|
Тема
|
За сериозните въпроси
|
|
Автор | Ka-no (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.05.02 16:38 |
|
След като прочета вечер такива проникновени и разтърсващи теми като “Вярно ли е, че...” или “Помага ли?”, както и не по-малко вълнуващите “Влюбена съм в негър. К’во да му направя?”, “Искам да ближа жена с космата путка и обратното(т.е. жена с космата путка иска да ме ближе, мале ле)”, сядам замислен до прозореца вляво и тихо плача… Неизмерима е дълбината на човешката душа, драги ми читателю, а тази на някои от нас, просто е недостижима. Заболя ма, че съм толкова ограничен – духовен дъбил*, така да се рече.
Аз, трябва да призная, съм далеч по-прос (толкова прос, че и “т” си нямам накрая) и такива въпроси като сборният “Вярно ли е, че искам да ближа жена с космата путка, и помага ли, ако тя е негър?” просто не докосват семплата ми душевност. Та реших да се преборя с тази си ограниченост с размах и решителност, присъщи на хората с ниска куртура*.
Награбих един негър (доставен от студентски град и родом от Сомалия), помогнах му (два пъти), питах го кой прави изборът (красива тема, pravist), и го разкарах два дни по-късно заради една жена с космата путка, която успях да сваля на Битака. Духовната ми куртура неимоверно се покачи. Разболях се замалко и от СПИН (специална африканска разновидност), но го изкарах на крак – куртурата изисква жертви. Хората ме спираха по улиците, канеха ме на конференции – в чужбина – да питат “Откъде таз’ куртура?”, ходех на семенари* и изобщо - развих са. Духовно много израстнах и донякъде вагинално. Анално* си ми се отдава (че и три пъти даже ми се отдаде), та там не съм се мъчил много.
Та искам да кажа: хубаво е да се задават въпроси – има кой да ви окуртури.
РЕЧНИК:
*духовен дъбил – музикант, свирещ на дъбови свирки
* куртура – духовно състояние, при което ти турват един кур и те клатят докато се извисиш
*семенар – човек, чието основно занимание е да осеменява околните при най-малък повод
*духовно израстване – пер орална стимулация, водеща до увеличаване размера на куртурата
*анално израстване – нарастване размера на ануса
| |
|
uuuuuahahahahahaha-uuuuuahahahahahahauuuuuahahahahahaha-uuuuuahahahahahahauuuuuahahahahahaha-uuuuuahahahahahaha
uuuuuahahahahahaha-uuuuuahahahahahaha-uuuuuahahahahahaha

| |
Тема
|
Re: За сериозните въпроси
[re: LongJohnSilver]
|
|
Автор | Ka-no (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.05.02 17:53 |
|
Красотата на изказа и литературната издържаност са основна цел в живота ми...
| |
Тема
|
[re: Ka-no]
|
|
Автор |
Dark Mind (dangerous) |
Публикувано | 18.05.02 18:03 |
|
Ха-ха-хааааа!Ееее,страшен постинг.  
| |
Тема
|
пукни от яд !
|
|
Автор |
Kontra (потен сельо) |
Публикувано | 18.05.02 19:48 |
|
Аз съм прост и дори "т" си имам накрая !
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Spidercho (Entusiast) |
Публикувано | 18.05.02 21:30 |
|
Те-ви-те! Като сакате достъпен инернет, то всеки просТак ке мое 'a си пише простащините
Призовавам: интернет само за културните, образовани, изкъпани и обръснати (пу... пу... путки! ... пу да му се невиди) 
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Лykpeшa (wyarna) |
Публикувано | 19.05.02 13:18 |
|
haha