Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:45 15.11.24 
Поколения
   >> 20-30
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Боли ли ви?нови  
Автор MichaelLeRoi (ShadowMan)
Публикувано05.03.04 07:31

Сърцето и как го лекувате?
Днес мен ме боли, а трябва да го пазя...
След една почти безсънна нощ, замислил се за живота си, виждайки го сив и безличен, поглеждайки в тунела за тънак сноп светлина... осъзнавам, че живея просто защото съм жив, без цел, без идея... и може би в очакване на бялата лястовица... а дали не съм я изпуснал? Съзнавайки в един момент, че може би е по добре да ме няма.
Създадох си такъв живот, които не препоръчвам на никой, а Вие които живете без много да му мислите бъдете благодарни за това, ще кажете че всичко зависи от... но така мисля аз.
Пролетта идва, обаче е есен...
Един ден, ако един ден напусна това място за мен ще бъде малка победа.
Извинявам се...

Enter the dark world of Mike LeRoi.
Voodoo hero. Dead man, ShadowMan.

Тема Re: Боли ли ви?нови [re: MichaelLeRoi]  
Автор Moti (усмихната)
Публикувано05.03.04 08:26

Животът е сив, мрачен и определено зъл...... и често сърцето ни боли, но минава....... мисля, че няма рецепта за това кога и как ще миня, но с времето болката не е толкова силна. Изтъркан....... но времето облекчава болката. Но пък има и хубави неща, мънички, много малки в сравнение с гадните, тъпи проблемища, които ни удрят всеки ден. Та мъничките неща лекуват. Кои са твоите мънички неща? Някоя песен, парче топла пица, а всяка пролет подскачам като луда около едно малко храсче с розови пъпки, които ги задържа само 2 -3 дни, но тези 2 - 3 изтриват болката от цяла зима.... и още други такива. Кои са за теб? Кога си спокоен? Кога се усмихваш? Търси тези неща, може би това ще помогне. Ако сега сам виждаш, че си направил живота си сив..... значи имаш сили да внесеш и светлинка вътре. Може да си отчаян, да те мързи дори, за да го направиш, но лястовицата няма да кацне на рамото ти, ако не погледнеш нагоре.
Ако днес се усмихнеш широко на някой, нещо или просто на мен това ще бъде голяма победа.

Автор cлънчorлeдka ()
Публикувано05.03.04 08:49

Да ти кажа, май някаква широкоразпространена заблуда е, че сме тук за да бъдем безгрижни

Автор Bacилиca (загадъчна)
Публикувано05.03.04 11:02

Да, боли. Когато за миг захвърля всякаква работа, остана сама и се заслушам в него. Не познавам човек, който да не го боли сърцето, когато тръгне да прави равносметка. Просто защото всеки има нещо, за което да съжалява, някоя мечта, която не само че не е осъществил, но направо е погребал под цял куп сиво ежедневие.
Няма рецепта за лекарство. Или поне аз не съм я открила. Просто на сутринта се събуждаш и продължаваш напред.

Когато силно желаеш и се бориш за нещо, цялата вселена ти помага да го постигнеш

Тема Re: Боли ли ви?нови [re: Moti]  
Публикувано05.03.04 12:08

Думите, не вярвам в тях.

Автор Dafna (притеснителна)
Публикувано05.03.04 12:26

Уфф....ама много отчаяно...тази тази хубава пролет...аз пуснах тема в клуб семейство де...но трябва да се изпълниш с опримизъм...цялата природа се изпълва с нов живот, заражда се нов живот бъди с тях!
Отиди на разходка, нека се срещнете със слънцето насаме и ще се почустваш по-добре

Тема Майкълнови [re: MichaelLeRoi]  
Автор Drakula (многолица-хаос)
Публикувано05.03.04 12:43

при цялото ми добро чувство към теб и при цялото ми желание да ти помогна да се усмихнеш ще ти кажа,че вече ми омръзна да те слушам и чета колко страдаш и те боли.
Ти мъж ли си или какво? Я се стягай...как може да те радва да пишеш колко си си скофтил живота ,колко си нещастен и колко те боли сърцето...Сърцето не боли,боли душата ,че не си мърда и душевното пръстче да мръдне задникът си малко напред..да направи нещо за себе си , да се стегне и да си хване живота.Да му покаже кой е господар тук!!!
Я се стягай!!!Я покажи малко характер...
Всички тук нещо ги боли.ЕЕеее,минава ли ти като го казваш?
Не ,нали?Искаш ли изобщо да ти мине?Не!!!!
Няма да те съжалявам.Не трябава и да го допускаш,защото си мъж.
Си ли? докажи го на себе си.
Виж в себе си какъв ти е проблемът,МА ВИЖЖЖЖЖ-ЖЕСТОКО ВИЖ!!!направи равносметка и действай!!!!
Никой няма да ти живее живота.И никой не може да ти помогне,дори и да иска да подаде ръка.Казала съм ти, мога да ти подам ръка и винаги ще помогна на човек,който прави нещо за себе си.Който иска да се измъкне от слабостта и самосъжалението.....
Вдигай си задника от земята и тръгвай...
Ясно ли ти е?

Пуснете ме в душата си,за да .......Не боли....

Автор Moti (усмихната)
Публикувано05.03.04 12:46

думите са нищо
хубавите неща, никога не се крият в думите. Но пък се наллага да ги използваме, за да изразим нещичко
но има други хубави неща

Редактирано от Moti на 05.03.04 17:02.

Тема Re: Майкълнови [re: Drakula]  
Публикувано05.03.04 14:06

И на мен си дотегнах вече. Няма приятел с когото да споделя затова използват възможността тук, защото ви чувствам близки... макар и от далеч.
Ясно ми е всичко, но нали знаеш...

Тема Re: Майкълнови [re: MichaelLeRoi]  
Автор Moti (усмихната)
Публикувано05.03.04 14:35

щом има къде да споделиш..... и кой да се ядоса на това, че си нещастен.... както Дракулка, значи имаш приятели. Споделяй си наволя, но не се самосъжалявай. Тази дупка няма изход. Така че..... дай една усмивка аамааааааа истинскааааааааа
ok?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.