|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема
|
За възпитанието на жените
|
|
Автор |
hella (зла) |
Публикувано | 08.04.03 18:15 |
|
Значи, дълго време е имало един вид предразсъдък, че жените са по-низши същества от мъжете, и този възглед е просъществувал дори след средновековието...
Мислите ли, че този възглед е верен или просто в резултат на препятствията, поставяни преднамерено пред развитието на жените, пред тяхното възпитание в миналото, се е получило така че по-известните учени, и/или творци на миналото са мъже, но ме това все пак не значи че жените са по-неспособни от мъжете ...
Когато няма на какво да стъпиш, стъпи на краката си!
| |
Тема
|
Re: За възпитанието на жените
[re: hella]
|
|
Автор |
Mopт (новак) |
Публикувано | 08.04.03 18:23 |
|
Абе не знам защо ми се струва че и по-известните учени, и/или творци на настоящето пак са мъже, или нещо съвсем със се объркал! Според мен без да са по-низши жените имат друг начин на мислене може би ... а има и изключения както днес така и в миналото !
| |
Тема
|
Цък!?
[re: Mopт]
|
|
Автор | hella (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.04.03 18:28 |
|
Това което ти се струва е резултат на инерция - едва от 40-50 години жените са равноправни на мъжете ито забележи - не по целия свят ...
| |
Тема
|
Re: Цък!?
|
|
Автор |
Mopт (новак) |
Публикувано | 08.04.03 18:38 |
|
В онзи свят където се твори и се прави науката и т.н. жените са равноправни с мъжете почи 100 години вече, но както и да е , ще видим след още 50 кво ще стане !
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Bиливap (kибермаг) |
Публикувано | 08.04.03 20:40 |
|
Тоя предразсъдък е създаден от мъже, за да обслужва техните интереси. Познай колко е верен 
Невъзможно е да се изобрети нещо глупакоустойчиво, защото глупаците са безкрайно изобретателни.
| |
Тема
|
старта ти е неправилен
|
|
Автор |
NUT (ot ada) |
Публикувано | 08.04.03 20:41 |
|
никой не е възпитавал камо ли учил жената - за нещо различно от разплод
а това че тя се бори за въздух...го няма във великото хистори
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Zeno (The child) |
Публикувано | 08.04.03 21:37 |
|
be tia temi sa istyrkani....
ima neshta koito sa si jenski i jenite sa po dobri tam....ima i takiwa koito obiknowenno sa si myjki i myjete preobladawat nadeliawat i blabla...
twa che jenite ne sa rawni w niakoi neshta na myjete, obache ne biwa da wi tormozi uwajaemi...i da syzdawa kompleksi na samowluibenost...zashtoto kato pochnesh da chowyrkash neshto ima weroiatnost neshtoto da ne mu haresa i da pochne da si go wryshta...
Strange is our Situation Here Upon Earth
| |
|
Мисля, че грешиш, като пускаш тази тема.
Ти си знаеш, де.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Kontra () |
Публикувано | 08.04.03 22:29 |
|
Е некой ако иска да мета камъни по и без тва изстрадалата ми тиква - моля да заповяда - ама жените са много по-красиви , нежни и ефирни създания , надарени с едва ли не вродена тактичност и съобразителност (често биеща по посока на прагматичост и пресметливост), докато мъжете макар и доста по-грозни и космати като цяло сме по-умни и с по-силен характер.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
oпъpничeвa (неукротена) |
Публикувано | 08.04.03 22:47 |
|
Равнопоставеност на половете не означава еднаквост на половете. Жените са различни от мъжете. Мъжете са различни от жените. Нито мъжете са по - низши от нас, нито пък обратното е вярно.
За мен войната, която някои жени обявяват на мъжете , за да им покажат, че са като тях е направо смешна. Толкова изхабена енергия на вятъра.
На мен ми харесва да съм жена. Харесва ми да съм различна от мъжете около мен. Точно в това се крие магията на привличането.
Редактирано от oпъpничeвa на 08.04.03 22:49.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
|
|
|