Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:56 07.07.25 
Религия и мистика
   >> НЛО
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Re: Дали наистина "Житните кръгове" са разсконпириранинови [re: nabl\dawa]]  
Автор nabl\dawa] (непознат )
Публикувано14.06.05 01:05

Като имам време ще направя резюме на български, някой ако иска нека да помогне плз.

Тема наистина "Житните кръгове" са разсконпириранинови [re: nabl\dawa]]  
АвторAнoнимчo (Нерегистриран)
Публикувано14.06.05 09:13

Погледнете това филмче (206 kB). Няма да коментирам достоверността му, знам че всеки ще я тълкува според собствените си разбирания.

http://dimosoft.hit.bg/ufo/Crop_Circle_Video.mpg

Тема Още по-темата и за кропмейкъритенови [re: nabl\dawa]]  
Публикувано15.06.05 02:47

Няколко интересни факта за житните кръгове - crop circles:
За такива се говори в академични текстове още през 17 век.
От 1974 г. до днес за засвидетелствани повече от 3000(три хиляди).
Появяват се мигновенно.
Засвидетелствани са на различни места по Света.
Ето едно филмче:

Изисква Quick Time
---
Сега за кропмейкърите - ако сте прочели по-горния материал, вече сте наясно, че кръговете не биха могли да са тяхно дело.Нещо повече, тяхните твърдения освен несъстоятелни са и откривенна лъжа, тъй като няколко пъти са променяли собсвената си версия.Ако прочетете материала, ще научите достатъчно за "кръговете" и ще разберете за изследванията които са правени. По-точно някои от "кръговете" - най жалките образци, са тяхно дело, и те още веднъж доказват несъстоятелността на твърдения им.
Ето тук може да гледате някакво тяхно филмче, което всъщност незнам защо са направили, може би за да се излагат още повече:
(изисква real media player)
Какви са те - може да се предположи че стоят зад поредният дезинформационен проект на агенциите, или че са просто някаква особена порода аватюристи. По същество какви са те не е важно, важно е, че те са успели направят ето такива "брилянтни образци":

Това по-долу е реконструкция на една не особено сложна и несравнима с истинските образци, като размер фигура, за която не разбрах дали е дело на въпросните кропмейкъри, но фигури като тази бих допуснал, че са им възможни вече,което си е само предположение, например след 50-100 години биха могли да правят и като големите и сложни фигури.
Направена е едва преди месец:
Тази неособено-голяма фигура и наглед не особено сложна се оказва доста сложна все пак и въпреки това несравнимо по-малко сложна с други образци.:

Ето сега и въпросната фигура, виждате, че не е никак голяма:

Ето фруги вероятно отново тяхно дело:

Пуснах и други, като "тройката спатия" например.
-----

Ето образци от истинските, с много по-големи размери и изключително по-сложна "архитектура".

Тема Re: наистина "Житните кръгове" са разсконпириранинови [re: Aнoнимчo]  
Публикувано15.06.05 02:51

Мерси за филмчето, тука, го има с по-добро качество, но по-малко.
Незнам дали е фалшиво, но дори и да е, не е необходимо ми се струва, достатъчно факти излязоха за тези "житни кръгове".
Насила никой не можем да накараме да вярва, ама интерсното е, че ми се струва че ако не всички, то повечето го вярват но не искат да си го признаят.
Е, и аз не мога да кажа, че вярвам 100%, аз съм много мнителен м/у другото, но фактите говорят

Тема Re: Още по-темата и за кропмейкъритенови [re: nabl\dawa]]  
Публикувано15.06.05 02:56

Реконстурираната фигура: Май 2005

Тема Re: кропмейкъритенови [re: nabl\dawa]]  
Публикувано15.06.05 09:01

Мисля, че си заслужава да коментираме само фигури, центровете на окръжностите на които не са отъпкани и няма следи, водещи до тях.
Иначе много натрапчива става мисълта , че там е стоял някой, който е опъвал канапчето .
Гледах подобна снимка - от 8-10 отделни кръга в едно съчетание на всичките центровете на окръжностите бяха по "коловозите", отъпкани от селскостопанските машини.

Тема Re: кропмейкъритенови [re: Aнoнимчo]  
Автор Lord Vader (тъмен бог)
Публикувано15.06.05 13:05

Да предположим че това са извъзнемни. Не може ли да напишат/нарисуват нещо по-полезно вместо орнаменти. И, а да, не може ли да ни го пратят по факс/имейл/поща както правят всички нормални хора ...

Тема Re: кропмейкъритенови [re: Lord Vader]  
Публикувано15.06.05 14:05

Сигурно могат да ти ги изпратят, ама не си им дал адреса/тел. си....

Тема Re: кропмейкъритенови [re: Aнoнимчo]  
Автор Lord Vader (тъмен бог)
Публикувано15.06.05 17:05

Знаят ми торсионната поща. Но така и не ми пишат ...

Тема Re: кропмейкъритенови [re: Lord Vader]  
Автор nabl\dawa] (новак)
Публикувано15.06.05 18:43

Ами просто човек иска да е господар на себе си, затова с всички сили отрича подобни 'паранормални' явления. Но гогато те станат прекалено очевидни, явно, че отричащият ги човек, вече не е господар на себе си, ако ме разбираш.
Извънземни означва "не от Земята". Какво му е толкова невероятното ?
Предполагам, че ще дойде момент в който няма да им е възможно да се крият и тогава ще изберат да ни се покажат.
Пък, щом Ванга е казала, че ще се покажят, значи така ще стане.
И според мен въпросните просто ни наблюдават, а тези неща като житните кръгове са жокерчета, които се дават на масата от хора.
За тях, ние сме 'слепци', както е казала отново Ванга.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.