|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Re: o, ne , greshish, Спирите ..
[re: Pushachat1]
|
|
Автор | x3m (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.11.03 12:18 |
|
Abe ti ne beshe li se razkaral ili si kato ostipana devica, kojato se musi, che e ostipana , ama se navira pak da ja stipnat
| |
Тема
|
[re: x3m]
|
|
Автор | geri (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.11.03 14:45 |
|
И аз понякога не разбирам що се противопоставяте така един на друг. Да беше на някаква фактологична основа, иди-доди. Но често нещата отиват към това, кой ще напише последния "по-велик" постинг в спора.
| |
Тема
|
E, i?
|
|
Автор | ES (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.11.03 18:52 |
|
да видя каква олигофрения си написал и на колко свестни хора още не са им издържали нервите
E, toia pyt kakvo vidia, koia beshe tochno "oligofreniata" koiato sym napisal, i koi sa tochno tia "svestni hora" na koito ne sa im izdyrjali nervite?
че си много оригинален като вадиш думи от контекста на някого после ги използваш с-у него
Koi tochno dumi sym vadil ot konteksta i na kogo? Ako niamash akyl da izmislish neshto sam, pone kopirai niakogo razlichen ot mene kogato sporish s mene - tochno malko po-gore az sym toia deto obviniava niakakyv sait za nlo-otkachalki che sa vadili ot konteksta kato sa citirali razni hora.
I pak ti kazvam - negramotnostta ti pravi dosta losho vpechatlenie, obyrni vnimanie na pravopisa na slednite dumi:
сведениеу
случаино
релано
убедителену
да да са съсредоточиш
Tova ne mi prilicha na greshki ot byrzane, a po-skoro na displexia ili neshto ot roda...
| |
Тема
|
AMI TAKVOZ
[re: ES]
|
|
Автор | PS (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.11.03 20:39 |
|
Evil Mrysen Ciganski Spirit , ti si nai-goliamoto,voniasto,gnusno,laino na sveta
| |
Тема
|
Абе Пушач, защо не работите във форума?
|
|
Автор |
File_99 (Оперативная) |
Публикувано | 21.11.03 21:40 |
|
Какво стана с виртуалната уфологична активност в този клуб, или останах само аз единствен? Форума в Топ.бг е мулти идиотско място, където се събира невероятна псевдонаучна измет и не е място за сериозни научни беседи. Аз се преселих в abovetopsecret.com, където изнасям същите теми преведени на английски, някои отговори за направо безценни и веднага ги изкарвам на принтер. Там по принцип много по-рядко се случват такива идиотщини като тук, така че може да се говори за някаква унифицирана полунаучна уфологична среда.
| |
Тема
|
Ти къде се губиш?
|
|
Автор | File99 (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.11.03 21:46 |
|
Какво стана с виртуалната уфологична активност в този клуб, или останах само аз единствен? Форума в Топ.бг е мулти идиотско място, където се събира невероятна псевдонаучна измет и не е място за сериозни научни беседи. Аз се преселих в abovetopsecret.com, където изнасям същите теми преведени на английски, някои отговори за направо безценни и веднага ги изкарвам на принтер. Там по принцип много по-рядко се случват такива идиотщини като тук, така че може да се говори за някаква унифицирана полунаучна уфологична среда.
| |
Тема
|
[re: geri]
|
|
Автор |
Zen (скиталец) |
Публикувано | 23.11.03 23:35 |
|
Kakvo razbirash pod faktologichna osnova - Da ti gi servirat zeleni, oshte myrdashti li?. Kojto tyrsi - namira, nali taka beshe? Ti ne kaza obache kak ti e popadnala onazi kniga. Super mi angajira vnimanieto. Nqma li da otgovorish ?
The truth is out there, so are the lies!
| |
Тема
|
[re: Zen]
|
|
Автор | geri (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.11.03 00:36 |
|
Много е просто: фактологична основа = основа, подплатена с факти. Това на чий му е по- или най- и кой на кого да му го- не са факти а само мечти. :))
Много съжалявам че онази книга ти е ангажирала вниманието. Може да се каже, че ми е попаднала служебно.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|