|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
Тема
|
Za6to
|
|
Автор | gorgona (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.03.04 14:55 |
|
Pitala sym se i predi no tozi vypros e tvyrde neobqsnim navqrno.
Ta za6to nqkoi hora se iznervqt do bezobrazie,do smehotvornost po4ti, kogato im kaje6 istinata v o4ite? Istinata za tqh samite.
Pyk da ne gogvorim 4e tuka v net-prostranstvoto tova si li4i o6te pove4e,poneje ne moje da se hvyrlq6 s nokti i zybi vyrhu nepoznat ako ne te vodi ne6to otvytre.
Na men strahtno vpe4atlenie mi naparavi temata v koqto nqkoj pita6e vseki da si izkaje bolkata - za6to za boga tolkova malko hora otgovoriha? da ne gogvorim po sy6testvo!
E,bolkata vseki q ima. Borite li se za da ste "po-zdravi" i kak?
| |
Тема
|
Re: Za6to
[re: gorgona]
|
|
Автор |
azia (недоспала) |
Публикувано | 16.03.04 18:13 |
|
мислиш ли, че точно тук ще седна да изливам болката си? тук, където влизам за да се позабавлявам и да забравя мрачните мисли.
всеки сам трябва да намери пътя към болката си. и сам да го извърви.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
raBpa (НекъфНикафТакъв) |
Публикувано | 16.03.04 23:14 |
|
Опитваш се да ме изнервиш, нали:)
Само нихилизъм за вас!!!
| |
|
Някои хора се изнервят точно толкова когато им отправиш несправедливи обвинения.
|
ми 4е то е лесно...
|
|
Автор |
B-52 (морски вълк) |
Публикувано | 17.03.04 05:00 |
|
за6тото тамтирирамтирирам...
Italia you know what?.. Suck my dick!..
| |
Тема
|
Ами борим се :-)
|
|
Автор |
nikie (не съвсем ...) |
Публикувано | 17.03.04 07:15 |
|
...точно като избягваме да ревем на виртуалните рамене на другите и не слушаме балади на Гънс пак ревейки пред компютъра :-). Пак подкрепям идеята за повече позитивност във форума. А това че хората стават смешни и включват безброй защитни реакции, когато има разясниш истината е много добре известно - затова човек чува само това, което му се иска да чуе...
Поздрави,
Николай
Не бива да забравяме, че и с бой става...
| |
Тема
|
[re: Labrett]
|
|
Автор | gorgona (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.03.04 10:25 |
|
Siguren li si 4e ne go zaslujavat?
| |
|
коя си ти,че да им казваш тяхната истина???!!!Хехехеее..
И аз допускам същата грешка.
Пуснете ме в душата си,за да .......Не боли....
| |
Тема
|
Re: Ма..
[re: Drakula]
|
|
Автор | gogona (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.03.04 10:40 |
|
Togava kogato ne q vijdat - bi trqbvalo da mi blagodarqt. No kyde ti. Nqkoi psihologi4eski momenti ubqgvat samo na glupacite.
Az obiknoveno ignorvam horata, koito ne se osyznavat.
| |
Тема
|
А ти идеална ли си ,
[re: gogona]
|
|
Автор |
Drakula (многолица-хаос) |
Публикувано | 17.03.04 10:48 |
|
за да раздаваш правосъдие...
Когато поискаш да помогнеш и си достатъчно мъдра и виждаща за това ,трябва да проявиш благородство и да подходиш по -възможно най-мекия и деликатен начин..Защото ако го направиш грубо и рязко,често дори и да е истина /особено пък ако е и те си я осъзнават като слабост/ хората реагират напук на теб и това ,което казваш..именно и -коя си ти ,че да им отваряш техните очи..те сами трябва и единствено приемат за истина ,това ,което стига до тях от тяхни изводи и грешки и то в нужния момент.
А това,че игнорваш хората...може би за това вече са ти благодарни.Зависи от стила ти.
Пуснете ме в душата си,за да .......Не боли....
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
|
|
|