Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:23 15.07.25 
Поколения
   >> 20-30
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Здравейте младежинови  
Автор Madame Mirage ()
Публикувано15.04.12 18:48

Кои заведения посещавате? Къде ходите на бар и клуб? Колко сметка правите за една вечер най-често?

Тема Re:въобще не си губя времето...нови [re: Madame Mirage]  
Автор Dem Satan verfallen (Wehrmacht )
Публикувано16.04.12 18:29

...по заведения. Аз съм по твърдата част, по секса, усетя ли че няма да има секс не си хабя парите. И понеже жените през последните години станаха много трудно достъпни въобще не ходя на заведения да давам грешни пари.

Sie sagen: Du bist dem Satan verfallen

Тема Re:въобще не си губя времето...нови [re: Dem Satan verfallen]  
Автор KoтeИгpaчka (Всичкотрошачка)
Публикувано18.04.12 13:11

Аз по аналогична причина също не посещавам много заведения, освен в голяма компания - всякаква еблива сволоч с патка се е наблъскала там да намери нова купа за кекс.
Частни събирания - това е истината.

(*ред.)
Йо маха... йо масо

Тема Re:въобще не си губя времето...нови [re: KoтeИгpaчka]  
Публикувано18.04.12 13:16

Частни събирания - това е истината.

Да и тук определено си права. Сега като се замисля сериозно най-свестните жени са ме сваляли именно на частни партита. Но ако случайно разбера, че въпросната която ме сваля има друг приятел когото е решила да отсвири заради мен или се ебе по купони - това е края още в самото начало.

Тема Re:въобще не си губя времето...нови [re: Dem Satan verfallen]  
Публикувано18.04.12 13:26

Никога не се еба на купони. Предполага прекъсване, дюдюкане и коментиране после. Пада реномето. Дори да е на моя територия партито, никога не си позволявам такова нещо.

А свалката... Сещам се за разговор с бивш колега - ако хареса друга, докато е с Х, ще спи ли с другата, или първо ще зареже Х. Отговорът беше "ама разбира се, че първо ще спя с другата, да видя дали става".

Иди вярвай на мъже!

(*ред.)
Йо маха... йо масо

Редактирано от KoтeИгpaчka на 18.04.12 13:27.

Тема Re:въобще не си губя времето...нови [re: KoтeИгpaчka]  
Публикувано18.04.12 13:28

Браво! Ти заслужаваш уважение. По мое време когато аз бях тинейджър момичетата набори 79-81 се ебеха като ненормални именно по купони. И вместо да си хванат някой сериозен младеж който истински ги харесва, го правиха с дрогирани или пияни боклуци.

Тема Re:нови [re: Madame Mirage]  
Автор BиливapМодератор (Counselor)
Публикувано18.04.12 13:29

Баровете и клубовете ги оставям на онези, които са на лов за мъж или жена.

Ние ходим семейно и с приятели на суши бар или в други ресторанти. Сметката зависи от цените в заведението, колко души сме и дали някой черпи или всеки си плаща, каквото е поръчал.

Himbeer се представя за мен в различни клубове като имитира моя никнейм. Тролче :)

Тема Re:въобще не си губя времето... [re: Dem Satan verfallen]  
Публикувано18.04.12 13:31

То си е до лично решение, ако са там с гаджето си, разбирам да им се прииска и да се покрият в спалнята (ако могат, защото аз например не пускам никого извън хола, кухнята и санитарния възел). Но мен лично не ме кефи този прикрит ексхибиционизъм, а и никога не съм ходила на парти, за да се свалям с някого.

(*ред.)
Йо маха... йо масо

Тема Re:въобще не си губя времето... [re: KoтeИгpaчka]  
Публикувано18.04.12 13:33

Не, не, не не с гаджето. Примерно отива Иван Дебелия в дискотеката Ритъм и започна да сваля наред. Сваля докато някоя му върже, после я води пиян на купона и я ебе в някоя от стаите. И ние нормалните девствени младежи които се занимават със спорта и идват от сериозни семейства се питаме какво става??

Гореописаната ситуация е по истински случай. Случи се в края на 1995та.

Тема Re:въобще не си губя времето... [re: Dem Satan verfallen]  
Публикувано18.04.12 13:39

Сериозните семейства в какво са сериозни - възпитание или финанси?
Тези, дето са сериозни във финансите, обикновено издънките им са като Иван Дебелия. Да не кажа, че винаги са такива.

(*ред.)
Йо маха... йо масо

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.