Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:05 13.07.25 
Поколения
   >> 20-30
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Връзка с доста по-голям мъж?нови  
Автор playgirl (непознат )
Публикувано03.05.07 15:17

Какво мислите за разликата в годините между мъжа и жената?

Например жена с мъж 10-15 години по-голям, неженен, неразведен без деца

Смятате ли че има перспектива ? Или че ако останат заедно, ще имат проблеми, един от които например: на жената ще иска , пък той вече ще е одъртял :)

Тема Re: Връзка с доста по-голям мъж?нови [re: playgirl]  
Авторfemale (Нерегистриран)
Публикувано04.05.07 10:26

зависи от мъжа, жената се оказва твърде малка за да може да реагира адекватно на действията ми или липсата на такива...
съветът ми, не залагай надежди,
за секса- вече там ако сте добре, може само заради това да се срещате в последствие, гарантирам 4е ако той е влюбен подобаващо много може да ти дава мн свобода и разбиране за годините ти,
не мисля че мъж на 35 е дърт-напротив знае какво иска и как, невероятно ме привличат такива хора, но до сега не съм видяла свободен на 35 без деца и израснал за годините си,
начина ти на изразяване говори за ненаясност на ситуацията за самата теб (прецени можел да се занимажа6 с такива сериозни не6та,ако станат такива)

ако ти си на 20, той на 30-35, е по несигурно отколкото ако ти си на 25-28, а той на 40-43;желая ти успех

пс: за любов не търси тук нищо, тук всичко е само теория, ако си достатъчно зляна 6те разбере6.дано съм ти помогнала...

просто помисли малко по спокойно за него, навярно е разли4ен от връсниците ти и има кола, пари, хубаво лице...но какво може6 ти да му даде6?!а какво иска6 да му даде6?!за твое успокоение 6те ти кажа 4е аз съм на 20, мъжете с който общувам са около 30г.,но ...аз съм статистическо отклонение, успех

Автор Enduring_Knight ( ;) ;) ;))
Публикувано04.05.07 12:40

Колкото за статистика: Има такива дето са на 20 години и ходят с 50-60 годишни, че дори раждат по 5-6 деца. Все пак потърси си някой който е с 3-5-8 години по-голям от теб. Иначе рискът да удариш на камък е доста голям.

И отново за статистика: аз съм на 31 г. и се интересувам от жени на възраст м/у 27 и 32 г. Първите години са за да имат подходящо образование и поне 1-2 г. трудов стаж, а вторите са определени от факта че не обичам да се държат с мен майчински.

Минах през "Огън"... ...сега "Плувам" :)

Автор amanda (новак)
Публикувано04.05.07 14:04

Не съм особено съгласна с мненията преди мен.
Не искам да се давам за пример, защото никой няма гаранция какво ще му се случи утре. Разликата с моя съпруг е 12 г. и мисля и двамата се чувстваме чудесно ве4е 7 години. За да не говоря за себе си ще спомена и за моя приятелка която има същата разлика със съпруга си-ужасно е щастлива и от всякъде и личи колко е влюбена в него и колко се уважават.
Може да е така, защото мъжете узряват по-късно пък с тази разлика много са видяли от живота и почти винаги успяват да ти влезат в положение.
Ще спомена годините ни, защото смятам че са от значение за вбъдеще може и да закуца нещо в секса, но за сега нямам оплаквания- аз съм на 27 г. той 39 г.
Моя съвет е да се довериш на собствения си инстинкт и изобщо да не слушаш какви ти ги говоряг, защото много ще се объркаш!!!
Успех

Автор nyctea (у......)
Публикувано14.05.07 09:33

Винаги има решение!

Авторlili (Нерегистриран)
Публикувано22.05.07 13:11

10 години не е никак голяма разлика. Така мъжът е улегнал, има нещо зад гърба си, по търпелив е, стига на тази възраст да не е останал "неженен, неразведен без деца", защото има някакъв проблем. Пък и мъжете с възрастта, добиват чудесни умения и качества. А дали ще одъртее зависи изцяло от него. Приятеля ми е с 12 години по-голям и изглежда в пъти по-добре от бившия, който беше с 2 години по-малък.

Тема Re: Връзка с доста по-голям мъж?нови [re: lili]  
АвторMihail (Нерегистриран)
Публикувано01.06.07 08:51

Ако може и аз да кажа нещо по темата

. По принцип за любовта няма граници, тва е ясно, но като се има в предвид, че живеем по малко от жените, статистиката така сочи, в един момент може да се окаже че на 50 - 55 години си "веселата вдовица". Иначе нямам нищо против. Това беше в кръга на шегата, но си е истина де

Тема Re: Връзка с доста по-голям мъж?нови [re: Mihail]  
АвторBитcaджия (Нерегистриран)
Публикувано08.06.07 23:28

Не мислете че казвам виц, това е истина.Мъжа на около 62 а жена му е на май 22.Имат едно дете на около 3г и всеки момент очакват второ дете.Живеят в пълен синхрон.Запознат съм и с подробности но от лични съображения не ги поствам.Какво ще стане в бъдеще не зная но за сега всичко от игла до конец при тях е ок.

Тема Нормално е ...нови [re: playgirl]  
АвторSlG (Нерегистриран)
Публикувано10.06.07 14:30

....така поне мисля аз.

Автор krava_i_pile (съмнителен)
Публикувано11.06.07 23:56

е глупава грешка на младите жени....

Релакс, юл бин да рейн!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.