|
Тема
|
Имплантантите и абдукциите. Психоблокаж
|
|
Автор |
Hronos (непознат
) |
Публикувано | 04.09.02 04:14 |
|
Здравейте ,
съвсем отскоро се регистрирах в "Клубове" на Дир-а, няма и четири дни, и изглежда че темите които се разискват (сериозно, разбира се) тук са ми най- близки ...
Интересува ме дали в България има регистрирани случаи когато след контакт са откривани имплантанти.
Дали във всички случаи се използува психоблокаж на спомените на очевидеца...
Предварително : Благодаря

| |
Тема
|
da, da!
[re: Hronos]
|
|
Автор | Evil Spirit (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.09.02 09:29 |
|
Beshe namerena implanta v edin ot potyrpevshite - file99 - sobstevata mu tryba 60x zavriana s strashna sila ... tryba li kazah - abe to po-skoro e binokyl ... e, estestveno file za nishto takova ne si spomnia ..

| |
Тема
|
Нямам данни
[re: Evil Spirit]
|
|
Автор | Фaйл99 (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.09.02 11:11 |
|
Здравей нов потребителю , не обръщай внимание на разните психари и боклуци , които обикалят наоколо . Аз лично нямам никакви данни относно открити имплантанти в България , обаче наскоро ми разказаха случай на типично по мое мнение отвличане от НЛО в райна на Боровец зимата на 2000 година , което може и да означава че и тук има хора с имплантанти , но ние не можем да бъдем напълно сигурни в това .
| |
Тема
|
Здравей и добре дошъл!
|
|
Автор |
LEO (sunny) |
Публикувано | 04.09.02 19:13 |
|
Много интересна тема! Май не сме я дъвкали досега....за България конкретно.
А ти разрови ли се из архива на клубчето ни, за да видиш колко добри неща има там?
"Най-същественото е невидимо за очите"
| |
Тема
|
Отговор
|
|
Автор | File99 (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.09.02 20:07 |
|
Първо до колкото ми е известно имплантантите са два типа - имплантанти имплантирани от извънземни по време на отвличане през носната кухина и имплантанти имплантирани от американските спец служби(не мога да се сетя точните им наименования в момента) . Принципно хората , които са отвличани от извънземни след това са отвличани и от военните , които им превахват имплантантите и слагат свои , вероятно за да ги следят по време на следващите отвличания ...или просто военните се опитват да прикрият някакви експерименти и раздухват извънземни идиотски истории ...
Принципно по време на НЛО отвличане няма насилие върху субекта търпящ експеримента на борда на НЛО , за разлика от отвличанията на военните , които са съпроводени както с разпити , психическо и физическо въздействие върху хората .
Не са ми известни доказани случаи на отвличане в България , да не говорим за имплантанти да са откривани но ако искате да разберете нещо по случая предполагам че трябва да се поровите по местата ,където могат да бъдат установени такива - това са медицинските центрове ,които разполагат със съответните скенери .
| |
Тема
|
Кожно-неврологични диспансери??!
[re: LEO]
|
|
Автор |
valsodar (Чародей) |
Публикувано | 05.09.02 11:38 |
|
Би трябвало поне един от потърпевшите да е потърсил медицинска помощ?
Та нали повечето инплантанти са откривани напълно случайно при рутинни прегледи?
Проблемът е, че повечето инплантанти извадени в извънтелесна среда се саморазпадат и е много вероятно да се сметнат за най-обикновенни парченца пръст или метал набили се в кожата.
Истината е някъде там ! - реплика на очния ми лекар.
| |
|
|
|
|