Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:28 05.07.25 
Поколения
   >> 20-30
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Abe hora kakwo wi stawa...???нови  
Автор Mechtatel (Chowek)
Публикувано22.04.01 21:28

Basi naroda e stanal tolkowa nedowerchiw. Ne wqrwa na nishto i nikogo.
Gadna rabota si e. Edna obqwa a ne pusne chowek. Wednaga shte si pomislqt glej go toq, ne e za tuk.

Ostanaha mi samo mechtite.!!!

Тема Re: Abe hora kakwo wi stawa...???нови [re: Mechtatel]  
Автор Day (or Night?)
Публикувано23.04.01 07:33

Много зависи как е написана обявата , мечтателю!!!...Едно и също нещо може да се изрази по различни начини и с различни оттенъци..и начина на изразяване съответно носи много информация за този човек...И все пак не виждам защо да не е за тук човека, независимо от обявата..

Ако не аз, то кой?!

Тема Re: Abe hora kakwo wi stawa...???нови [re: Day]  
Автор Mechtatel (Chowek)
Публикувано23.04.01 08:48

M da praw si choweche.:)))
Abe Day ne zabelqzwash li che samo nie si pisheme w towa klubche. ???

Автор magy (непознат)
Публикувано23.04.01 09:04

Зависи от обявата и от това какво очакваш да ти отговорят на нея.

Автор Day (or Night?)
Публикувано23.04.01 11:07

Що... лошо ли е, че си пишем...ама не сме само ние...огледай се..има и други готини хора (освен нас)))

Ако не аз, то кой?!

Тема Re: Abe hora kakwo wi stawa...???нови [re: magy]  
Автор Mechtatel (Chowek)
Публикувано23.04.01 12:10

Emi az ochakwam otgowora da e taka otkrowen kato moq, no prosto ni lipswa dowerieto.!

Тема Re: Abe hora kakwo wi stawa...??? [re: Mechtatel]  
Автор magy (непознат)
Публикувано23.04.01 12:52

Виж сега, не зная за каква обява говориш и защо очакваш откровение от някакво анонимно лице, а що се отнася за доверието, ти би ли имал доверие например в моят прякор

Тема Доверие ?нови [re: Mechtatel]  
Автор jamie (подминаващ)
Публикувано23.04.01 13:03

Не си прав. Не липсва :-)

don't waste my time - waste yours !

Автор Cлънцeтo (голямколоездач)
Публикувано23.04.01 13:36

Mnogo simpatichen mechtatel si

Po povod doverieto vodih edin spor do skoro s edin mnogo osoben chovek,koito mi zaevi,che da vqrvash na nqkoi oznachava ,che imash bolna psihika,nezdravo nervno i emotsionalno ravnovesie.Lele kolko dulgo izrechenie se polychiMislq ,che nqma smisul da my otgovarqm.Ti kak mislish?Da hodi da givee v nqkoq koliba v planinata s peperyditeMakar,che i te biha izbqgali ot takova chernogledstvo.

Тема Re: Abe hora kakwo wi stawa...???нови [re: Cлънцeтo]  
Автор TEDDA (femalka)
Публикувано23.04.01 15:08

Слънце,аз вярвам в живота си само на няколко души.Живота ме е нау4ил,4е за да оцелееш и да не правят на шът,трябва винаги да допускаш,4е може да те лъжат,тоест да не си наивен.А пък за подобни обяви тука нямам 150% доверие,трябва да съм малоумно довер4ива за да си вярвам,4е не може да ми се поднесе някоя лоша изненада.Това не зна4и 4е вси4ки тук са такива,но риска да опиташ за да се убедиш е страшно голям.Ли4но мен не ме засягат подобни неща,тъй като аз тука само си бъбря,нито си търся лщбовници,нито ще се срещна с някои.Нека никои не възприема мнението ми ли4но към него,но истината е,4е всеки може да напише тук вси4ко,.да се представя какъвто си иска и които безрезервно приема вси4ко тука,зна4и е глупав.
Та ,Ме4тателю,не се 4уди,4е никои не ти отговаря сериозно,даже и да си знаеш 4е си готин и то4ен,в това другите не могат да са сигурни,нали?

Желая ти успех

ТЕДДА

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.