Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:10 16.11.24 
Поколения
   >> 20-30
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
Тема Za6toнови  
Авторgorgona (Нерегистриран)
Публикувано16.03.04 14:55

Pitala sym se i predi no tozi vypros e tvyrde neobqsnim navqrno.
Ta za6to nqkoi hora se iznervqt do bezobrazie,do smehotvornost po4ti, kogato im kaje6 istinata v o4ite? Istinata za tqh samite.
Pyk da ne gogvorim 4e tuka v net-prostranstvoto tova si li4i o6te pove4e,poneje ne moje da se hvyrlq6 s nokti i zybi vyrhu nepoznat ako ne te vodi ne6to otvytre.
Na men strahtno vpe4atlenie mi naparavi temata v koqto nqkoj pita6e vseki da si izkaje bolkata - za6to za boga tolkova malko hora otgovoriha? da ne gogvorim po sy6testvo!
E,bolkata vseki q ima. Borite li se za da ste "po-zdravi" i kak?

Тема Re: Za6toнови [re: gorgona]  
Автор azia (недоспала)
Публикувано16.03.04 18:13

мислиш ли, че точно тук ще седна да изливам болката си? тук, където влизам за да се позабавлявам и да забравя мрачните мисли.
всеки сам трябва да намери пътя към болката си. и сам да го извърви.

Автор raBpa (НекъфНикафТакъв)
Публикувано16.03.04 23:14

Опитваш се да ме изнервиш, нали:)

Само нихилизъм за вас!!!

Автор Labrett (трън)
Публикувано17.03.04 01:20

Някои хора се изнервят точно толкова когато им отправиш несправедливи обвинения.

Ако искаш изненада, защо просто не се влюбиш?

Тема ми 4е то е лесно...нови [re: gorgona]  
Автор B-52 (морски вълк)
Публикувано17.03.04 05:00

за6тото тамтирирамтирирам...

Italia you know what?.. Suck my dick!..

Тема Ами борим се :-)нови [re: gorgona]  
Автор nikie (не съвсем ...)
Публикувано17.03.04 07:15

...точно като избягваме да ревем на виртуалните рамене на другите и не слушаме балади на Гънс пак ревейки пред компютъра :-). Пак подкрепям идеята за повече позитивност във форума. А това че хората стават смешни и включват безброй защитни реакции, когато има разясниш истината е много добре известно - затова човек чува само това, което му се иска да чуе...

Поздрави,
Николай

Не бива да забравяме, че и с бой става...

Тема Re: Za6toнови [re: Labrett]  
Авторgorgona (Нерегистриран)
Публикувано17.03.04 10:25

Siguren li si 4e ne go zaslujavat?

Тема Ма.. [re: gorgona]  
Автор Drakula (многолица-хаос)
Публикувано17.03.04 10:34

коя си ти,че да им казваш тяхната истина???!!!Хехехеее..
И аз допускам същата грешка.

Пуснете ме в душата си,за да .......Не боли....

Тема Re: Ма.. [re: Drakula]  
Авторgogona (Нерегистриран)
Публикувано17.03.04 10:40

Togava kogato ne q vijdat - bi trqbvalo da mi blagodarqt. No kyde ti. Nqkoi psihologi4eski momenti ubqgvat samo na glupacite.
Az obiknoveno ignorvam horata, koito ne se osyznavat.

Тема А ти идеална ли си , [re: gogona]  
Автор Drakula (многолица-хаос)
Публикувано17.03.04 10:48

за да раздаваш правосъдие...
Когато поискаш да помогнеш и си достатъчно мъдра и виждаща за това ,трябва да проявиш благородство и да подходиш по -възможно най-мекия и деликатен начин..Защото ако го направиш грубо и рязко,често дори и да е истина /особено пък ако е и те си я осъзнават като слабост/ хората реагират напук на теб и това ,което казваш..именно и -коя си ти ,че да им отваряш техните очи..те сами трябва и единствено приемат за истина ,това ,което стига до тях от тяхни изводи и грешки и то в нужния момент.
А това,че игнорваш хората...може би за това вече са ти благодарни.Зависи от стила ти.

Пуснете ме в душата си,за да .......Не боли....

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.