Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:41 13.07.25 
Религия и мистика
   >> НЛО
*Кратък преглед

Тема Kакво стана с обещанията на File99нови  
Автор Belosnejka (непозната)
Публикувано09.03.03 20:58

за хубав, смертелен и напълно съсипващ осмомартенски виртуален атентат срещу цялото женско население на България?
Само празни приказки и самохвалства, май за награди, медали и парад на най-изявените терорости , начело с файла, пред погледите на смаяните юзърки в дир.бг и съсипваща морална разруха и терор.
Предлагащият тия екстри File99 нещо съвсем се покри като гледам Да не го взеха доброволец към Ирак вече
и затова да е бил въпрепятстван

Тема Сега ще разбереш, котенце [re: Belosnejka]  
Автор File99 (оперативна 1ца)
Публикувано11.03.03 10:09

Атентатът насочен срещу определени психологически качества визирайки тежките отклонения на някои от вас се проведе по план но с тази съществена особеност, че не тук в любимото ви виртуално пространство, прикриващо хилядите ви необоримо презюмирани недостатъци а навън в обективната реалност нетърпяща както много пъти съм писал субективни заблуди и балкански идиотии развити на базата на генетически заложени параненормални шизоидни наклонности.
Колкото до войната в залива като никакъв доброволец на страната на Ирак няма да постъпвам, защото най-предателската държава в света - България е съюзник на най-големият терорист на планетата - САЩ и скоро лично ще заплатите изборният си вот за НДСВ и подкрепата си за Америка като разберете как се пренася фронт зад граница в друга държава.

Редактирано от File99 на 11.03.03 10:09.

Тема Re: Сега ще разбереш, котенценови [re: File99]  
Автор99files (Нерегистриран)
Публикувано11.03.03 10:46

File, maj goljama izlagacija beshe tva s atentatite sresti "bulgaristankite", a i vsichki chakahme da vidim parada i razdavaneto na medali.

BTW deloto na I. Pavlov e jivo i ste vi razgoni majkite na fashistkata vi paplach.

Тема Re: Първонови [re: File99]  
Автор Belosnejka (непозната)
Публикувано11.03.03 20:35

не съм ти никакво "котенце". Аз съм булгаристанка-терористка и агентка на ЦРУ с прозвище Тигър. Знам, че си замесен в убийството на Павлов и други интересуващи се хора го знаят и подотвят ответния удар за това. Нали трябва да се посочат заговорниците, а ти си изключително подходящ за целта.
Да не говорим и че осмомартенските ти "атентати" бяха главоломен провал. Поради което нямаше никакви медали, парад и всичко, както се полага. Знам го от сигурен източник, но не казвам кой.

Тема ...нови [re: Belosnejka]  
АвторAlexxx (Нерегистриран)
Публикувано11.03.03 20:58

Evalata Kifliiiii, kakto kazvashe Rumen ot 133.
I evala na Warmaght

Тема Re: Сега ще разбереш, котенценови [re: File99]  
Автор Stefan:) (познат)
Публикувано12.03.03 04:10

И тоя иска да стане модератор на този клуб?4е той по добре да отиде да стане модератор на 4-ти километър по-ще му прили4а.

Тема Второ, Белоснежкенови [re: Belosnejka]  
Публикувано14.03.03 12:39

Мило котенце, Никита-чикита, твоят сигурен източник доколкото може да бъде такъв се намира в твоето болно подсъзнание и обективно не съществува в материалистичната реалност, то просто е плод на твоя фикция проявена в субективен имагинерен виртуален свят на залъгвания, заблуди и глупави детски игрички. Теб точно никои няма да те вербува в която и да е разузнавателна централа, още по-малко тази на ЦРУ - причината за това се крие в твоята откровена невменяемост произтичаща от тежките социално-икономически условия, в които живееш и ще живееш докато си жива. Нямам нищо общо с убийството на онзи сътрап Павлов, но не крия че се радвам когато престъпник номер едно бива екзекутиран, личното ми мнения е че това убийството е поръчано от ОНД с оглед на обективни съставомерни обстоятелства като визитата на другаря Путин, привикването на престъпният деец Павлов в делото по убийството на друг престъпник - Луканов, който също е ликвидиран по другари от ОНД в рамките на въпрос от облигационноправно естествето с огромен финансов мащаб.
Колкото до осмомартенският атентат той се състоя отново повтарям не във виртуалното пространство а навън в обективната реалност, където последиците са реални а не имагинерни и хората са пряко и директно засегнати - това не можа ли да го разбереш ? Общата идея беше след като той се изпълни да се похваля с това, което съм направил в клубът, но с оглед на определени интереси на това виртуално местенце, това което се случи на 8 март ще остане поне до падежът на същите в тайна от вас.

Тема Алекс, как ме позна ?нови [re: Alexxx]  
Публикувано14.03.03 12:43

Алекс, къде си бе приятел ? Как ме позна ? Не съм вярвал, че след две години от онази виртуална война горе някои ще се сети за Warmaght и още повече ще свърже Файл99 с него...Всичко, което казах за царя още преди овцете да го изберат се сбъдна - ти си пряк свидетел за това, защото се познаваме виртуално вече почти две години. А интересно спомняш ли си онази кучка Елиза от Института по психология на МВР ?!

Тема Стефане,нови [re: Stefan:)]  
Публикувано14.03.03 12:49

Стефане, къде съм написал и заявил, че желая да ставам модератор, бихте ли могли да посочите такъв текст тук или където и да било ? Просто фактът, че някои отделни субекти в този клуб изразяват желание аз да се конституирам като модератор не ме обвързва по никакъв начин със същото, аз уважавам тези хора и техният избор и им благодаря в известна степен, но първо съм против каквато и да е форма на императивна власт тук и второ предметът на клуб НЛО е толкова разтеглив, комплексен и усложнен, че един евентуален модератор трябва да има 5-6 висши образования, за да си позволи да трие каквото и да било тук.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.