Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:57 13.07.25 
Поколения
   >> 20-30
*Кратък преглед

Тема как да постъпя ,когато тя проявавя интерес към меннови  
Авторoнaниcт (Нерегистриран)
Публикувано29.04.07 19:49

Здрасти на сички.Аз сам на 16 момче ама съм доста развит за годините си.Имам брада ,мусколест съм и всичко останало.Всички са ми казвали ,че съм по развит.

Начи проблема ми е следния.От даскало има една която ми се струва ,че май си пада по мен.Все ми говори.От някъде се появява и ми казва нещо.Закача се с мен(както правят влюбените).Тя е с 2 години по малка от мен ,но е доста развита и яка.Много яка.А аз като някой тъп път.

Със някой момичета съм мнооого предразполагащ и се свалям ,но защото ги познавам или не знам ,но тази съм я виждал само по коридорите.
Начи сакамъ да разбера какво да и говоря и да не изглеждам като шибан задръстеняк.

Искам някакъв съветъ за това как да се однасям към нея.
Ай моля ви ,помогнете ми!!!

Тема Re: как да постъпя ,когато тя проявавя интерес към меннови [re: oнaниcт]  
Автор krava_i_pile (съмнителен)
Публикувано29.04.07 20:24

дай в по-долната тема...тук са само стари хора :)

Релакс, юл бин да рейн!

Тема Re: как да постъпя ,когато тя проявавя интерес къмнови [re: oнaниcт]  
Авторscorpio_girl (Нерегистриран)
Публикувано04.05.07 10:09

всъщност пита, там където трябва...тези от 15-20 са като него....
по темата взе и тел-на, излезте на кафе, разбери от какво се интересума...нека ти стане приятелка и всичко после си го знае6, ... запомни-колкото се стяга6 ти , толкова и тя...но като ви гледам малките, мн сте напред в материала, та чак на 20 вече сте загорели достичка.

хайде и да ползвате презерватив/и

Тема Re: как да постъпя ,когато тя проявавя интерес къмнови [re: scorpio_girl]  
Авторdido_1983 (Нерегистриран)
Публикувано07.05.07 22:10

Еми човек, аз лично каня на разни разходки, кино, зимни кънки (според сезона може и на басейн), или нещо подобно... Целта е да излезете само двамцата. На самата среща, гледам да науча за нея разни неща; какво обича, интересни случки, и т.н. По някое време пробвам да скъся дистанцията (буквално), опитвам с разни докосвания, ръка-върху-ръка, галене, и т.н. Ако се отдръпне - "не е на оферта", ако не се дърпа - "екстра, бате - бонус от фирмата!"; значи продължаваш да галиш, прегръщаш... по някое време се целувате... Обикновено, ако момичето ти е "навито" а ти се притесняваш да я докосваш, тя самата ще се опита "да ти се бутне". Много е важно да не изпаднете в някакво продължително, тягостно мълчене... трудна ситуация.

Аз лично, много държа да се сближавам постепенно. Примерно, никога не опипвам гърдите на първа среща... най-много краката (ако е с къса поличка; и не се дърпа, разбира се:), не целувам много и задълбочено... мисля, че така е по-добре, отколкото да й се нахвърлиш още от началото...

Успех, баце!

Тема emi grymni se naj-dobre XAXAXA [re: dido_1983]  
АвторJoro (Нерегистриран)
Публикувано08.05.07 17:45

ti ako nqkfa 14-godishna ne mojesh da zabiesh znachi verno si MNOU zle !

Тема Re: как да постъпя ,когато тя проявавя интерес къмнови [re: dido_1983]  
Автор bluebutterfly (???)
Публикувано10.05.07 20:17

Мале какви съвети, какво чудо. Ей малкия не ти трябва каквато и да е помощ, всичко трябва да дойде от вътре. Просто бъди себе си няма нужда да копираш който и да е. Това с опипването по крачето особено, ако е с къса поличка според мене не е много добре, но ако пък на нея и хареса, защо не. Първо опипай почвата пък после действай и не се отказвай, ако наистина искаш точно нея.
И да почерпиш като я свалиш

Автор чepтa (бЕла)
Публикувано11.05.07 23:25

верно що пишеш тука? това са хлапашки истории.

Автор donPablo (el padrino)
Публикувано12.05.07 22:21

следващия пьт като почне така да ти говори просто я целуни без да казваш нищо

zarejdam vaucheri ot 5 leva

Тема Re: как да постъпя ,когато тя проявавя интерес къмнови [re: oнaниcт]  
Автор emi_ (istinska)
Публикувано13.05.07 03:48

Ами ако изхождаме от идеята, че хората показват чувствата си по начина, по които искат отсрещтната страна да им покаже техните... Мога да те посъветнам само да се отнасяш към нея съвсем огледално на нейното отношение към теб, ако искаш може да добавиш няколко мили думи, или малко безобиден хумор

Не помня как съм гледала на момчетата като съм била на 14 но си мисля, че това ще я насърчи да си вземе каквото иска -т.е. теб

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.