Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:57 12.07.25 
Поколения
   >> 20-30
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема ала ...нови  
Автор pravist (seriozna)
Публикувано04.10.04 08:47

мислех си тези дни за това, че имам нужда от промяна. и не просто имам нужда, но взех, та попромених някои неща - за прическата не останаха време и пари, но на следваща заплата
та, знайно е, че жените, като решат да променят нещо, почват я от дрехите, я от прическата, работата...понякога *всъщност не знам дали преди това не сменят мъжа до себе си. обаче какво правят мъжете, като им стане твърде сиво наоколо и изгубят предизвикателствата, които са ги мотивирали към момента - като че ли само констатират, че им е неспокойно, но продължават все постарому. най-много да се напият или да забият някоя бройка с идеята, че разнообразието е важно. те нямат май терапия от типа - в депресия съм, отивам да обикалям магазините, ...
имате ли наблюдения, които да включим в статистиката?

може би там и тогава друга съм била...

Тема Ха... [re: pravist]  
Автор 3ms (nebezizvesten)
Публикувано04.10.04 08:58

..аз карам безцелно с колата, ама... не помага

Бягай...

Тема Re: ааааанови [re: pravist]  
Авторtondy (Нерегистриран)
Публикувано04.10.04 17:08

жените първо почват с промяна на мъжа до себе си/в мислите си/, след това с прическата, дрехата и т.н. ... и накрая завършват с реална подмяна на мъжа

Тема Re: Ха...нови [re: 3ms]  
Автор pravist (seriozna)
Публикувано04.10.04 17:24

zna4i si v grafata ne pravqt nisto...

Тема Re: ааааанови [re: tondy]  
Автор pravist (seriozna)
Публикувано04.10.04 17:25

тц, изобщо не съм съгласна - нали мъжът се явява опора. сменяш го в краен случай.

Тема Re: ала ...нови [re: pravist]  
Автор koroviev (begemot)
Публикувано04.10.04 17:59

аз лично, в такива случаи, първо се изпокарвам със всичко което мърда около мене, след това по необходимост се налага основна подмяна на обстановката и обкръжението :). просто :)

Тема Re: ала ...нови [re: koroviev]  
Автор Kpъr ()
Публикувано04.10.04 18:09

това изглежда лесно ако си заобиколен от хора които са ти непознати в крайна сметка, но и те не знаят това - не се е стигнало до проблем в който да се "докажат" ...

та идеята ми е че ако се изпокараш с всички, но те ти простят - просто защото те харесват повече и могат да се досетят че сегашното ти поведение е нарочно - ще вземе да се окажеш още по-обвързан ... с тях.

Тема Re: ала ...нови [re: Kpъr]  
Автор koroviev (begemot)
Публикувано04.10.04 18:17

то от само себе си става - не е нарочно. ма и не го спирам :)

има някво перверзно удоволствие в горенето на мостове зад теб, във всяко едно отношение - личностно или буквално. (поне за мен)
по хубава мотивация за завоЮване на нови територии няма :)

познати, непознати - няма значение. хората които ме познават точно в тоя аспект не са наоколо че да го видят в деиствие втори път :)

Тема Re: ала ...нови [re: pravist]  
Автор indra (macondo)
Публикувано04.10.04 23:40

като те чета и осъзнавам, че май съм ... средностатистически мъж. това дали означава, че всички мъже, с които съм правила секс са потенциални гейове?
когато ми е криво - а това се случва изключително рядко - обикновено изчаквам да ми мине. не си режа косата, не си купувам дрехи (мразя да пазаруваааааам ), не се наливам с кофи горещо какао обляна в сълзи над женско списание... ако не мине за един ден - отивам да карам картове. и после съм нов човек.

esto no es tan simple como parece

Тема Re: ала ...нови [re: koroviev]  
Автор мoмичe oт чaй (в зелена чаша)
Публикувано05.10.04 06:35

ама качествено!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.