Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:08 13.07.25 
Поколения
   >> 20-30
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема Най-зле сме ние!нови  
Автор bst (~!~)
Публикувано17.07.02 19:52

На 24 хората завършват евентуална висшето си образование и се оказват с една никому ненужна хартиика в джоба. Една приятелка се дипломира като ел. инженер и сега работи като соптира плодове. Примери коркото си искате. Като се замислия обачи същата тази приятелка гласува за ЖЪЛТУРА така че сега не е за съжаляване. Ама ние дето хем не сме гласували за него, хем сега трябва да му сърбаме попарата какво да правим. Да е.а майка му да е.а на тоя пе..рас

В 99% от случайте проблема е ПРЕДМОНИТОРЕН bst

Тема Re: Най-зле сме ние!нови [re: bst]  
Автор Spidercho (Entusiast)
Публикувано17.07.02 20:43

Има гледна точка, в която България не е тъпо място.
Ако човек живее в България, и усети трудностите и глупостите, след това направи нужното, за да иде другаде, то ще оцени по-доброто по-истински.

Ако някой седи тук и се жалва, то той е лузър. Изобщо жалването е лузърска дейност. Всеки заслужава живота си!

Царят бил тъп капут. Ми като е така, вдигаш телефона, обаждаш се на Бил Гейтс, казваш му, че има остра нужда от теб, заминаваш за Редмонт и пачкираш положението.

Тема Re: Най-зле сме ние!нови [re: Spidercho]  
Автор Zenotide (The child)
Публикувано17.07.02 21:12

amin

There are more things in heaven and earth, Horatio, Than are dreamt of in your philosophy.

Тема Re: Най-зле сме ние!нови [re: Spidercho]  
Автор Ginger (вкусла)
Публикувано17.07.02 21:18

не знам дали без да искаш си го казал или по принцип така си приказваш но си го казал повече от ясно...всеки сам е отговорен за живота си и за това какво му се случва...царя бил крив, държавата била нам ква си....ми като не ви отърва и сте толкова готини пробвайте се някъде другаде....и не ми се оправдавайте с това че не можело, не знаете как, нямате пари и т.н....искам е половината на мога...

Тема Re: Най-зле сме ние!нови [re: Ginger]  
Автор RollinStoner (ne sym kato vas)
Публикувано17.07.02 23:10

vsichko se postiga na toia sviat - ima samo edno uslovie - da si v podhodiashtoto vreme na podhodiashtoto miasto :)))) a tova veche e vypros na sluchainost

taka che traite si - shansa da se opravime e pochti tolkova goliam kolkoto shansa da ni udari grymotevica dokato se razhojdame iz kuhniata.

Тема Re: Най-зле сме ние!нови [re: RollinStoner]  
Публикувано17.07.02 23:18

be tui s gramotewicata neshto kuco mi zwuchi
da ne e racionalizirane na myrzela i/ili nihilizma ?

There are more things in heaven and earth, Horatio, Than are dreamt of in your philosophy.

Тема Re: Най-зле сме ние!нови [re: RollinStoner]  
Автор Ginger (вкусла)
Публикувано17.07.02 23:22

аз не се оплаквам...доволна съм от това което имам сега и това което искам занапред но се ядосвам на хора които не вземат живота си в ръце ами го оставят да ги носи по течението..
а пък случайности в този живот няма...в някой друг може и да има ама в тоя точно няма...

Тема Re: Най-зле сме ние!нови [re: Ginger]  
Публикувано17.07.02 23:26

towa shte ti haresa predpolagam

"I think there's a difference between "I Can" and "I Am."
And "I Am" is really the goal that I'm looking for, rather than "I Can."
Everyone can."

Anthony Robbins

Тема Re: Най-зле сме ние!нови [re: Zenotide]  
Автор Ginger (вкусла)
Публикувано17.07.02 23:35

данке
именно за това говорим....че момичето си е губело времето да завършва пък сега виждате ли сортирала плодове...ми толкова може...не, не го казвам иронично...след като това я задоволява що не...ако не беше така щеше да е следвала нещо по-различно и което прави пари...въпреки че в БГ диплома пари не прави....това трябва доста хора да го проумеят...и вместо да си губят своето време и на родителите си парите за едната хартийка, да правят контакти и да се ориентират в обстановката..щото това да си стоиш в кухнята..и да чакаш...ми може и светкавицата да те подмине..

Тема Re: Най-зле сме ние!нови [re: Zenotide]  
Автор RollinStoner (ne sym kato vas)
Публикувано17.07.02 23:50

chovek oshte ot rajdaneto si popada v edni ramki ot koiato nito, trud, nito znania, nito uporitost mogat da go izmyknat - tova ako ne si go razbral dosega znachi si beznadejden optimist. nikoga ne mojesh da nastignesh bogoizbranite - zashtoto ne si edin ot tiah.

da se oplakvash syshto e typo

kakvo ostava
mi da se primirish che shte umresh v kalta i da ne ti puka - poneje i bogoizbranite tam shte svyrshat

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.