Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:53 16.07.25 
Поколения
   >> 20-30
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Как да разпознаем подходящата партнерканови  
АвторKa-no (Нерегистриран)
Публикувано13.05.04 16:38

В дългите ми самотни нощи, изпълнени с мокри сънища, (защото страдам от нощно напикаване), съм разсъждавал над това, как да разпознаем идеалната женица, когато тя ни пресече пътя и да я задържим и турнем в канала на живота си. А проблемът при мен е изключително сложен, защото много девици са пресичали пътеката ми, но не всички съм виждал в лице, или на дневна светлина. Важното е, че всички са си платили пътния данък. Затова заключих, че методите за разпознаване трябва да включват опознавателни характеристики, неподвластни на количеството светлина, както и да запазват обективност при позиция “задна прашка”, за да не изпитаме емпирично силата на поговорката “гъз глава затрива”. За любознателните ще преведа поговорката на английски – “bottom top erases”.
Практиката показа, че е по-важно да се споменат няколко основни неща, които НЕ БИВА да правим, ако желаем да задържим любимото девойче поне за вечерта, пък после да му мислим, какво трябва да правим, че да я задържим за по-дълго. Ще ме питате “Ама защо чак после?” и аз ще ви отговоря, че след първоначалния вечерен ентусиазъм идва Големияглавоболдетониебавамайката, а след него и Първотоебаненатрезво, което ни отрезвява по-яко и от шкембе-чорба, и веднага след това започваме да мислим какво да направим, че да се разделим, преди да сме си разбили сърцата, както си разбихме паламарките и шундите миналата вечер. Защото както е казал народа “трипер се лекува, но сърце-нивга”.
Така че, по-добре не правете стъпки за дъгосрочна авантюра с красива русолява девойка когато сте в нетрезво състояние, щото ще се окаже, че не ми била русолява девойка, а най-ми-била перхидролена студентка по медицина от II-ри курс, дето пие повече от Вас, и ще Ви наруши бюджета за месеца ако и Вие трябва да пиете толкова, че да можете да я завторите на следващата вечер. Щото практиката показва, че медички на трезво не бива да се любят – я ще ви пипнат далака, я ще ви подстиснат за пикочния мехур, я ще ви надникнат в дебелото черво и като разберат, че сте биологически негоден примат, ще ви отебат, преди да сте я наебали. Но ако все пак минете първата контрола, стиснете здраво коремната стена, за да не се чува издайническото чаткане на камъните в бъбреците ви, сложете си изкуственото око, за да не изглеждате като циклоп, измийте си зъбите и ги турнете внимателно обратно в устата, хакнете една от тея, тънките свещи в уретера, че да го вдигнете (процедурата е като вкарването на катетер) и сте готов! Поне докато восъка на свеща не омекне от температурата на триене... но пък тогава можете да си го моделирате в сложни препинателни знаци, моряшки възел или двоен възел за вратовръзка. При мен тези съвети действат! Възела също ми става*...Ако сте под 75 години, горните напутствия* са ви ненужни. А за мен няма ненужни неща и най ми е нужен нужник и то по всяко време, че вече сънувам мокри сънища докато съм буден. А пари за гащи нема.
Така че не сваляйте женици неподготвени, за да не стане, както е казал народа "Цървулi нема, a гайда иска", което на английски звучи като "moccasins has not, but backpipe wants!"
И понеже съвсем се отклоних от темата, ще приключа преди да съм се върнал на нея.
Ако има зрителски интерес (щото читателски няма да има) ще се напрегна да свърша. Ама другпът.
ОБЯСНИТЕЛНИ БЕЛЕЖКИ:
*за да Ви е по-лесно, преметнете си го през врата преди да почнете възела. Ако не ви стига до там - заебете - ще сте неглиже тая вечер
*напутствие - наставления, чиято цел е да достигнете шутката на обекта

Тема Кано се върна,Кано се върна!!!нови [re: Ka-no]  
Автор Dark Mind (dangerous)
Публикувано13.05.04 18:12

Урааа!!!Божкее...ша припадна от радост...
Ма още не съм те прочела,че изпаднах в еуфория ужасна!Уфф...

Тема Re: Как да разпознаем подходящата партнерканови [re: Ka-no]  
Публикувано13.05.04 18:27

Ееех,а едно време си падаше по девойки,окачили момата на Мейдън над леглото си...

Автор azia (недоспала)
Публикувано15.05.04 15:38

като те зачета, започвам да сънувам такиз сънища и през деня
кога ще сътвориш и един наръчник насочен към женската аудитория? нужен ми е, за да не чета сълзливи историйки и т.н. пусни нещо по-хард и за нас деее

и на мен като на Дарки милипсвахатемичкитети

Тема Re: Как да разпознаем подходящата партнерканови [re: azia]  
Публикувано15.05.04 15:56

Обаче наръчника,ако включва и някой съвет от баба му ще е жесток.

Тема Re: Как да разпознаем подходящата партнерканови [re: Dark Mind]  
Автор azia (недоспала)
Публикувано15.05.04 16:05

ама аз що си падам по Канно/по-тоно по писанията де/, защото е взел най-хубавите качества от любимите ми прсонажи - баба и дядо:))

Тема Re: [re: Ka-no]  
Автор firefox (lame-ур ;)
Публикувано17.05.04 01:55

тъкмо си отбелязвам наум, да върна жеста с поздрава на Д-Нинджата по случай оназ мъдрост в треда на купидончето и - гледам, една прелетна птичка пак снесла текстче за зипчето (прибрано момиче съм, признавам, но не ме цитирайте)

Та - wel.com бацк както се казва от друг и другаде. А за продължението интерес, собствено, има :}

"Какво можеш да очакваш от ден, който започва със ставане от сън?!..."

АвторKa-no (Нерегистриран)
Публикувано18.05.04 09:23

Както виждате,
възрастта не прощава никому...
Не съм това, което бях преди 27-28 години...
И тогава се напикавах - но някак си с кеф...
А и ми сменяха памперсите

Публикувано18.05.04 16:19

И след толкова години влечението към противоположния пол не е намалял ни най-малко...

П.П.В една съседна тема се пита как да се свали мацка в маршрутка.Мисля,ти си човека,който ще знае.

АвторKa-нo (Нерегистриран)
Публикувано19.05.04 07:59

Що си мисля, че си изпедерастял?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.