|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Помогнете
|
|
Автор |
u_men (poluidiott) |
Публикувано | 21.09.05 01:40 |
|
...май пораствам..или не, незнам...
Винаги съм склонен да търся проблемите първо в себе си...та и сега така...първото, което си помислих беше, че нещо с мен не е наред..
Винаги, влизайки тук съм намирал по нещо, което да ми привличе вниманието, което е обяснимо...тва е клуб 20-30, т.е. на една група от млади и активни хора, ядящи същите лайна като мен, радващи се на същите неща и непрекъснато влюбенни в живота, също като мен.
Сега, обаче виждам само група от млади и активни хора, пилеещи си енергията в доказванео на това кой е по-велик, на кой му е по-голям и в не/избирането на модератор, ковто и да значи това, и сега...като си избрахме модератор, квото и да значи тва, кво ша праим.
Къде отидоха темите за омразния шеф, за колежката, която те тормози сексуално и войната в...където там има война в момента...ами ентусиазма, че днес денят е толкова хубав, че нищо друго не ти остава, освен да пиеш бира....
Ей, я да се вземем в ръце.. 
не мисля, че мисля
| |
Тема
|
Re: Помогнете
[re: u_men]
|
|
Автор | Mapжeнa (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.09.05 10:45 |
|
Каква точно помощ дириш? Че ти сам би трябвало да знаеш как да направиш деня си хубав. Но се вдъхнових и сега ще пусна една тема.
| |
|
...къде са отишли... с шефа вече всички са свикнали или пък не е чак толкова омразен, или всеки се е изтарикатил да си го пуска по пързалката, някои колежки налуснали, някои се омъжили за ниско подстригани бизнесмени, а и ние не сме такива хора, там си вадим хляба, нали? (а и гроздето беше кисело тук-там, нема кво да се лъжем :Р)
...пък войни няма, най-много някъде някоя мироопазваща операция, въдворяване на демокрация, или precision bombing на военни обекти, маскирани като болници (примерно, не че визирам нещо конкретно), изобщо - такава борба за мир, че камък върху камък нема да остане...
...и денят не е хубав... но за бирата - може!
...would you like to climb on, slide a mile six inches at a time...
| |
|
колко ценно качество е това, да търсиш проблемите първо в себе си?
| |
|
...е казал, че това е качество, при тва ценно?
не мисля, че мисля
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Kpъr () |
Публикувано | 21.09.05 17:19 |
|
Остана само биг-брадъра, не че го гледам...
Но като цяло - и на мен така ми се струва...
| |
Тема
|
Аз, мухата, офиса и ....
|
|
Автор | пoмaraм (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.09.05 20:51 |
|
Имам муха в офиса ….. обикновена, малка, къщна муха, чистичка такава, все си мие главата и лицето (каквото е да е т’ва отпред) … и се чудя какво ли означава това….. мухата в офиса де …
И като мнение се оформя следното:
1. Идиота дограмаджия не си е свършил добре работата, въпреки хилядите пари похарчени по прозорци и мрежи!
2. Секретарките много бавно затвярят вратата на офиса ….. може и да не е т’ва да ти кажа ..
3. Някой има офисен любимец – муха, и я държи гладна и тя е избягала горката …..
4. Ами ако не е муха, ами е мух, мъжки … и се е разгонил, ама като за световно ….. опасна работа , а…
5. има някъде дупка в стената на офиса
6. някой от вентилаторите на вентилацията се е развалил… и е пропълзяла гадинката
7. изнервил съм се от много работа, и имам нужда от лекар и почивка ..
| |
|
Мухата в офиса толкова ли невероятно явление е?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
MaPBuH (WPM) |
Публикувано | 07.10.05 16:13 |
|
--
Lip my stockings!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
pravist (seriozna) |
Публикувано | 13.10.05 18:14 |
|
иди да ме прочетеш в Споделено.
може би там и тогава друга съм била...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|