|
Тема
|
Pak za mechtite
|
|
Автор |
Heжнa (непознат
) |
Публикувано | 05.04.01 22:29 |
|
Mai trjabva parvo da razberesh koe e mechta i koe e prosto shelanie. Na men mi se struva, che dori ne e tolkova vashno za kakvo mechtaesh, a da ne izgubish spoaobnostta si da go pravish. Moshe zjal shivot da imash samo edna mechta, moshe i da gi imash bezbroi, no da si znaesh, che ne e losho pone za moment da se prenesesh njakade. Ne che ne uvashavam realistite, no i realnostta stava po-krasiva kato ja poukrasish v mislite si. Moshe i da ne pomogne, no pone ne prechi.
| |
Тема
|
Re: za6to si tolkoz nejna
[re: Heжнa]
|
|
Автор | Papata (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.04.01 22:37 |
|
Kakvo sa me4tite ?Ni6to prosto edin blqn koito ne vinagi e realen.pi6imi na dumple_79@dir.bg.
| |
Тема
|
Оооо, не !
|
|
Автор |
jamie (подминаващ) |
Публикувано | 09.04.01 11:46 |
|
Мечтите позволяват да видиш едно нещо по друг начин. Като приказка :-)))
Дори и непостигнати - това виждане си заслужава :-) Все пак аз предпочитам накрая да съм удовлетворен - да си постигам мечтите !
don't waste my time - waste yours !
| |
Тема
|
Re: Pak za mechtite
|
|
Автор | Alien (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.04.01 09:30 |
|
Ne e hubawo ponjakoga da metchtaesh zaradi samata metchta, togawa si samo edin metchtatel, neorientiran i obarkan, i izwednaj se okazwash w edin wrajdeben swjat (prosto ne si w tchas)
| |
|
Alien, ne e tochno taka. Moze bi ziwota mi se systoi ot 70 % mechti. :) Kato se ima w predwid che okolo 30 % sa zbydnati weche, drugite predstoqt. I Opredeleno sym si dosta w chas sys ziwot. Daze sym siguren che sym poweche w chas, otkolkoto ti. No nqma znachenie.
Nie mechtatelite sme rqdka poroda, pochti na izchezwane, i ne e hubawo da ni kazwash che ne sme w chas. Prosto priemame ziwota po po razlichen nachin. Kakto se kazwa wizdame go prez rozowi ochilca.:) Ama kakwo da ti goworq... nqma smisyl.!
Ostanaha mi samo mechtite.!!!
| |
|
Saglasen sam s teb, no mnogo vazno e i 4ovek da ne se prenese samo v sveta na me4tite si a da znae vinagi kade se namira zastoto zivota ne e vinagi kato v me4ta :). A i smqtam 4e vseki trqbva da se opitva da postiga tova za koeto me4tae zastoto naistina si zasluzava!
| |
|
M da. Dobro mnenie po wyprosa, :)) Taka si e, swetyt se ziwee dosta po dobre sys mechti.:))
Ostanaha mi samo mechtite.!!!
| |
Тема
|
Re: Pak za mechtite
[re: Mechtatel]
|
|
Автор |
KlD (Лапетия) |
Публикувано | 20.04.01 14:30 |
|
Правилно, няма смисъл да обясняваш на някой, който се мисли за сериозен какво значи да се пренесеш в един по приатен свят, както за живеене, така и просто за вътрешна наслада. Хората които са спряли да мечтаят и фантазират за мен вече не са хора (не ме разбирайте погрешно), а по скоро един вид роботи... От работа в къщи, после сън, малко телевизия (новини или спорт или филм), сън и пак на работа. Даже храната я приемат като задължение за ад могат да продължат живота си с неговата сива, даже безцветна скучност и безмисленност... Тоз който е забравил, какво е да си малък и да мечтаеш никога, няма да ни разбере нас (имам предвид рядката порода на мечтателите, както се изрази Mechtatel, което всъщност е и моето мнение), как мислим или как се чувстваме.
"Нищо не променя тъй детето, както космосът и пубертетът."
"На всяка звезда, живот има." - Гьоте
| |
|
доста си правичка,не е лошо да си имаш някоя мечта,но проблема става когато тя се превръща само в мечта.Искам да кажа , че ако не гониш мечтата си,става лошо,направи възможното да постигаш всички мечти,така е по гот,а и не е невъзможно :)
| |
|
|
|
|