Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:22 12.07.25 
Религия и мистика
   >> НЛО
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема SS 23 & usaнови  
Автор photek (mx)
Публикувано07.07.02 03:04

edna interesna statiika
http://www.cnsys.bg/files.html?prj=23809

na4i tazi tehnika e ot 80-te :) kakvo tolkoz gi e strah tia amerikanci
nali uj bi triabvalo da imat dosta po-syvyrshena
mnogo e interesno povedenieto na nashteto pravitelstvo v slu4aia :)))

Тема Re: SS 23 & usaнови [re: photek]  
Автор BadmotherfuckeR (Kill'em All)
Публикувано11.07.02 02:04

Abe mnogo se izpisa za teia raketi, kvi bili...i taka...prosto da kaja che az slujih tochno v takuv rod voiska ne na SS 23 na prednite na SCUD, to naistina po dobre da gi nema teia raketi i da ia niama tazi tzialata podrujka koito se iziskva za lichen sustav i tehnika [ govoria za SCUD ] . Purvo tzialata tehnika e ot 60 godini za da se izstrelia edna raketa sa nujni 4 roti voinitzi plus edna kolona s kamioni deto sa starite Zil-156, nachi te purvo polovinata ne mogat da zapaliat vuobshte pa kamo li da trugnat na nekade. i tova za edna raketa koiato ima samo obiknovena boina glava, toest nito e imalo nito ima v momenta iadreni i termoiadreni boini glavi v Bg, [ tova po povod na edin mnogo star post ba FILE 99 che v BG imalo 18 iadreni glavi nekoga ]. mai nai serioznata boina glava koiato imashe v BG beshe s himichesko boino otrovno veshestvo. po vreme na voina iadrenata boina glava trebeshe da doide ot Odesa s helikopter za 20-30 min na opredelen poligon kudeto veche naprimer tzialata raketna brigada triabva da bude . taia tehnika edva li e neobhodima i bi bila uspeshno orujie dneska pri polojenie na voina za 7 minuti [ tolkova e razcheta pri trevoga da se napusne podelenieto ot tzialata raketna brigada sled podadena trevoga ] tzialoto podelenie nema da go ima veche.
Spetzialno da raketite SCUD si e mnogo dobro reshenieto da se unishtojat che samo se plashtat pari ot nashte jobove za kup jeleza da se luskat ot voinitzite.

Тема Nuclear warheads v Krushovicaнови [re: BadmotherfuckeR]  
Автор File99 (оперативна 1ца)
Публикувано16.07.02 20:07

Beshe prez proletta na 1998, dve sedmici predi da nabliodavam poivata na chetiri HLO nad Sofia kogato me komandirovaha za 'dobro' povedenie po karaulite v nakazatelno podelenie , koeto se namira na 30 km iztochno ot Sofia do selo Krushovica (3 km na yug ot Vakarel) ... Do momenta , v koito voennoto mi dosie ne pristgna pri comandira az tam rasbrah kakvo e slujba , no sega e momenta tuk da otkria niakolko vajni facta, koito smiatam skoto da razvia v goliama tema ...
Purvo starshinite ni preduprediha v nikakuv sluchai da ne piem ot vodata , zashtoto bila malko radioactivna . Kogato pitah edin sergant dali naistina ima niakva radiacia naokolo toi kaza taka 'Niama nikakva radiacia , samo dva puti nad normata e ."....Starite voinici niamaha zubi - biaha kato babichki na 80 godini ...
Vtoro poneje tova podelenie e nai-golemiat sclad na 1 BG ARMY se govoreshe che imalo ICBM i yadren zariad (!!) v niakavko podzemie v podelenieto , koeto beshe na ogromna teritoria s koordinaty nasocheni kum Bosfora ... Tova taka i ne mojah da razbera dali e taka , zashto imam mnogo silni vruski v durjavata i se izmuknah ot tam mnogo burzo .
Treto ,koeto sum premulchaval pred vas e che tam neprekusnato se govoreshe za poiavi na HLO . Taka naprimer kogato az pitah edin ot voinicite dali e vizdal HLO nad podelenieto v Krushovica toi otgovori polojitelno . Edin ot starshinite daje mi razpravby sluchka za blizka sreshta na karaula s HLO prez 1989 godina . Po vreme na razvoda na karaula mayora gi predupredi da ne streliat po izvunzemny(?!) v nikakvu sluchay !

Mislia che mnogo se razprikazvah i shte se naloji da napisha i podrobna specialna tema za moite '15 miga ot proletta' na 1998 v tova ujasno miasto , kudeto samo dni predi da nabliodavam HLO nad Sofia nauchih dosta taini na BG army ne samo otnosno raketite no i kasaeshty incidenti s HLO .

Тема Re: Nuclear warheads v Krushovicaнови [re: File99]  
Авторphotek (Нерегистриран)
Публикувано16.07.02 23:02

tva 4e vodata e bila radioaktivna edva li ima neshto obshto s eventualni qdreni zarqdi skladirani tam
po skoro e neshto estestveno ako zemqta e po-bogata na uran naprimer ...
a SS23 mogat da nosqt iadreni boini glavi dokolkoto znam tui 4e e mnogo veroqtno naistina da e imalo takiva.. koito predpolagam sa bili iztegleni sled kraq na CCCP.
shte e interesno da razviesh temata po-podrobno kakto kazvash...

Автор pro_O1 (специален)
Публикувано17.07.02 00:24

хех какво облекчение е, че съм "негоден" ;-)

Тема To kade li nqma radiaciqнови [re: File99]  
Автор Roonex ()
Публикувано17.07.02 00:51

A tq radiaciqta navsqkade si q ima az slujih v himi4esko podelenie i slujbata mi beshe takava che imah vazmojnostta da gledam dokladite na dejurnite oficeri kam sofiq za temperaturi radiaciq i takiva raboti. Ta po princip radiaciqta po4ti vseki den si beshe nad normata - po 2 , po 3 pitu nad dopustimoto koli4estvo.

Публикувано17.07.02 13:53

HEH goliam veseliak si ti :))) ha ha nakazatelno podelenie da e sclad na 1 armia :))) heh neshto ne mi se viarva....ama ne sum bil tam moje i da e istina , mi pich i az nemam zubi [ imam toest izkustveni veche ] ama tva ne e ot radiaditziata a ot gorivoto s koeto se zarejdat raketite [ SCUD ], iadreni zariadi prez 1998 godina.... tva e prosto nevuzmojno :))) inache shtiahme da sme iadrena sila v sveta a te nali znaesh che se broiat na prusti stranite koito razpolagat s iadreni orujia. nachi kakto kazah v prednia post te [ iadrenite ] trebeshe da se karat ot Odesa tuka v slucjhai na voina [ pone spetzialno za raketnata brigada na 3 bulgarska armia ]. i btw iadrenite boini glavi ne se suhraniavat kakto obiknovenoto orujie po skladove ... nali znaesh trebe postoiano temperatura, vlajnost na vuzduha......kakto i da e de..az sum si ubeden che iadreni boini glavi nikoga ne e imalo tuka....te daje i uchebnite strelbi ne stavaha v Bulgaria a v SSSR , vsiaka godina podelenieto purventz [ ot 4 raketni brigadi v BG ] otivashe v SSSR na strelbi...adi... da eba i ne vidiah ni edin put NLO :)) nemam kusmet ...

Тема Re: Nuclear warheads v Krushovicaнови [re: photek]  
Публикувано17.07.02 13:56

iadreni boini glavi mogat da nosiat i SCUD , toest za tiah ima 4 vida boini glavi. : obiknovena, himicheska, iadrena i termoiadrena. samo deto dalekoboinosta na CSUD e 300 km ne znam na SS 23 kolko e...mislia poveche beshe ...

Тема abe choveka e ..нови [re: BadmotherfuckeR]  
АвторEvil Spirit (Нерегистриран)
Публикувано17.07.02 14:16

lud bre, iadreni zariadi mu se privijdat neprekysnato, NLO, snejni choveci .. i za dokazatelstva privejda kakvo mu bil kazal Liuben Dilov -sin edna maiska vecher na 1993, na chasha rakia.
A istinata e che v kazarmata sa go bili, bili... s priklada pravo v glavata..

Тема Temata se pishe v momentaнови [re: photek]  
Автор File99 (оперативна 1ца)
Публикувано17.07.02 22:01

... na klimatik i chasha silno kafe ...daje shte moga da posocha poimenno chast ot officerskiat sustav ot 1998 godina .

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.