|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | (покажи всички)
Тема
|
Защо мъжете харесват
|
|
Автор |
Fro (frozen tear) |
Публикувано | 14.04.04 09:37 |
|
Брад Пит? Напоследък водех спор с няколко различни приятели, които ми обясняваха, че имал невероятно излъчване, чудесна актьорска игра, че не бил фалшив и не помня още какво. Докато аз се пенех да ги убеждавам, че няма по-добър от тоя долу на снимката. Тази тема е малко за клуб Кино, ама все пак - защо? Да не биииии ... защото е рус? 
| |
Тема
|
Защото ..или са
[re: Fro]
|
|
Автор |
Drakula (многолица-хаос) |
Публикувано | 14.04.04 10:00 |
|
педали/които си питала/ или им се ще да изживеят ролите и образите ,в които той се превъплъщава,или са гледали Боен клуб,където и аз му се радвам..просто като ангел на разрушението...Аз и в Легенди за страстта го харесвам...онзи поглед,след като убиха брат му.../като актьор направи добра роля/..
Иначе прилича на Робърт Редфорд на млади години...типичен лекокрил/за мен мноооо лекокрил момчешки чар/..Вкусове разни....
Аз харесвам Мъже...Брад не ми се вписва..Макар че не го познаваме...
Джони мнооо ме радва тъмно,но ...не е възможно да убедиш и накараш другите непременно да харесат това,което ти харесваш...Няма начин,освен ако и те не го харесват..Дори с усърдието да постигнеш това, би могла да ги отблъснеш от Деп-а.
Остави всеки да прави и харесва каквото ще....пък и Брат, и Джони са далееееече,далееече/филм с Том Круз и Никол Кидман /
Пуснете ме в душата си,за да .......Не боли....
| |
Тема
|
Re: Защо мъжете харесват
|
|
Автор |
Bиливap (кибермагьосница) |
Публикувано | 14.04.04 10:05 |
|
Защо пък да не може да го харесват?
Ти като си жена не си ли позволяваш да харесваш други жени?
От чисто естетическа гледна точка е напълно приемливо.
Брад Пит като мъж не ми харесва, но като актьорска игра е много добър.
Ако харесването прекрачи определени граници и премине в нещо друго, тогава става лошо.
Невъзможно е да се изобрети нещо глупакоустойчиво, защото глупаците са безкрайно изобретателни.
| |
Тема
|
Аз пък
|
|
Автор | Maчo (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.04.04 10:08 |
|
не харесвам Брад Пит...
Харесвам Анди Макдауъл и Камерън Диаз... дали да не ходя да се прегледам... 
| |
Тема
|
Хахахахааааа!
[re: Maчo]
|
|
Автор |
Fro (frozen tear) |
Публикувано | 14.04.04 10:16 |
|
Без съмнение... 
| |
Тема
|
Re: Аз пък
[re: Maчo]
|
|
Автор |
Pau (Li) |
Публикувано | 14.04.04 10:21 |
|
ммм, Анди Макдауъл има изключително излъчване и чар, уважавам! :)
Мачок, какво ще кажеш за Аманда Пийт от "9-те ярда" или Наташа Хенстридж от разни видове филми? Страшно излъчване имат и те (не радиационно де )
| |
Тема
|
Re: Защото ..или са
[re: Drakula]
|
|
Автор |
Fro (frozen tear) |
Публикувано | 14.04.04 10:21 |
|
Пък на мен Д.Д. ми харесва, защото имаш чувството като го гледаш в ролите, че това е действителен човек, може да се превъплъщава, не просто да ирае.
И е ексцентрик. Харесвам го в "Аризонска мечта", "Защо тъгува Гилбърт Грейп" и др...
| |
Тема
|
Мдам!
[re: Pau]
|
|
Автор |
Fro (frozen tear) |
Публикувано | 14.04.04 10:26 |
|
Хенстридж в "Бела Дона" е почти радиационна - кефи!
| |
Тема
|
Аха..
|
|
Автор |
Публикувано | 14.04.04 10:33 |
|
Слийпи Халоу, Едуард с ръцете -ножици, Деветата порта,От Ада..и.т.нннннн...
Все едни ролки....
| |
Тема
|
И екзотиката-любовник
|
|
Автор |
Публикувано | 14.04.04 10:35 |
|
в този филм също...
Наташа е фина и има стил и класа ...Едно седефено излъчване, но малко студено,метално...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | (покажи всички)
|
|
|