Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:49 13.07.25 
Поколения
   >> 20-30
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема Оправдание (дяволски сериозна тема)нови  
Автор Oлмaши (зрител)
Публикувано28.10.03 22:49

Какво е нашето оправдание за съществуването ни, за присъствието на човешката раса ? Какво е това което оправдава изсичането на амазонските гори, дупката в озоновия слой и прочие лайна които сме записали на сметката си ? Поезията ? Шекспир ? Изобретяването на сешоара ?
Не си казвайте -"ох, пак ли..." , "И този ли !?" , "що за баналност", "що за незрялост" и т.н. ами ми отговорете.
Защото ако в момента имах достъп до онова прословуто червено копче с което да изтрия цялото човечество от вселената заедно с мен, бих го натиснал с усмивка на уста , пък нека ако има Бог да ме съди и да прави с безсмъртната ми (евентуално) душа каквото си иска

... i don't belong here
i don't belong here ...

Тема Re: Оправдание (дяволски сериозна тема)нови [re: Oлмaши]  
Автор Dark Mind (dangerous)
Публикувано28.10.03 23:04

А убиването и затварянето в клетка на животните?Какво го оправдава?Кои сме ние,та да решаваме съдбата на другите същества?
Бе,това човеците сме страшна работа.Незнам дали има по-неоправдано жестоки същества.
Няма оправдание.Пък и целта твърде не ми е ясна.

Тема Re: Оправдание (дяволски сериозна тема)нови [re: Oлмaши]  
Автор cлънчorлeдka (In Da Club)
Публикувано28.10.03 23:14

А трябва ли да се оправдаваме че ни има?!

You cannot achieve the impossible without attempting the absurd.

Тема стига бенови [re: Dark Mind]  
Публикувано28.10.03 23:22

А кое оправдава лъва че изяжда антилопата? Естествено че ше ги праим на салам животинките, аама ха

п.п. Съриозно - мисля че всеки от нас има бая за оправяне в ежедневието си и в най-близкото си обкръжение преди да почне да оправя озоновия слой и да се вайка за амазонските джунгли..... Дето имаше една песен на Майкъл Джексън - If you wanna make the world a better place, then look at yourself and make a change...

Редактирано от cлънчorлeдka на 28.10.03 23:24.

Тема Re: стига бенови [re: cлънчorлeдka]  
Публикувано28.10.03 23:34

Бе,и аз обичам салами,пък за пържоли да не говорим.Мноу вървят с червеното винце,понеже.

Обаче за другото не съм съгласна и имам един въпрос.Защо,когато някой реши да се поинтересува за неща различни от "Какъв прах за пране да купя:Ариел или Омо?;Сметката за тока ли да платя или за телефона?" и пр. битовизми,го приемате като изхвърляне?
Ми,за да напише темата,автора явно го е афектирало нещо.

Тема Re: стига бе [re: Dark Mind]  
Публикувано28.10.03 23:39

Много буквално си ме приела за личния двор Не точно марката на праха за пране имах предвид Мисълта ми беше, че има неща които не зависят от мен и от теб, и има неща които зависят. Ти вторите сигурна ли си че си ги изпълнила всичките? Аз за себе си - не. Сигурна съм че и Олмашито е на това дередже Първо да почне да пази природата от себе си и тогава да се възмущава от другите Иначе че има от какво да се афектираме - има

Тема Re: Оправдание (дяволски сериозна тема) [re: cлънчorлeдka]  
Автор Oлмaши (зрител)
Публикувано28.10.03 23:44

Ми не. Не трябва. ние сме на върха на хранителната верига - можем спокойно да ебем всечия майка без проблеми докато не си ебем своята накрая
А възглед като демонстраният по-долу от теб ще спомогне това да стане възможно най-скоро. Отношението към горите и палтата от норки е прооекция на отношението ни към пресичащата светофара бабичка.
Няма неща които да не зависят от нас, или опне не трябва да вярваш че има такива -защото като го приемеш веднъж е много лесно да разширяваш и разширяваш и разширяваш броя им
Въобще не съм се вдъхновил от изсичането на някаква гора, а от една крими хроника....

... i don't belong here
i don't belong here ...

Тема Re: Оправдание (дяволски сериозна тема) [re: Oлмaши]  
Публикувано28.10.03 23:50

Еми не съм компетентна по темата явно, щот аз бабичките ги газя директно, с бълващото отровни газове ферари, увита в палто от норки и ухаеща на фреони А като се прибера си събличам палтото..... и си запалвам камината с дръвца от амазонската гора

п.п. нали знаеш че съм лоша

А ти пръскаш ли фреони, колко пъти предаде хартия на вторични суровини, отбягваш ли да купуваш пластмасови пликчета и опаковки, ползваш ли безоловен бензин и т.н. и т.н. и т.н.

Редактирано от cлънчorлeдka на 28.10.03 23:52.

Тема Re: стига бе [re: cлънчorлeдka]  
Публикувано28.10.03 23:56

Да бе,ясно ми е,че не мога да се вдигна и да изтрепя всички гадове,които убиват слонове,заради слоновата кост,примерно,но ми е позволено да съм против това.
Пък и Олмаши каза,че не от него зависи иначе сега нямаше да си пишем тука.Щеше да е натиснал копчето вече.И евентуално на душевно ниво щяхме да си общуваме.

Тема Re: Оправдание (дяволски сериозна тема) [re: cлънчorлeдka]  
Автор Oлмaши (зрител)
Публикувано28.10.03 23:58

Е аз докато пишех , ти посмекчи първоначаната си позиция :)
А какво значение има какво правя всъщност, да съм казал някъде , че съм безгрешен, друго питах и мисля питах го максимално ясно

... i don't belong here
i don't belong here ...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.