Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:25 13.07.25 
Поколения
   >> 20-30
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема За интернет запознанствата!!нови  
Автор WasntMe (непознат )
Публикувано04.04.07 16:04

Значи аз си имам прятелка, но от скоро си говоря с една девойка чрез интернет , не сме се опознали ако може да се каже така, и вече искаме да се видим , опасявам се че ще захапя по нея ако я видя а в същото време не искам да губя това което имам защото е ценно за мен. Дайте съвет заслужава ли си труда да се излиза с тази девойка , и най-вече това че може да се загуби това което имам.

Тема Re: За интернет запознанствата!!нови [re: WasntMe]  
Автор Last Roman (PRAEFECTUS URBI)
Публикувано04.04.07 22:26

Като се срещнеш - ще прецениш.

Facta, non verba!

Авторitsme (Нерегистриран)
Публикувано05.04.07 11:27

Дръж си своето и вземи чуждото.

Тема Я пък ти...нови [re: WasntMe]  
Автор Лopънc Apaбckи (С огън и меч)
Публикувано05.04.07 14:00

Единствения шанс да загубиш настоящата си приятелка е,ако въпросната непозната те глътне на срещата

Споко!Излез,може и повече от веднъж,опознайте се и... сам решавай..

Ей,ше грабна пищова и ше направя неква глупост..

Тема Re: За интернет запознанствата!!нови [re: itsme]  
Автор TE_DDA (ЪкУшерката!Опс!)
Публикувано05.04.07 16:03

Извинете за правописа - немам нерви за тирета и запетайки

Тема :))нови [re: Лopънc Apaбckи]  
Публикувано05.04.07 17:07

Ами случи се това което си мислех че ще се случи

, мацката се оказа доста здрава , снощи ми прати СМС че искала нещо повече от приятелство и странно но се опитва да ме принуди да се разделя с настоящатата. Не искала да бъде 2ра цигулка и тн. :) , а аз обичам приятелката си , не мога да правя такива неща! хахах , не и без да съм пил изглежда. Та тази девойка ми е в главата от вчера (от както я видях) и странно но се намества под кожата ми , осъзнавам го и не мога да го спра .. някой ако му се е случвало подобно нещо да сподели

Авторscorpio_girl (Нерегистриран)
Публикувано05.04.07 17:18

ako смяташ само да провериш каква е на срещата, това е явен знак, че това което имаш не ти стига, но притеснението ти от това че ще се срещне6 с друга те плаши, защото те е страх дали и твоята няма да направи тази стъпка към друг...(вярвай ми това се усеща )...

ти сам признаваш , 4е тази среща може да доведе до "нещо" дошло от виртуалния свят, което 6те спомогне да загуби6 "нещо" реално!!!....това само по себе си показва просто уранение или неравенство- сам ре6ава6, т.е. тя> от другата, тя= другата, тя< от другата , или тя+ мн малко= на това което търси6, а другата е малко от "мн малко"-то

моя съвет:
1)сам каза:заслужава ли си труда да се излиза с тази девойка? - не защото ме си готов,
2)тя каква е в момента не е от значение...когато си готов ще види6 4е усещането ти 6те е друго
3) съвета ми е да общива6 с твоето моми4е и да постигнете хармони4ни взаимоотно6ения
4)поради простата причина 4е е важно за самият теб като личност да си се опитал да изгради6, а не да избяга6 от трудностите в чове6ките отно6ения...така у4и6.
5)за приятели и нови връзко(особено през нета) винаги има, но реалността по4ти на 100% има други нюанси..

дано съм ти помогнала.......

Тема Re: За интернет запознанствата!!нови [re: scorpio_girl]  
Авторscorpio_girl (Нерегистриран)
Публикувано05.04.07 17:22

съжалявам, не погледнах мненията по въпросите и не видях 4е има развитие...
ако иска6 моя съвет пи6и ми ...за да прецени6 виж бях ли права в предния си постинг

Тема Re: За интернет запознанствата!!нови [re: scorpio_girl]  
Публикувано05.04.07 17:29

Мацка мерси много за споделеното мнение :) .... на мен опасенията са ми други , да страх ме е но не от непознатото а от това че мога да загубя това което сам изградил до момента. То не е малко повярвай ми , но това новото момиче ми взима акъла , предполагам че ми е от зодията но искам да и се навра между краката и да не излезна от там , адски силно ме привлича :) , не знам дали се влюбвам защото понякога съм като малките деца , искам играчката и като я използвам ми писва и после искам нова ;). То много сложно става но ще се опитам да сачетавам нещата някак ;) ... мерси на всички за саветите и се пазете ..

Тема Re: За Scorpio :)нови [re: scorpio_girl]  
Публикувано05.04.07 17:54

Ами не виждам как мога да ти напиша лично саобщение зашото нямаш регистрация изглежда ;) ... ако искаш ти пиши аз ще отговоря :)

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.