Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:52 05.07.25 
Религия и мистика
   >> НЛО
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Хвърча си един ден с НЛО-тонови  
АвторVENOM (Нерегистриран)
Публикувано12.07.03 16:21

И какво да видя.
Клуб НЛО

Тема Re: Хвърча си един ден с НЛО-тонови [re: VENOM]  
АвторNF (Нерегистриран)
Публикувано16.07.03 11:36

Аааа, ти ли си бил. Бе, аз мойто НЛО го зарязах да ръждясва. Мноого ми духа в стратосферата от джамовете. Ти с каква дограма на илюминаторите си?

Тема Дограмата ми я продаде единнови [re: NF]  
Публикувано17.07.03 15:56

който срешнах на една планета май нибиро се казваше.
само че ме предупреди да не казвам на капитан ащар.
бе засега си е добре не духа кадето не требе

Тема Спешнонови [re: VENOM]  
Авторla (Нерегистриран)
Публикувано18.07.03 15:06

Пичове, требе ми преден ляв спойлер щото си ударих чинията в един комин
сега ме засичат радарите заради кривия спойлер...
Гадно .. излизам само вечер и карам бавно зада изглеждам като обикновен самолет на радарите ...
бахти смотаното нещо ...

Тема Ако искаш ще ти кажа адреса нанови [re: la]  
Публикувано18.07.03 15:24

този който ми продаде дограмата.
но е малко в движение защото се крие от капитан АЩАР.
Пътува с една планета наречена НИБИРО.
Само кажи какъв модел ти е чинията и ще го попитам по торзионната поща.

Тема Болестна прояванови [re: VENOM]  
Автор File99 (Оперативна 1ца)
Публикувано18.07.03 18:17

Постингите на VENOM и NF са болестни прояви на типични виртуални имбецили. Как се лекува такава масова обществена идиотия освен с икономически геноцид проявен с ежемесечни ценови шокове, такива хора не трябва да живеят сред нас - те трябва да се гърчат и да ни работят за жълти стотинки.

Хитлер беше прав!

Тема Re: Болестна прояванови [re: File99]  
АвторUFO (Нерегистриран)
Публикувано18.07.03 20:03

Що бе? Не трябва ли да има някой който да внася свежи нотки в сивото ни ежедневие, а и какво толкова са написали?

Тема Re: Болестна прояванови [re: UFO]  
Автор File99 (Оперативна 1ца)
Публикувано18.07.03 21:40

Да, но гореописаната категория субекти тежат на нашите данъци - получават социални помощи, безплатно лекуване по психиатрии и законова защита при извършването на престъпни деяния, което означава че те са обективно и реално погледнато в откровен излишък на обществото, след като не са производствена сила и са негодни за обществено полезен труд. Те заедно с престъпниците от групировките трябва да бъдат затваряни в лагери и лекувани за благото на обществото.

Тема Re: Болестна прояванови [re: File99]  
АвторПpeминaвaщ cлyчaйнo (Нерегистриран)
Публикувано19.07.03 06:12

Ти нали уж не плащаше данъци бе смотаняко?! Защо даваш акъли как да се оттървеш от другите, които явно живеят по-добре от теб? По-добре се замисли какъв е лекът срещу такива като теб. Ако случайно не знаеш ще ти кажа какъв е- слушай внимателно:

1. Извземане на всякаква компЮтърна техника и завирането й в задника ти, където няма да можеш да я ползваш и да дразниш околните.

2. Кастриране на и без това ненужниат ти 1,5 сантиметров полов член, който така и явно не е задоволил и една жена. ( лично аз се чудя с този ти успех дали онанираш, и ако го правиш- успяваш ли изобщо )

3. Групово изнасилване от 37 разгонени диви нереза, на публично място.

4. Интензивна електрошокова терапия за повишаване на псевдоинтелектуалноста ти. ( от гореспоменатото се "перзЮмира" че гноясалият ти мозък ще изчезене съвсем )

5. Бой до умървяване с дванадесетчепови лайняни тояги.

R.I.P.

СчИТАЙ ТОВА ПОСЛАНИЕ КАТО ПЪРВО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!!! АКО ВИДЯ ОЩЕ ПРОСТОТИИ ОТ ТВОЯ СТРАНА- ВТОРО НЯМА ДА ИМА! АЗ НАИСТИНА ЗНАМ КОЙ СИ!

Тема Ти си познавалнови [re: File99]  
Публикувано19.07.03 09:30

Хитлер А ?
Ние с NF си обсъждахме спокойно проблемите на летателните си апарати преди да се появиш ти.
да ти точно ти!!! на който в празната му глава се въртят само малки хитлерчета.
Довличайки цялото си нещастие съставено от грозна физиономия,клепнали уши, нос като закачалка и пълна липса на каквато и да била мозъчна и логична мисловна дейност тук в тази тема ти правиш опит да развалиш нашия така добре вървящ разговор.

Единственото което може да ти бъде препоръчано е колкото се може по бързо ти да отидеш при приятеля си хитлер.
там заедно ще се чуствате много добре.

Rust in pease глупако.

защото както са казали VENOM :
Are you damned in Hell?

Damned in Hell

хахахахахахахахахахахахахахахахахахахаааааааааа

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.