|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  аз съм Cokaйбacaн и ДeбeлorъзHинджa |  |  | Автор | Cивия вятъp (прозорец) |  | Публикувано | 17.02.05 16:34 |  |  | 

ДебелогъзНинджа е друг мой ник, а със Cokaйбacaн писах няколко пъти като бях в лошо настроение.

кой има достъп до ай-пи-тата може да потвърди.

вескаесемеска също знам кой е, ама няма да ви кажа.

и са кво ще направите, а?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: аз съм Cokaйбacaн и ДeбeлorъзHинджa  [re: Cивия вятъp] |  |  | Автор | Moti (копнееща) |  | Публикувано | 17.02.05 16:36 |  |  | 

леле какви разкрития
   потресена съм

с това изявление спираш играта на дедективи и децата ще се сърдят

Ела....

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: аз съм Cokaйбacaн и ДeбeлorъзHинджa  [re: Moti] |  |  | Автор | Cивия вятъp (прозорец) |  | Публикувано | 17.02.05 16:41 |  |  | 

не ми пука.

спирам я, щото ми омръзна. като ДeбeлorъзHинджa се позабавлявах известно време, разпалвайки страстите, но всяко нещо си има край.

естествено и с тази тема може би провокирам някого към нещо, но той едва ли ще се сети и ще постъпи точно така както очаквам

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: аз съм Cokaйбacaн и ДeбeлorъзHинджa  [re: Cивия вятъp] |  |  | Автор | Dark Mind (горд интерист) |  | Публикувано | 17.02.05 16:48 |  |  | 

Пък аз не ти вярвам. Без да ми се обиждаш, ама си си достатъчно заядлив и като Сивия вятър, че да ти е нужно да се правиш на Сокай, за да напцуеш някой.

Сега ще ми подхвърлиш ли захарчето, задето оправдах очакванията ти?

|  |  |  
             |  |  | 

провокираш Дебелогъзия да се разкрие, защото той може да е регистриран, но си остава мистерия за тези, на които не се е разкрил сам =))

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: аз съм Cokaйбacaн и ДeбeлorъзHинджa  [re: Dark Mind] |  |  | Автор | Moti (копнееща) |  | Публикувано | 17.02.05 16:56 |  |  | 

Като се извинявам, но...
 Голяма психопатщина ви гони (айде 90%), бе хора
   егати и ненорманото

Ела....

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: аз съм Cokaйбacaн и ДeбeлorъзHинджa  [re: npocmak] |  |  | Автор | Cивия вятъp (прозорец) |  | Публикувано | 17.02.05 16:57 |  |  | 

обожавам да се провокирам сам, наистина, но в случая предположението ти не е вярно.

но си мисли каквото искаш, не ми пука

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: аз съм Cokaйбacaн и ДeбeлorъзHинджa  [re: Moti] |  |  | Автор | Dark Mind (горд интерист) |  | Публикувано | 17.02.05 16:59 |  |  | 

Така е. Крайно време беше.

|  |  |  
             |  |  | 

ами ако щеш вярвай. това не е проверка кой вярва кой не. просто казвам фактите, защото ми писна от вашите клюкички.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: аз съм Cokaйбacaн и ДeбeлorъзHинджa  [re: Cивия вятъp] |  |  | Автор | Maдлeн (Нерегистриран) |  | Публикувано | 17.02.05 17:00 |  |  | 

Сега ще ти кажем, че си нескопосан лъжец.
   Ако не беше намесвал нинджата, можеше и да ти повярваме...
   А и гласувах за "друг"...не може да съм се прекарала така!!

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички) |   | 
 |