Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:59 16.07.25 
Поколения
   >> 20-30
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | (покажи всички)
Тема Защо мъжете харесватнови  
Автор Fro (frozen tear)
Публикувано14.04.04 09:37

Брад Пит? Напоследък водех спор с няколко различни приятели, които ми обясняваха, че имал невероятно излъчване, чудесна актьорска игра, че не бил фалшив и не помня още какво. Докато аз се пенех да ги убеждавам, че няма по-добър от тоя долу на снимката. Тази тема е малко за клуб Кино, ама все пак - защо? Да не биииии ... защото е рус?

Тема Защото ..или санови [re: Fro]  
Автор Drakula (многолица-хаос)
Публикувано14.04.04 10:00

педали/които си питала/ или им се ще да изживеят ролите и образите ,в които той се превъплъщава,или са гледали Боен клуб,където и аз му се радвам..просто като ангел на разрушението...Аз и в Легенди за страстта го харесвам...онзи поглед,след като убиха брат му.../като актьор направи добра роля/..
Иначе прилича на Робърт Редфорд на млади години...типичен лекокрил/за мен мноооо лекокрил момчешки чар/..Вкусове разни....
Аз харесвам Мъже...Брад не ми се вписва..Макар че не го познаваме...
Джони мнооо ме радва тъмно,но ...не е възможно да убедиш и накараш другите непременно да харесат това,което ти харесваш...Няма начин,освен ако и те не го харесват..Дори с усърдието да постигнеш това, би могла да ги отблъснеш от Деп-а.
Остави всеки да прави и харесва каквото ще....пък и Брат, и Джони са далееееече,далееече/филм с Том Круз и Никол Кидман/

Пуснете ме в душата си,за да .......Не боли....

Тема Re: Защо мъжете харесватнови [re: Fro]  
Автор Bиливap (кибермагьосница)
Публикувано14.04.04 10:05

Защо пък да не може да го харесват?
Ти като си жена не си ли позволяваш да харесваш други жени?
От чисто естетическа гледна точка е напълно приемливо.
Брад Пит като мъж не ми харесва, но като актьорска игра е много добър.

Ако харесването прекрачи определени граници и премине в нещо друго, тогава става лошо.

Невъзможно е да се изобрети нещо глупакоустойчиво, защото глупаците са безкрайно изобретателни.

Тема Аз пъкнови [re: Fro]  
АвторMaчo (Нерегистриран)
Публикувано14.04.04 10:08

не харесвам Брад Пит...
Харесвам Анди Макдауъл и Камерън Диаз... дали да не ходя да се прегледам...

Тема Хахахахааааа!нови [re: Maчo]  
Автор Fro (frozen tear)
Публикувано14.04.04 10:16

Без съмнение...

Тема Re: Аз пъкнови [re: Maчo]  
Автор Pau (Li)
Публикувано14.04.04 10:21

ммм, Анди Макдауъл има изключително излъчване и чар, уважавам! :)

Мачок, какво ще кажеш за Аманда Пийт от "9-те ярда" или Наташа Хенстридж от разни видове филми? Страшно излъчване имат и те (не радиационно де )

Тема Re: Защото ..или санови [re: Drakula]  
Автор Fro (frozen tear)
Публикувано14.04.04 10:21

Пък на мен Д.Д. ми харесва, защото имаш чувството като го гледаш в ролите, че това е действителен човек, може да се превъплъщава, не просто да ирае.
И е ексцентрик. Харесвам го в "Аризонска мечта", "Защо тъгува Гилбърт Грейп" и др...

Тема Мдам!нови [re: Pau]  
Автор Fro (frozen tear)
Публикувано14.04.04 10:26

Хенстридж в "Бела Дона" е почти радиационна - кефи!

Тема Аха..нови [re: Fro]  
Публикувано14.04.04 10:33

Слийпи Халоу, Едуард с ръцете -ножици, Деветата порта,От Ада..и.т.нннннн...
Все едни ролки....

Тема И екзотиката-любовник [re: Fro]  
Публикувано14.04.04 10:35

в този филм също...
Наташа е фина и има стил и класа ...Едно седефено излъчване, но малко студено,метално...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.