|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | >> (покажи всички)
Тема
|
Срам за България ли е Иван Славков-Батето?
|
|
Автор |
buratino (Real gligan) |
Публикувано | 03.08.04 23:03 |
|
Трабва ли хора като него (които ни срамят) да бъдат изпращани незабавно в изгнание или на поправителен труд?
Беше ясно, че ще дойде момент, в който Батето ще се осере , ама не в БГ щото тук е много силен и има как да за/(раз)маже положението. Сега той успя да направи едно МОЩНО международно осиране!
Как ни опетни само, не мога да повярвам... ....открай време се знаеше, че бившите номенклатурни кадри са способни само да пият и да измислят глупости! Даже и глупости не могат да измислят (за това се иска талант), те вършеха/вършат глупости!
Срам! Срам! Нямам думи!
А още повече се чудя на тея хора, които се радваха на това какви глупости говори по телевизията и искренно му се възхищаваха.. ...възхваляваха го...
...тикви!Батето е пич! Е ви сега ПИЧ!
Това заслужаваме ние българите - всичките ни приятели да са тикви и да ни управляват маймуните (Маймуно нямам нищо против ти да участваш в управлението на държавата - ти си изключение!) от зоопарка!
Срам, срам.. ..отивам да се скрия някъде!<- насирам се от срам
| |
Тема
|
Re: Срам за България ли е Иван Славков-Батето?
[re: buratino]
|
|
Автор |
Dark Mind (wicked) |
Публикувано | 03.08.04 23:05 |
|
Аз пък му се радвах на глупостите!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Labrett (секировад) |
Публикувано | 03.08.04 23:06 |
|
е поне кажи какво е направил де, да не мислиш че всички гледат телевизия :)
Аз даже не го знам как изглежда този човек.
Разум - способността на живото същество да постъпва нецелесъобразно, или неестествено
| |
Тема
|
Re: Ето, ето! Точно за това говоря!
[re: Dark Mind]
|
|
Автор |
buratino (Real gligan) |
Публикувано | 03.08.04 23:09 |
|
Очаквах да го порицаеш, ей така от солидарност. Не за друго!
| |
Тема
|
Re: Ето, ето! Точно за това говоря!
|
|
Автор |
Dark Mind (wicked) |
Публикувано | 03.08.04 23:10 |
|
Хахаха, сори, ма не ми е ясен скандала около него... знам само, че са го хванали да взема (или иска) подкуп... нещо такова.
| |
Тема
|
Re: Плешив, пиян, ужасен!
[re: Labrett]
|
|
Автор |
buratino (Real gligan) |
Публикувано | 03.08.04 23:13 |
|
Срам ме е да кажа дори какво е направил!
То ако го питаш дали знае какво е направил, надали и той може да ти каже (я ще е пиян, я ще мисли каква глупост да изрецитира).
| |
Тема
|
Re: И на мен не ми е ясно много ...
[re: Dark Mind]
|
|
Автор |
buratino (Real gligan) |
Публикувано | 03.08.04 23:15 |
|
... ама вече предчуствам, че е нещо много срамно!
Ужас!
| |
Тема
|
|
|
Автор | Haчko® (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.08.04 23:15 |
|
Батето е страхотен пич и истински мъжкар и основателно се насираш от срам пред него... присъединявам се към теб.
Трябва да си много глупав, за да повярваш, че би се продал за толкова малко пари, при това - по толкова левашки начин. Трябва да си гладкомозъчен.
| |
|
Бяха направили някакъв скеч по "Господари на ефира" за българите на Евро 2004 и след всеки гол даваха Батето с чаша, пиян до неузнаваемост и викаше "Наздраве!".
| |
Тема
|
Re: Отначало и аз не повярвах...
[re: Haчko®]
|
|
Автор |
buratino (Real gligan) |
Публикувано | 03.08.04 23:20 |
|
..., че се е продал за толкова малко пари (срам), но като се взрях хубаво в снимката му и ме осени ясната мисъл, че това е възможно! Бил е пиян 100%!
Какво мислиш за това да го пратиме в изгнание, а с него и всичките му почитатели?
Близкия Изток ми се струва добро място, там има много приятели и ще се чуства комфортно!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | >> (покажи всички)
|
|
|