Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:38 12.07.25 
Поколения
   >> 20-30
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема За нашата възраст!!!!!!!нови  
Авторzara (Нерегистриран)
Публикувано24.04.02 20:10

Е , уважаеми, ползващи клуб от 20 до 30 години моето питане е във връзка точно с възрастта ни. Скоро ще навърша 26 г. определено не се чуствам "изтъркан", "попревехнал" и т.н., но ме озадачава реакциата на най-близките ни нам, които "вечно " ще ни желаят най-доброто и неизбежно ще ни се месят в "житията" независимо дали го желаем. Та с моята мила, безценна половинка сме заедно от 5 г., от 1г. сме и в "изтърканото" лоно на брака и то отново по желание на загрижени за нашия просперитет родители и нали сме си добри деца, а и от уважение естествено постъпихме, както повелиха те.....Всъщност и двамата считахме сватбата за излишен разход.
Е, уважаема, аудитория стигам и да въпроса та слушкаме си ги ние "по-улегналите" поколения, но явно това не им стига и сега са в дива еуфория да стават баби и дядовци. Питам кой им дава "аджеба" право да ни се месят в толкова лични нам въжделения и защо в тая пуста България е прието едва ли не , като правило "Таз година булка догодина люлка." Считате ли ни за егоисти тъй, като и двамата не смятаме, че сме дорасли да гледаме дете и преди всичко да го издържаме.

Тема Re: За нашата възраст!!!!!!!нови [re: zara]  
Автор Kpъr ()
Публикувано24.04.02 20:13

иначе казано, и кой да го гледа и издържа има... сега са желаещи, а по-натам? това май е намек - после не ни търсете...

Тема Re: За нашата възраст!!!!!!!нови [re: Kpъr]  
Автор var (so sad)
Публикувано24.04.02 22:24

edvali az sum covekut, kojto da vi kaje kakvo da pravite :), no vse pak reshih da izkaja mnenie - a imenno : vie sami shte reshite koga shte imate deca, no tuk idva vuprosut - siguren li si ce shte dojde moment v kojto shte se pocuvstvash dostatucno ulegnal i silen, za da imash deca / e ... predpolaga se ce shte dojde nqkoga takuv moment :)) ... ama koj znae /
spored men ne trqbva da slushate roditelite si za vsicko, no tova i ne znaci da se opuvate kato magare na most samo za da ste v opoziciq :) - prosto trqbva da precenite ... v krajna smetka vie shte gi gledate tezi deca
puk i edno dete ne e prosto otgovornost, kakto veroqtno sam znaesh...
to trqbva da bude obicano i otgledano s vnimanie....
+ tova :) v braka idva moment, v kojto naj-silnoto svurzvashto zveno mejdu supruzite e deteto....

krug - ne sum suglasen s teb - :) roditelite nadali shte zarejat decata si i decata na decata si :))) ne vqrvam nqkoj ot tqh da kaje - posle ne me tursete...

People can fly.... anything can happen...

Тема Re: За нашата възраст!!!!!!! [re: zara]  
Автор Dark Mind (dangerous)
Публикувано25.04.02 03:39

Въобще не сте егоисти,според мен.В крайна сметка брака си е ваш,живота също.Обриви получавам,когато някое "загрижено" родителско тяло сметне,че е време да ми изнесе поредната лекция на тема "Как да бъда перфектната съпруга(според майка ми:скромна,тиха,вечно ухилена до кретенизъм,срастнала с готварската печка и така до безкрай)".Пфууу...ад.
Смятам,че огромния "недостатък" на всички родители е,че те продължават да ни третират като деца,които имат нужда от побутване насам-натам,за да не кривнат от "правия път" и живота им да е песен.Може и да не съм права,но това са ми личните наблюдения.Убедена съм,че и аз ще стана такава след време.Сигурно се предава по наследство.
Така че-не им се давайте лесно!А може пък единствения начин да спрат да ви се месят е като ги дарите с 2-3ма наследника,с които да уплътняват времето си и следователно да ви оставят намира.

Автор Songbird (темерут)
Публикувано25.04.02 11:13

Глей сиа. Баща ми казва едно убава приказка. "Слушай другите, какво ти приказват и си прави, каквото си знаеш".
Това разбира се не значи да не отсяваш добрите идеи.

Пък за детето. Според мен идеята не е лоша. Ако искате да си купонясвате детето няма да ви пречи /при наличието на толкова родителски тела, това разбира се не означава да им го тропнете да ви го гледат/ стига да е правено с любов.

Държа да подчертая, че не съм женен, нямам деца /или поне още не са ми се обаждали за издръжка/.

...feel, don't think, use your instincts...

Автор Blake (извънземен)
Публикувано25.04.02 12:16

hehe
napravo vse edno sme ot edno i sashto semeistvo :)))
pri nas se sluchva absolutno sashtoto, samo deto sme zaedno ot 8 godini, a brakuvani ot 2... brakuvani zashtoto "kakvo shte kajat horata" (mnoo me kefi tva, kolko osnovatelna prichina e samo, a?)... ta beshe zor i trashkane ot strana na moeto roditelsko tialo, edva li ne behse na jivot i smart rabotata, ama neise, prejalihme se...
i sega pochna i vaprosnia psihologicheski teror na tema deca... sha ma proshtavat, ama az sam tvard po vaprosa, zashtoto si e moya rabota... puk i ot druga strana kak da imam dete, pri polojenie che v darjavata cari vseobshta mizeria, nikakvo vnimanie ot strana na darjavata kum tezi koito imat deca, za griji da ne govorim... basi darjavata, shtom ocenyava razhodite, koito pravya za deteto si na 15 lv/mesec, i to ako zemam do 150 lv zaplata... sha pukna ot smiah napravo... a oshte poveche vidiah kak se otnasya druga darjava (zapadna estestveno) po vaprosa za povishavane na rajdaemostta... mi napravo nishto obshto s tuka i tam horata imat po 3+ deca...

taka che - ne slushai kakvo ti govoryat, prosto si gledaite jivota, i kogato mu doide vremeto (a vie shte go razberete) shte si imate dete (deca)... nikoy niama pravo da vi nasilva...

rgdz

Just a genius

Тема Re: За нашата възраст!!!!!!!нови [re: Songbird]  
Автор Kpъr ()
Публикувано25.04.02 12:17

след тези декларация, да не искаш да ти се обадят /за издръжка?!/

Тема Re: За нашата възраст!!!!!!!нови [re: Kpъr]  
Автор Songbird (темерут)
Публикувано25.04.02 12:26

Пепел ти на устата бре.
не бе имах предвид, че нямам голям опит с тези работи с децата и сватбите.

...feel, don't think, use your instincts...

Тема Re: За нашата възраст!!!!!!!нови [re: Songbird]  
Автор Kpъr ()
Публикувано25.04.02 12:29

то и аз нямам...

имам какво да учим, а...

АвторBoiko (Нерегистриран)
Публикувано25.04.02 14:30

Ama hvanete napravete edno bebe, nedeite taka, zaradvaite starite :))))

I te horata imat pravo da se radvat ya :))))

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.