|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Главите горе.....
|
|
Автор |
Slona_sf (шавлив) |
Публикувано | 18.06.04 21:12 |
|
Понеже знам, че след двойката от Дания ще се сдухате така както го направихте след петицата от Швеция бързам да ви успокоя с моят гениален план за това как да им го върнем.
Вдигаме транзитните такси на турските превозвачи.Така се поскъпват продаваните турски стоки на германските пазари, а както знаем германската икономика е водещата в Европа.Забавянето на нейното развитие ще доведе до рецесия в останалите страни в Европейският съюз следствие на нарушаване на баланса в търговските обмени.
Така на тях им е кофти, а ние си седим тук и си пием ракията и не ни пука.Защо ли? Защото сме готини, а и жените са ни страшни.
Наздраве!
Живея заради любовта на жените........ Редактирано от Slona_sf на 18.06.04 21:35.
| |
|
Аз се сдухах още като дадоха червен картон на Стилиян Петров.Разревах се,ебати...т'ва на мач не ми се беше случвало още...
| |
|
...остава и за тва да седна да страдам... и да паднем, и да бием, и ич да не играем, повод за пиене се намира...
...sleepwalking to the gallows...
| |
|
...дарки... ако не се ядосваш за глупости, ще ти кажа коя е най-свястната бира в родината
| |
|
Ми исках само едно голче,бе...нищо повече...и не играхме толкова лошо все пак...мамка му
Шуменското нали?
| |
|
Едно наздраве няма ли да кажеш поне?
Живея заради любовта на жените........ Редактирано от Slona_sf на 18.06.04 21:36.
| |
|
Почти като отрицателен оргазъм беше - виках НЕ НЕ НЕ......
Живея заради любовта на жените........
| |
|
срам! наздраве!!! я да загледаме и другия мач...
| |
|
Защото сме готини, а и жените са ни страшни.
И от нашия химн по-хубав няма!
| |
|
Няма две мнения по въпроса!
Живея заради любовта на жените........
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|