|
Страници по тази тема: << 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | (покажи всички)
Тема
|
Re: Благотворителност!
[re: чaeнo мoмичe]
|
|
Автор | юнak aнoнимниk (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.02.05 09:38 |
|
И всяка ще си мисли тайно как ще я изтрещи преди да тръгне за Либия
| |
Тема
|
[re: Mapжeнa]
|
|
Автор | ю.a. (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.02.05 09:40 |
|
аз пък като гледам как тръгнахте да се обяснявате в обратното, взех да си мисля, че има нещо в цялата работа
| |
Тема
|
[re: ю.a.]
|
|
Автор |
Mapжeнa (студена) |
Публикувано | 01.02.05 10:09 |
|
Че къде съм тръгнала да се обяснявам в обратното, само твърдя, че момчето има проблеми. Отначало гадаех, но той сам си призна - бил е силно наранен и е развил зависимост към душевни рани - мазохизъм. Та сега провокира женските, за да получи от тях псувни и обиди... Дори се оплаква, когато са слаби и нищо не усеща.
Та мисля, че в крайна сметка, терапията му трябва да започне оттук - да си признаем, после да го пратим на кратка почивка в "по-добрия свят", и като се върне тука, вероятно ще му се струваме по-умни путки, отколкото сега си мисли.
Истината е безкрайно ... кратка.
| |
Тема
|
Re: прочети ме внимателно,няма да повтарям
[re: Cokaйбacaн]
|
|
Автор | oт ниcшия пoл (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.02.05 11:36 |
|
Тя, обичливостта, има удивителното свойство да не се затрива
(несъзнателните неща говорят много... Защо изпусна "тъпа"? Ти както си тръгнал, май май.......а? А?)
| |
|
Абе ще си "признаем" щом е за благото на някого!
| |
|
Е, сега! Той нали не ни харесва такива свободни и обути! Да си трещи онези горките!
| |
Тема
|
Re: Докога ще търпим тези тъпи патки жените
[re: мeй]
|
|
Автор |
Aмнepиc (Принцеса) |
Публикувано | 02.02.05 11:00 |
|
В десятката!!!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
koroviev (begemot) |
Публикувано | 02.02.05 11:55 |
|
da ti e sladko.
|
|
|
Автор |
elfess (непознат
) |
Публикувано | 02.02.05 18:27 |
|
Признавам не успях да прочета всички изказвания по темата. Трябва обаче да ти кажа - БРАВО. Успял си да направиш това, към което се стремят повече пишещи в клубовете : измисляне на тема , която да предизвика такъв интерес. Толкова много мнения , изявления , кратки изречения и какво ли не още.
Поздравления. Дори си провокирал и втора тема . Давай в същия дух. Какво значение има дали са или не са тъпи жените?
| |
Тема
|
[re: elfess]
|
|
Автор |
Haчko (Mr. sir) |
Публикувано | 02.02.05 19:01 |
|
която да предизвика такъв интерес
Хахахахахаха, нямаше как да не се сетя за едно от най-великите начала на стихотворения, писани някога:
Предизвиках интерес
в банята със моя клес.
| |
|
Страници по тази тема: << 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | (покажи всички)
|
|
|