|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
няма нло,няма летящи чинии и извънземни..
|
|
Автор | жeнa25 (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.12.03 17:41 |
|
хората бъркат разни природни субекти с измислени форми и военни кораби с летящи чинии
ще дойде и този момент когата ще престанете да вярвате в невъзможното?
Стига с тези статти на файл,маил и кой ли още не решили да поддържат огъня с глупости за да може като мине някой балък да се задържи в клуба.
Ако всички започнем да дежурим по 20часа пред бинокъла в очакване да видим "нещо"ненормално с какво ще сме полезни на обществото и защо не оставите тая работа на хора с по-големите възможности ?
Колко от вас са виждали НЛО или извънземен?
| |
Тема
|
Re: няма нло,няма летящи чинии и извънземни..
[re: жeнa25]
|
|
Автор | mirage (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.12.03 17:46 |
|
Tova 4e ti ne si vijdala ne zna4i 4e ne sushtestvuva,naprotiv hilqdi snimki dokazvat protivnoto,puk i poqvata na tolkova statii i snimki na tazi tema da ne e slu4aino qvlenie bez pri4ina.I vtoro kakto sa kazali horata nevuzmojnoto dne shte stane vuzmojno utre!!!
| |
Тема
|
Абе селска простакесо,
|
|
Автор |
File_99 (Оперативная) |
Публикувано | 29.12.03 18:44 |
|
Ти ли ще ми даваш оценка на интелектуалното равнище, виж си нивото на писмената реч и после хвърляй ръкавица на превъзходящи те интелектуално и протребители. И изобщо не става въпрос за никаква сляпа вяра или разтягане на субективистични фантасмагории, тук е налице възникването на нова научна дисциплина със свой обособени предмет и метод.
Такава безработна измет като теб трябва да мисли за това как ще оцелее следващата година на прехода, а не да се занимава с такива сложни материи имащи връзка с редица фундаментални науки и интердисциплинарни знания.
Редактирано от File_99 на 29.12.03 18:46.
| |
Тема
|
|
|
Автор | asaw (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.12.03 23:46 |
|
Ами аз, например, съм виждал. Не веднъж. И да ти кажа, покрай субектите се навърташе и някой и друг обект
| |
Тема
|
e tova e problema ..
[re: asaw]
|
|
Автор | ES (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.12.03 10:27 |
|
che niakoi (1%) sa vijdali nlo i izvynzemni desetki pyti, a drugi (99%) ne sa vijdali nito edin pyt. Stranna rabota, a?
| |
Тема
|
Re: Абе селска простакесо,
[re: File_99]
|
|
Автор | лeтящo пpace (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.12.03 10:46 |
|
file ti nali dejurish i 4akash da minem i da te iznenadame pak izotzad
| |
Тема
|
Re: e tova e problema ..
[re: ES]
|
|
Публикувано | 30.12.03 18:08 |
|
Чак десетки не са, но са достатъчно, за да не ги смятам вече отдавна за нещо суперизключително и да се шашкам.Това първо. Второ, имам привилегията да живея в голям град, но не София, което ми дава възможност често да виждам небето. Трето- едно от любимите ми занимания като тръгна нанякъде, а аз често пътувам, е да гледам звездите. Дори преди 2-3 години бях започнал да си сверявам часовника по спътниците. И четвърто, хората виждали НЛО са не 1%, а над 10%.
| |
Тема
|
|
|
Автор | Чиko Бaлтиятa (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.01.04 06:25 |
|
Акъл от фригидни жени не щем. Оди гепи си оргазмо ,
| |
Тема
|
[re: asaw]
|
|
Автор | ES (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.01.04 13:33 |
|
a az pyk imam privilegiata da sym prebivaval na absoliutno vsiakakvi mesta - ot mnogomilionni gradove do selca kydeto nai-blizkia istochnik na svetlina e na .. 50km. Kolko hiliadi chasove sym gledal nebeto niama da kazvam. NLO ne sym vidial. Shtom sa 10% neka da gi izbroim koi sa - ti, zornica, atanasco, duh, puh, saturn-5 i koi oshte? Kolko ot tiah zaslujavat izobshto niakakvo doverie..
| |
Тема
|
[re: ES]
|
|
Публикувано | 05.01.04 23:15 |
|
Защо ли ми се струва, че нещо...спестяваш
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|