Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:34 13.07.25 
Поколения
   >> 20-30
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Смяхнови  
Автор Dark Mind (dangerous)
Публикувано29.04.04 15:21

Всеки,предполагам,обича да се смее.Някои повече,други по-малко...според зависи.Аз на моменти се плаша,че ще се задуша точно от смях.И съвсем сериозно се замислям дали не е първата крачка към чистата и неподправена лудост.И като всичко останало знам,че и това си има добри страни,но не за това искам да пиша сега.
Нещата,които ми носят солидни порции смях са английските,сръбски и български комедии.Книгите на Пратчет(и не само).Вицовете,пък били те и просташки(според някои).Естествено,но и невъзможно да опиша са и случките от живота.С няколко думи-според настроение и местоположение.

Та искам да ви питам какво вас ви разсмива?Ама не надсмиване над нещо или ехидни усмивчици,а чистият и искрен смях.Напишете,опишете,покажете...въобще каквото ви душа и въображение сака.Много ще съм благодарна,че напоследък сериозността взе да ми идва в повече.

Тема Re: Смяхнови [re: Dark Mind]  
Автор Pau (Li)
Публикувано29.04.04 15:43

Разсмиват ме хубави и остроумни неща, например снимащият монитор, използващ ефекта на реверсивната катодна тръба

Тема Re: Смях [re: Dark Mind]  
Автор Excellence (E po4ti)
Публикувано29.04.04 15:50

Ха че какво по смешно от това че никои не се е отървал жив от живота!

От всичко това следва, че няма наистина сериозни неща в живота, а чисто и просто всичко е една голяма илюзия!!!

П.п. не ми се връзвай наскоро се научих да пиша и сега се пробвам

И сам воинът е ... САМ!!!

Автор Fro (zen)
Публикувано29.04.04 15:50

Днес, ми правиха електрокардиограма, и лелката-доктор докато ме накачорва с шинтифлюгите по ръце, крака, гърди, ми говори - "и няма да пушиш! ама ти това кръвно след кафе ли го докара?" - "Да." - "Значи вярно ти е ниско." - "Ами, нормално си е" - "Да, нормално, нормално (шепнешком), нормално, нормално .... (повтаря към петнайсет пъти думата и ме клипсова с шинтифлюгите) ... Всички сме нормални" - "Мда" (...но нещо не ми се вярва...) и докато го обмислям започвам да се хиля, на какво - на това, че всички сме нормални или на странното поведение на лелката и аз не знам... но в комбинация с едни други истории, покрай едни други бабки-рекетьорки и лелки-барманки... наложи се да си наложа да се сетя за нещо тъжно иначе щях да оплескам кардиограмата...
А разговора от преди това - "Омъжена ли си?" - "Не." - "А, добре, тогава няма да те питам дали си раждала... нали?" Хаха, медицината в началото на 21 век...

АвторMaчo (Нерегистриран)
Публикувано29.04.04 15:53

В гората свършили на мечката превръзките, кво да прави, кво да прави - среща заека... Хванала го за ушите - шляц, шляц, и го хвърля в храстите... прибира се Зайо мръсен и кървав, вижда го орела - "Хаха , кво става бе Зайо, кат не мож да летиш така е..." :)
На другия ден - пак, мечката в цикъл, превръзки няма, заекът под ръка, среща го орелът и кефари "ууу, виж са бе, целия ольопан :)))"... На третия ден обаче - заекът - чист, орелът целия кървав - "Ееее, кво стана бе орльо, ти такова...? :))" "Бе остави се, минала е на с крилца"..."

Тема Re: Смяхнови [re: Fro]  
АвторMaчo (Нерегистриран)
Публикувано29.04.04 15:58

То при вас - кво да си говорим, критериите за нормалност явно са други - даже уредбите циклят пърпъл в четири такта "щото вси дискове така правят"

Тема Re: Смяхнови [re: Maчo]  
Автор besen_hamster (ташунко)
Публикувано29.04.04 16:30

Английските комедии изобщо не ги разбирамимат много странен хумор тези англичани

Аз най-много се хиля на вицове

Тема Re: Днешната доза Смяхнови [re: Dark Mind]  
Автор MaPBuH (SWPM)
Публикувано29.04.04 16:33

Май живееш през 2004-та

1. Без да искаш въвеждаш паролата си в микровълновата.

2. Не си играл на бело или пасианс с истински карти от 10 години.

3. Имаш списък от 15 тел. номера за да се свържеш с тричленното си семейство.

4. Пращаш e-mail на човека на съседното бюро защото било по-лесно.

5. Обяснеието ти защо не се виждаш със съучениците си е това че им нямаш е-mail адресите им.

6. Когато се прибереш в къщи след работа все още отвръщаш на телефона в бизнес маниер.

7. Когато се прибереш в къщи след работа се опитваш да излезеш с 0 за телефонна централа.

8. От години работиш на поне две места.

10. Разбираш че си напълно излишен по новините в 10:30 часа.

11. Шефът ти даже не разбира какво правиш но продължава да крещи.

А истинските клишета са :

12. Докато четеш този списък се усмихваш и кефиш.

13. Докато четеш този списък си мислиш на кой точно да го препратиш.

14. Получаваш това от приятел с когото не си се виждал от година и единствените ви връзки са препращане на такива глупави смешки.

15. Прекалено си бил зает за да забележиш че не е имало номер 9 !

16. Току що скролна и видя че няма номер 9 !!

И на всичко отгоре се СМЕЕШ САМОДОВОЛНО НА СЕБЕ СИ !!!

--
... и цъфтят в суматохата кестени
прецъфтяват, и пак цъфтят

Тема Re: Смяхнови [re: Pau]  
Публикувано29.04.04 16:39

Ха-хаа...ма много съм порозовяла,бе!Знаех си,че прекалявам с горещите душове.

Тема Re: Днешната доза Смях [re: MaPBuH]  
Публикувано29.04.04 16:43

Аааа...това е невероятно!Ама наистина не видях,че няма номер 9 и скролнах,за да проверя...лелее.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.