Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:34 13.07.25 
Поколения
   >> 20-30
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема И понеже...нови  
Автор u_men (poluidiott)
Публикувано07.04.05 03:24

...забелязвам, че всеки тук вече/ кога ли всъщост не е било/ си пише квото му падне,/ в това няма нищо лошо/ реших и аз да обърна внимание на някои жизнено важни/за мен / неща.
Знаете ли че папата най-накрая умря, знаете ли, че той май наистина ще излезе пич/не?/ Има ли смисъл изобщо да питам кой номер обувки нося според вас. Някой изобщо слушал ли е новия албум на Moby...и има ли представа за кво нечовешко чудо става въпрос. Ок. Остава да ми кажете , че незнаете за последната клюка за Слави Трифонов...За новата видеокарта, която пусна NVIDIA поне сте чували...нали, неможе да не сте...тя щала да остави АТI да им диша праха за дълго...поне няколко месеца...Добре, разбирам, че тва са пълни глупости и най-вероятно ви вълнуват колкото и здравословното състояние на бъбреците на кучето динго... Като стана дума...да не забрвите, че Пътеводителя излиза по кината/ в USA / на 29 април. Знаете ли колко бира имам на разположение в момента.Чухте ли за новия тарифен план на БТК.Тва отново няма ник'ва връзка с контекста,/до колкото той съществува/ама цените на автомобилие 2-ра употреба паднаха бая.
Ако някой изобщо е издържал да стигне до тук, държа да отбележа, че не давам ник'ви гаранции как ще свърши всичко това. Може да не ми стигне нета/както казваше баба ми/ може и да спра тутакси...както между впрочм..Имате ли представа, че в момента е 3.25 часа....Това е риторичен въпрос..

не мисля, че мисля

Тема Re: И понеже... [re: u_men]  
Авторtondy (Нерегистриран)
Публикувано07.04.05 06:55

Ми то мноу просто бе колега /нали знаеш, че съм луд;)/ Съдят този, който остане жив. А приятелите са тези, които ... остават!

Тема обаче...нови [re: u_men]  
Автор pravist (seriozna)
Публикувано07.04.05 08:47

щях да пусна тема, но зелените никове ще ви дойдат много, пиша тук
добро утро
пуснала съм си Форинър, правя си чай, преглеждам сутрешната преса и се настройвам за работа. всъщност аз още със ставането си се настройвам. и ми е гот, пролетно, светло, усмихнато...
та, за бирата край теб не знам - тези дни не мога да пия, та няма да коментирам.
папата може и да е бил пич, но за пореден път преекспонират всичко, та и за него не ми се говори.
чаят стана. има и козунак...
идеята всеки да си пише всичко всъщност води до създаването на този и други клубове.
хората са казали всяко чудо за три дни - и нечии напъни, посветени на незнайна цел, ще преживеем
спорен ден

може би там и тогава друга съм била...

Тема Re: И понеже...нови [re: u_men]  
Автор Mapжeнa (не-мъртва)
Публикувано07.04.05 09:23

... и цената на бензина е скочила.

...keeping presence of mind.

Автор Puzzle (вода)
Публикувано07.04.05 11:34

Ако всички имахме едни и същи интереси то света би бил доста скучен и еднообразен...

Le vieil homme part tout seul, a la recherche d'un grand poisson.

Авторaндpo (Нерегистриран)
Публикувано07.04.05 12:24

мисля, че не мисля, защото мисля, че не мисля, защото мисля, че не мисля, защото мисля, че не мисля, защото мисля, че не мисля, защото мисля, че не мисля, защото мисля, че не мисля, защото мисля, че не мисля, защото мисля, че не мисля, защото мисля, че не мисля, защото мисля, че не мисля, защото мисля, че не мисля, защото мисля, че не мисля, защото мисля, че не мисля, защото мисля, че не мисля, защото мисля, че не мисля, защото мисля, че не мисля, защото мисля, че не мисля, защото мисля, че не мисля, защото мисля, че не мисля, защото мисля, че не мисля, защото мисля, че не мисля, защото мисля, че не мисля, защото мисля, че не мисля, защото

Тема Всъщост,нови [re: Puzzle]  
Автор u_men (poluidiott)
Публикувано07.04.05 12:45

кой говори за едни и същи интереси, опазил ме...Бог примерно...

не мисля, че мисля

Тема Яяяя...нови [re: aндpo]  
Автор u_men (poluidiott)
Публикувано07.04.05 12:47

..как добре сме се научили да работим с копи-то и пасте-то...браУ...

не мисля, че мисля

Тема Re: обаче...нови [re: pravist]  
Автор u_men (poluidiott)
Публикувано07.04.05 12:51

Щом казваш....

не мисля, че мисля

Тема Re: Ююююю...нови [re: u_men]  
Авторaн-дpo (Нерегистриран)
Публикувано07.04.05 13:18

токин ту ми?

Ай донт ноу уот ис "копи" анд "пасте", ай джъст юз Ctrl-C енд Ctrl-V

Prost!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.