Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:35 08.07.25 
Религия и мистика
   >> НЛО
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема CROP CIRCLESнови  
АвторLM_EON (Нерегистриран)
Публикувано21.02.03 00:06

Crop Circels или Кръгове в посевите са необясними знаци, които се появяват обикновено нощем по полета, посяти с жито, царевица и всякакви органични материи, по които може да се пресъздаде някакъв образ или форма. Появяват се най често през пролетта и лятото в различни райони на света като Америка, Канада, Европа, Южна Америка, Австралия и Азия. В действителност единствените райони, където никога не са били забелязвани мистериозните кръгове са Китай и Южна Африка.Най многобройни са случаите в Англия, където са сформирани най-много индивидуални групи за разследването на "природния феномен"."Горещи точки" на образуване на Crop Circles са Овертън, Уилшир, Авербъри и Алтън Барнс. .....

Здравейте на всички приятели и неприятели!

С EON ви подготвихме едно твърде интересно издание посветено на Кръговете в посевите. Събрахме много случаи - от 91 до 2002 година, преведохме по няколко интересни материала и го качихме в интернет. :)

Адреса е:

Искрено се надяваме, че нашия труд ще ви допадне поне малко!

Тема Re: CROP CIRCLESнови [re: LM_EON]  
Автор Peace (Миротворец)
Публикувано21.02.03 09:16

Браво, много се радвам че сте направили такова нещо с удоволствие ще го прегледам.

Спирита е тъпо парче

Тема Re: CROP CIRCLESнови [re: Peace]  
АвторLM (Нерегистриран)
Публикувано21.02.03 09:51

Mdaa!:) Dano vi haresa. Ako ima bugove ili martvi linkove, kazvayte:)

Тема Re: CROP CIRCLESнови [re: LM]  
АвторNF (Нерегистриран)
Публикувано21.02.03 11:58

ми браво за старанието !
на първият линк липсват картинки :(

малко мои разсъждения:

рисунките са големи - съзнателно се стремят да внушават, че не могат да бъдат направени от човек или група хора (с познати средства)

от тук следват три направления
(А) направени са от хора
(Б) направени са от изънземни
(В) всички останали простотии - хора от бъдещето, паралелни светове, и други възможности за които си нямаме най-малка представа към момента.

1.защо се появяват само върху житни и царевични култури. те са нетрайни - 3-4 мес.
- защото ще изчезнат бързо, няма да може да бъде направен по-щателен анализ и да се разкрие фалшификацията? (А). каква е икономическата ситуация през последните 10-15 години в районите където се появяват, евтин трик за туристи?
- житата и царевицата - биоенергиини полета податливи на моделиране?
(А) военни експерименти с биополета. политически мотиви за демонстрация на технологията?
(БВ) морално допустимо въздействие върху ниско-организирана биологична материя?
- невъзможност от приложимост на метода върху по-високо организрани биоенергиини полета-гора, или не биоенергиини полета-пясък, скала? (АБВ)

2.повечето рисунки имат идеални планиметрични пропорции съчетани в хармония, предназначение ?
- послания / постинги? (е не като на Peace).
(А)-пацифисти, сектанти, будисти, кришнари и т.н?
(АБВ) психовъздействие върху подсъзнанието ни? цел? защо? всяка една човешка писменост има набор от символи за изобразяване на мисълта. ако искат да ни кажат нещо, защо просто не използват подходящ (примитивен човешки) речник?
(БВ)интерфейс за установяване на телепатичен контакт във времеви отрязък? е тука се улях :)

3. лицето в царевичака има ли нещо общо с това на до пирамидите на Марс? а на сфинкса?

е, след тези разсъждения пак съм там където бях - в началото

Тема Re: CROP CIRCLESнови [re: NF]  
АвторLM (Нерегистриран)
Публикувано21.02.03 13:02

Kade po to4no lipsvat kartinki:)pls kaji za da go opravya:)

Авторbobo (Нерегистриран)
Публикувано21.02.03 13:07

Не знам, ама доколкото съм виждал, всички фигури са с дъгообразни форми, които могат да се направят с център и опънато въженце.

Тема Re: CROP CIRCLESнови [re: LM]  
АвторNF (Нерегистриран)
Публикувано21.02.03 13:12

на http://www.starmen.org/circles/reddeer.htm
HTTP 404 - за картинките, познато ти е тва съобщение?

Тема Re: CROP CIRCLESнови [re: bobo]  
АвторNF (Нерегистриран)
Публикувано21.02.03 13:14

аз за себе си искам да разбера ЗАЩО са направени. а КАК са направени - това е техническа подробност.

Автор Peace (Миротворец)
Публикувано21.02.03 16:08

Какво пак месиш Peace в разсъжденията ?

За мен тези кръгове са военен експеримент мисля че го казах вече в една тема.

Спирита е тъпо парче

Редактирано от Peace на 21.02.03 16:09.

Авторbobo (Нерегистриран)
Публикувано21.02.03 19:11

До, но като разбереш КАК са направени много от загадъчността ще отпадне.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.