Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:30 12.07.25 
Поколения
   >> 20-30
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Сонданови  
Автор 3ms (nebezizvesten)
Публикувано08.09.04 14:32

Понеже напоследък ми се върти една темичка из главата...та реших да направя едно сондажче...
Много ми е интересно... драги клубни приятелю, що за човек си.Не, не бързай да сбърчиш вежди и, преливащ от епитети да тръгнеш да обясняваш, че тая тема е изтъркана, и че причините да си тук нямат нищо общо с това какъв/какво/си и т'ва изобщо е ебаситъпата тема. Всъщост, нямам това в предвид...наистина...
Ако се огледаш за миг около себе си... и кажеш какво виждаш, можеби ще разбереш какво имам в предвид...
Доволен ли си от това, което виждаш, от това, което си, правиш ли това, което искаш, какво те кара да се чувстваш щастлив, щастлив ли си изобщо...
Работиш ли това, за което си учил, каквото искаш, и където си най-силен...или събираш стотинки в някой интернет клуб.
Има ли възраст, до която е крайно, ама наистина крайно необходимо да си си стъпил с двата крака на земята, или можеш да я караш така вечно...И не казвай, че това не те интересува или не е важно.
Не, не посягай първосигнално към клавиатурата, завладян от едничката мисъл да излееш всичката злъч, на която си способен, обяснявайки, че си мегащастлив шеф на преуспяваща фирма за преработка не незнамквоси...
Аз те провокирам, но добронамерено... и съвсем не без основание.

Бягай...

Тема Re: Сонданови [re: 3ms]  
Автор npocmak (фул spin doctor)
Публикувано08.09.04 14:37

аз съм това което съм
моето мнение е субективно
твоето си е за тебе - не ме интересува дали се заблуждаваш

казано в три реда прил. на зкн. за намялаване губенето на време в и-нет

Тема Re: Сонданови [re: npocmak]  
Автор 3ms (nebezizvesten)
Публикувано08.09.04 14:57

Ако обърнеш внимание... мнение не съм изразявал

Бягай...

Автор Cивия вятъp (прозорец)
Публикувано08.09.04 15:12

всеки ден си задавам тези въпроси, както и още много други.

и почти всеки ден отговорът е различен.

Тема Re: Сонданови [re: npocmak]  
Автор Fro (zen)
Публикувано08.09.04 15:16

социоПАТКА

Автор Bacилиca (загадъчна)
Публикувано08.09.04 15:21

Да видим... оглеждам се... бюрото ми е на пръв поглед разхвърляно, ама аз си знам кое къде стои и всяко листче или кламерче всъщност си има своето точно определено място. Някои неща са ми излишни (като шаренката гума), но пък си ги харесвам. Нуждая се от други дреболии, какво пък има време да ги набавя... Всяка сутрин сядам зад това бюро с усмивка. А сега една мъдра мисъл, казана от не знам си кой: погледни бюрото на един човек, за да разбереш какъв е в живота... .

Когато силно желаеш и се бориш за нещо, цялата вселена ти помага да го постигнеш

Автор B-52 ()
Публикувано08.09.04 15:27

винаги искам да съм стъпил с двата крака на земята но нещо все не се получаваше, сигурно действах прибързано...винаги има време за ново начало, както и сега съм захванал един нов-стар проект, но вече знам как да го направя. човек се учи с времето и много лошо ако го пилее безразборно въпреки че много хора не го осъзнават и като станат на 35-40 и се обърнат назад си казват 'абе ей, аз май само съм срал досега а съм имал толкова много възможности' и всичко е въпрос на баланс между това, което искаш да правиш и това което трябва да направиш...
на думи лесно, на практика... не толкова :)

Тема Re: Сонданови [re: Bacилиca]  
Автор Moti (мъртва)
Публикувано08.09.04 16:20

ужасно бюрото ми наполовина е затрупано с листове, факсове, текстове, най-отдолу има телефон...
обаче мисля, че мисълта беше - погледни нощното шкафче на някой и ще разбереш що за човек е

Боли....

Тема Re: Сонданови [re: Moti]  
Автор Bacилиca (загадъчна)
Публикувано08.09.04 16:24

Може и да си права. Ама нямам намерение да описвам нощното си шкафче

Когато силно желаеш и се бориш за нещо, цялата вселена ти помага да го постигнеш

Тема живи сме,нови [re: 3ms]  
Автор pravist (seriozna)
Публикувано08.09.04 17:09

здрави сме...можеше да е по-добре, можеше и много по-зле да бъде. не очаквам на 25 да постигна всичко онова, което ми се иска - всяко нещо с времето си, аз правя каквото е необходимо и зависи от мен. за някои неща съжалявам, за някои - не...бих живяла по друг начин може би, ако можех. но най-вероятно тогава не бих била с настоящия си акъл.
да си стъпил на земята здраво е хубаво, но още по-хубаво е да си в мир със себе си.

did i ask too much
more than a lot
you gave me nothing
now it's all i got

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.