Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:36 13.07.25 
Поколения
   >> 20-30
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Как да намерим идеалната женанови  
АвторKa-no (Нерегистриран)
Публикувано03.12.03 14:54

Искам да сменя жената. Търся съвсем обикновено, средностатистическо девойче. За да не се разочаровам, а и да не разочаровам кандидатките, които май-вероятно ще са стотици, описах няколко основни изисквания на които да отговарят. Тези, които проявяват интерес да пишат. Могат да пишат книги, статии, рецензии, но най-добре да ми напишат на мене едно писмо. Та:
1. Да е възвишена – ще рече да ми се възвисява до шнура
2. Да е като риба – демек да ходи опулена с отворена уста и да лапа де що види да мърда
3. Да е ентелегентна – ще рече кат’ са прибера вечер от работа нервен, с едно такова ебано настроение, да се нагъзва веднага с една студена бира в ръка, без да се налага да отварям уста да обяснявам що ми е ебано настроението
4. Да е широко скроена личност – ще рече да се не плаши от романтичен секс с подръчни материали с големо “фи”. Пример: свещи, свещници, винени бутилки, бирени бутилки, крак от маса, само крак, само маса и други подобни
5. Да е тактична – да се клати в такт с музиката докато я лющя, че се изнервям иначе и обърквам ритъма. Аз слушам лека, отпускаща музика като Напалм Дед, Сепултура, Пантера, Висоцки
6. Да е поет по душа – и по гъз, та кат’ чуе, че пускам Сепултура да знае, че ще й го тура и да ма фаща за шнура
7. Да е романтична – например да си татуира две Б-та на бузите на задника, та всеки път като се нагъзи да си чета името – БОБ. За големината “О”-то съм изцяло отговорен аз.
8. Да е практична – да се движи изкъщи в стойка партер със забучена пура в задника, че не се знае кога ще ми дойде кефа да пуша, кога да еба
9. Да е музикална – да обича да прави свирки
10. Да е твърдоглава – като правим секс на задна прашка да не се оплаква, че я боли като си удря главундера в стената, ами да гледа да не излиза от ритъм с музикалния съпровод на Пантера
11. Да носи на бой и анален секс – ще рече да има потенциал да го поема не само надлъжно, но и напречно, щот’ се не знае как ще ми е кеф
12. Да говори само истината – демек да отбелязва с възторг всеки ден колко ми е голям, колко съм красив, мъжествен, умен и забавен
13. Да има малки ръчички и големи устища.
14. Да няма връзка между хранопровода и матката, че една мръсница така се опита да ме върже за семейното огнище. Вика ми "Бременна съм". Казвам как ше си бременна кат' та еба само в гъзъ? "Ама аз имам връзка". Лайняна работа ви казвам...
15. Да няма трета сливица, че пречи
16. Да изглежда като терорист – демек да има големи бомби
17. Да е умна и руса
Абе 17 точка ще я преправя, че никой няма да се обади – нека бъде само руса. Аз ще си я възпитам допълнително

Тема Re: Как да намерим идеалната женанови [re: Ka-no]  
Автор Parish ()
Публикувано03.12.03 15:03

не му пишете не го насърчавайте

Тема Re: Как да намерим идеалната женанови [re: Parish]  
Публикувано03.12.03 16:05

Искате да ме запазите само за себе си?
:-)

Автор too_ (непознатоtoo)
Публикувано03.12.03 16:23

Na tova veche mu se kazva velika forma na izprostqvane Ka-no!
Chudq se dali tova e potenciala ti ili prosto nezaslujeno skromnichish v izqvleniqta si!?
A moje bi trqbva da ti govora na VIE!

Тема Re: Как да намерим идеалната женанови [re: too_]  
Публикувано03.12.03 16:59

Старая се да се надскоча.
По отношение на простотията винаги ми се е отдавало с лекота.
Само природната ми скромност ма удържа на моменти

Автор Kontra ()
Публикувано03.12.03 17:05

баси къв е дживота :))
вчерашната ми книжка беше една наистина размазващо идейна и въздействаща драматургия на тема сакралната женственост , ебнята като ...хмм... ~единение... и ...хмм... ~молитва към Бог и т.н.
а днес кво ?
влезнах тук
и първо -
"ОТКЪДЕ ДА НАМЕРЯ НЕГЪР ДА МЕ НАЕБЕ?" / "ПУТАКА МИ РЕВЕ ДЕНЕМ И НОЩЕМ ЗА ЧЕРЕН ЯК КУР!"
и после -
... тоз шедьовър
баси къв е дживота :))

Автор Labrett (трън)
Публикувано03.12.03 18:25

Днес нямаш късмет май
Това да ти е за урок че като не присъстваш дълго време в клуба, после като те видят реагират странно. Мене питай :)
Освен това пак си забравил баба си и азия и Dark Mind ще те нахокат. Напълно заслужено.

истината е увивно растение

Тема Re: имам...нови [re: Ka-no]  
Автор auslander (schеissebauer)
Публикувано03.12.03 19:17

...ужасното усещане, че пропускаш нещо от изключителна важност... сега няма да мога да спя от притеснение

...sleepwalking to the gallows...

Тема Re: Как да намерим идеалната женанови [re: Kontra]  
Публикувано03.12.03 20:00

:-)
Абе за негъра и мене ма заинтригува, та ако си намерил...:-)

Тема Re: Как да намерим идеалната жена [re: Labrett]  
Публикувано03.12.03 20:01

Абе седя си кротко вкъщи, чета си Ницше, па току ме прихване, та напиша и аз нещо дет' ми иде отвътре и то какво излиза - все простотия :-)

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.