|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема
|
Директно
|
|
Автор | Maчo ;) (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.03.03 18:21 |
|
Значи...
Въпросът ми изникна по повод друга тема, но тук ще се опитам да го дефинирам по-конкретно:
Смятате ли, че общуването (отношенията) ни с околните /гадже, приятел, приятелка, познати, момичето(младежът), който съм си харесал(а)....../ трябва да се развива по определени общоприети стереотипи?
| |
Тема
|
Re: Директно
[re: Maчo ;)]
|
|
Публикувано | 15.03.03 18:25 |
|
...И доколко дълбоко стереотипите диктуват отношенията ни?
| |
|
Точно определени-не.Но съм се хващала ,че прекалено много внимавам с кой какво говоря:)Трябва да има еластичност в отношенията с всички..както обичаше да казва учителката ми по физика
| |
|
a s men lipsva.........muak muak muka,napravo se chudia 3godini vehce kak te turpia 
forgot about me Prokliatie e ako naikoai ma sreshni
| |
Тема
|
Re: ave naiams tereotip
[re: don_Pablo]
|
|
Публикувано | 15.03.03 19:07 |
|
Аааааааа, Пабло, тоя път ракийка нема
Не на мене тия, туй да ходиш с роза на всека първа среща хич да не е от добро възпитание бе... Баш стереотип си е - да дам розата, пък дано ми пусне... 
| |
|
kat ne ti e iasno jenite kvo iskat,nedei pishi. Brato,imas oshetd a uchish,az det sum na 21,ne ta znam ti na kolko si 
forgot about me Prokliatie e ako naikoai ma sreshni
| |
|
Май така се получава, може би често дори несъзнателно, но би било хубаво да не е така
| |
|
Донякъде - да. Все пак, не може първо да скъсате с гаджето, а после да се запознаете  
Когато Пардю пръдне, Пасиев се насира.
| |
|
Че защо да се развиват по стереотипи? Ще бъде малко трудно да следваш дословно стереотипа непрекъснато - все пак става дума за различни хора. Стереотипите създават някаква измамна сигурност, някаква познатост и предвидимост на действията и настроенията. Възможно е стереотипите да ти съсипят връзката. Трябва да се съобразяваш не с другите и със стереотипите, а със себе си и с партньора. Общоприетите стереотипи и стандарти са пълна глупост. Нямат място в една връзка. Освен по изричното съгласие и на двамата във връзката. Но пак е грешно.
Невъзможно е да се изобрети нещо глупакоустойчиво, защото глупаците са безкрайно изобретателни.
| |
|
Толкова, колкото им позволиш. Не повече. Гарантирам ти. 
Невъзможно е да се изобрети нещо глупакоустойчиво, защото глупаците са безкрайно изобретателни.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
|
|