Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:56 12.07.25 
Религия и мистика
   >> НЛО
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Следи от извънземни в...нови  
Автор Zvezdobroec (непознат )
Публикувано13.08.02 19:37

Библията.Ако човек се съсредоточи и мисли достатъчно трезво,ще открие много такива там.Ерих фон Деникен е открил много даже!

Тема Re: Следи от извънземни в...нови [re: Zvezdobroec]  
АвторLamer (Нерегистриран)
Публикувано13.08.02 20:01

Abe ne vi li shvanaha typite glavi , che E. fon Dineken e dokazan falshifikator?!!
I pishe vsjakakvi gluposti, za da gi prodava na takiva kato vas.

Тема Ти си фалшификатор!нови [re: Lamer]  
Автор Zvezdobroec (всезнаещ)
Публикувано13.08.02 20:13

Ерих фон Деникен никога не пише глупости!При това ако се зачетеш както трябва в Библията и ти ще разбереш,че това,което казва Деникен е пълната истина.При това повечето му тези са подкрепени с доказателства!

ВЕРВАЙТЕ МИ!

Тема Re: Ти си фалшификатор! [re: Zvezdobroec]  
Публикувано13.08.02 22:28

Javno si nestastna ovca, prodyljavaj da butash kinti v gyrloto na onja moshennik.
Imalo dokazatelstva - smjah v zalata. Verojatno i v prikazkite na bratja Grim vjarvash, koeto ne e losho do opredelene vyzrast, sled tva si e bolestno systojanie.
Ama kak ste go shvane orehcheto ti, pogresno smjatano za mozyk:)

Тема Re: Ти си фалшификатор!нови [re: Lamer]  
АвторOanes (Нерегистриран)
Публикувано14.08.02 14:12

Бедни ми Lamer такива като теб с лопата да ги ринеш. Хора като Деникен с всички сили се опитват да стигнат до истината. Никой не ти казва да вярваш, просто отвори Библията, Книга на Енох, Попол Вух и др. за да намериш истината сам. Или трябва да си пълен идиот за да не можеш да видиш за какво става въпрос. По принцип най-големите противници на Деникен са тези които са най-малко запознати и си нямат никакво понятие от теориите му. Чети би човек, истината е в книгите.

Тема Интересно ми е ...нови [re: Zvezdobroec]  
Автор Aтaнac_Ko (обикновен човек)
Публикувано14.08.02 14:51

---- .... какви доказателства е открил Ерих фон Деникен? Можеш ли да пуснеш тук един кратък конспект на най-интересните факти, които той описва? Аз също имам информация за начина, по който трябва да тълкуваме Библията.
---- Не обръщай внимание на хапливите задявки. Това е форум и който иска може да научи нещо, а който не иска може и да хапе!

Наско

Тема Здравейте,братя!нови [re: Aтaнac_Ko]  
Автор Иcyc Xpиcтoc (Спасителя)
Публикувано14.08.02 16:16

Аз,Исус Христос,съм тук,за да потвърдя,че Ерих фон Деникен не е измамник,а просто един човек,който вече е открил верния път към истината,и затова той ще живее в рая!За разлика от вас,неверници,които твърдите,че е измамник!Аз самият съм от друга далечна галактика,която ви създаде,но като гледам сега,защо ли го направихме?

Може да не вервате на царя,но поне вярвайте в Бог!

Тема Re: Ти си фалшификатор!нови [re: Oanes]  
Публикувано14.08.02 16:19

Bedni mi Onanist,

Tova deto si go napisal javno e rezultat na izverjenie na njakoi tvoi telesni technosti inache ne moje da se objasni , che intelekt dori malko po visok ot na ameba bi tvyrdjal, che Dineken se starael " s vsichki sili" da razbuli istinata, sled kato dori begla spravka v i-net bi pokazala javnata mu cel, a tja e da natrupa parichki za smetka na takiva zabludeni shushumigi, za koito osnoven dovod e " az vjarvam".
Mojesh da mu se kljanjash kolkoto iskash na toja tip, tva si e tvoe pravo, ama ne ni reklamiraj otjavlenija lyjec i falshifikator Dineken.
Inache "Ariel" izpira vsichko.

Тема Re: Ти си фалшификатор!нови [re: Lamer]  
АвторOanes (Нерегистриран)
Публикувано15.08.02 17:04

Ти освен да приказваш глупости по-добре си отиди в клуб "Мастурбация" и си изливай колкото си щеш течности. НЛО и в частност Деникен е наука и тезите се доказват с доказателства, ако твоя мозък не може да измисли нищо по-добре не пречи на другите да си вършат работата. Ти с какво можеш да опровергаеш неговите доказателства.

Тема Re: Ти си фалшификатор!нови [re: Oanes]  
Авторaz (Нерегистриран)
Публикувано15.08.02 17:18

Щом дори и Исус ви казва че Деникен е прав,вервайте му!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.