|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Ама че глупост...
|
|
| Автор | hella (Нерегистриран) |
| Публикувано | 13.02.03 13:12 |
|
|
Пълна глупост ви казвам, направо съм в тъч, не съм скръндза или нещо подобно, ама пък самия "акт на (не)внимание", за който сега ще ви разкажа просто ме вбесява...
Работя си в офиса, отвреме навреме хвърлям поглед и към клубчето, а преди малко отивам в боксчето (миникухня), където съм си оставила кифла да я стопля на микровълновата. И кво гледам - кифлата я няма, а опаковката - в коша. Никой нищо не ме е питал. На всичкото отгоре шефа е излязъл, трябва да го чакам за едни подписи, преди да изляза по разни дела навън ... а незнам кога ще се върне, гладна съм... Ето на - заради 30ст съм готова да коля и беся ... Простащина ли е това или кво, питам се, дори не знам кой колега се е изложил така... Мога да отскоча до ъгъла да си купя нещо, ма апетита ми е за друго - за кръв, за бой, за ... Еййййй, няма край човешката мръсотия значи ...
| |
|
Тема
|
Re: Ама че глупост...
[re: hella]
|
|
| Автор |
pravist (seriozna) |
| Публикувано | 13.02.03 13:15 |
|
|
съгласна - тъпо е; моят бивш шеф хапваше така наред и после питаше: "абе, ония бисквитки чии бяха - аз ги изядох..." ама най-накрая взе, че ми купи цяла кутия сюрпризки.
та, я не се церемони, скръцни със зъби и ги набий.
i'll never be nobody's wife
| |
|
Тема
|
Re: Ама че нахално!
|
|
| Автор |
Drakula (многолица-хаос) |
| Публикувано | 13.02.03 15:17 |
|
|

Гадноооооооооооооооооо.....
Щото вече си я предвкусвала/кифлич./ и ти е обидно от грубото погазване на личното ти право да си я хапнеш...
Колко арогантно от страна на съдбата!!!
Добре де ,нямаш ли съмнения кой може да ги прави тези неща?
Избери си някой ,дето го мразиш и си го излей кървавия апетит върху може би невинната му глава...
Поне си имаш оправдание..
Във всеки случай е мръснишко и низко-гнусно да ти крадат другарчетата по работа кифления хляб.
И да ти се кискат зад гладния гръб..
Я се огледай...
Моделирам тъмнината си...Тя ревнува светлината ми.Лунни зайчета танцуват..
| |
|
|
|
Ами според мен от боя и караницата файда нема, после ще се гледате с бялото на окото. Но пък понякога нещата се получават така, че всичко е против теб, но това е само привидно, просто един скапан ден...
...ъ-ъъ, нещо такова.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Nadin (:)) |
| Публикувано | 13.02.03 15:28 |
|
|
Аууу представям си какво ти е било и се надявам да не си гладна вече, аз като дойде обедно време и огладнея изпадам в едно особено състояние и ако някой ми свие такъв номер ще го удуша направо, как така ще ти взимат кифлата.... егати....
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Bacилиca (загадъчна) |
| Публикувано | 13.02.03 15:40 |
|
|
Ами гадна постъпка е. Какво излиза - че трябва да криеш храната си от колегите в офиса! Ама какво да се прави - всякакви хора има. Щеш не щеш трябва да ги гледаш с подозрение ;-)
Когато силно желаеш и се бориш за нещо, цялата вселена ти помага да го постигнеш
| |
|
Тема
|
[re: Drakula]
|
|
| Автор | hella (Нерегистриран) |
| Публикувано | 13.02.03 15:46 |
|
|
Ей, дракче, малко иронично ми звучиш, но може да е от вродената ми мнителност.
Подозирам (в чест на проавист ще кажа - подозираме) шефа ми, изключая още 1-2 супер готини (е, кво да се прави неготините бяха пред очите ми и не са могли да направят подобно "престъпление"), дето не знам кво да ги правя...
Мамака му, ще чакам, но ми мина глада, успокоявам аудиторията - вече се наядох - няма да има жертви. И се съгласявам с MichaelLeRoi, че караниците до нищо не водят - най-много утре да не можем да се погледнем в очите и то -ЗАБЕЛЕЖЕТЕ! - щот мен ще ме е срам да не излезе че съм скръндза. Ама ако е бил шефа - той винаги се отблагодарява, какъвто пример даде правист, та съм доволна, дори чакам резултата (лихвата)...
| |
|
Тема
|
Мммммммм
|
|
| Автор |
БATKO (Ювиги) |
| Публикувано | 13.02.03 16:04 |
|
|
С кифла във тумбака, батко
се облизва сладко, сладко
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
pravist (seriozna) |
| Публикувано | 13.02.03 16:16 |
|
|
правилно - не е хубаво да изглеждаш скрънза, ама пука ти
ти просто трябваше да им кажеш, че е опасно това, дето го правят.
ако пък е бил някой готин, а предствави си, че всъщност е искал да ти напие водата и затва ти е изял кифлата - за да се реваншира с вечеря.
ако пък е шефът, да му поискаш и обезщетение за неимуществени вреди.
i'll never be nobody's wife
| |
|
|
|
Глупост е!
Поръчай си нещо по телефона.
Пътя трябва да се върви достойно.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|