Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:12 13.07.25 
Поколения
   >> 20-30
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема "za ljubovta bez kojato ne mogem..."нови  
Автор most ()
Публикувано13.07.00 08:17

Imam 4uvstvoto 4e da sym vljubena mi e kato hroni4no zaboljavane, ta az sym vljubena vyv vseki koito mi obyrne pove4evnimanie, vseki simpati4en ili ideen, ili prosto razli4en.......a mai prosto sym vljubena v givota, v trypkata, v emocijata, w 4uvstvoto. "I ot prosjak po-beden i ot tzar po-bogat az vyrvja i sybiram nadegda i sybiram, razdavam dori ne broja, svoite sre6ti v grada milionen Az vydvja za da tyrsja - teb ljubovta ljobovta bez kojato ne mogem"

Тема "za ljubovta bez kojato ne mogem..." [re: most]  
Автор vvav ()
Публикувано13.07.00 18:31

Ти май от "любов към човека" ,започваш да еволюираш към "обичане на хората" .А точно това е нещото ,което ни прави човеци.Обаче внимавай с тази своя особенност.Тя е все още не съвсем доразвита ,така че много хора ще я разтълкуват неправилно.Зная това от опит ,но не искам да ти ставам ... пророк.За сметка на това ти желая успех.

Тема "za ljubovta bez kojato ne mogem..."нови [re: vvav]  
Автор fifi ()
Публикувано13.07.00 19:48

Ob6to vzeto sym patila dostaty4no, no spored men twa si mi e wrodeno. Blagodarja za podkrepata W kraina smetka e nugno da wqrwam w dobroto na4alo u horata, nali?

Тема "при кмета"нови [re: gogo]  
Автор fifi ()
Публикувано13.07.00 20:46

кои както си го направи бе мило. А сега отивам да я попея тази ми песничка на бг-парти в любимата ми гореспомената кръчма.

Тема "za ljubovta bez kojato ne mogem..."нови [re: fifi]  
Автор Poaro ()
Публикувано14.07.00 12:48

Ne samo e nujno ,a e zaduljitelno....dori da se razocharovash ponyakoga;) Ima go...naistina go ima....prosto tryabva da si vzemesh fenerche i lopatka ,za da porazrovish v prustta...tam ,malko po-dulboko skrita...pod namrushteno litse se krie dobrotata v sushnostta;)

Тема "za ljubovta bez kojato ne mogem..."нови [re: Poaro]  
Автор 393 ()
Публикувано16.07.00 22:58

I az stradam ot syshtiq problem, no ne mislq, 4e tova q ljubov. Prosto tova e jajdata za trypka i riska, edin vid na4in za sebeutvyrjdavane i vdigane na samo4uvstvieto . Samo deto momenta s preebvaneto e mnogo nepryqten...

Тема "za ljubovta bez kojato ne mogem..."нови [re: 393]  
Автор Poaro ()
Публикувано16.07.00 23:10

Abe ima edna prikazka - "Koeto ne te ubiva -te pravi po-silen";0)

Тема "za ljubovta bez kojato ne mogem..."нови [re: Poaro]  
Автор Fortuna ()
Публикувано17.07.00 01:56

Da si vluben e hubavo- zna4i moje6 da 4uvstva6. da sa vlubeni v tebe sa6to e hubavo- zna4i si jelana. Ponqkoga si vlubena v nqkoi no toi ne e vluben v teb, drug pat e obratnoto. Savpadeniq rqdko ima , no vse pak gi ima. I posle kvo? Kato se stigne do vrahnata to4ka na lubovta, kato se stigne do kulminaciqta v lubovta, togava kogato dori nqma6 kakvo pove4e da kaje6... Togava kakvo? potava6 v apatiq li? Ili zapo4va6 da tarsi6 nov obect? A ve4no li 6te tarsi6...?

Тема "za ljubovta bez kojato ne mogem..."нови [re: Fortuna]  
Автор 393 ()
Публикувано18.07.00 22:56

Razbira se, 4e prodyljavash da tyrsish :-) Lud umora nqma

Тема za fortunaнови [re: 393]  
Автор most ()
Публикувано21.07.00 15:19

A vinagi li 6te tyrsja? za6to li tolkoz poznato mi zvu4i, kolko pyti v bezsynnite no6ti sym si kazvala, 4e spiram, sled bezbroinite trypki, kogato ostane6 sami4ka. i kolko pyti sa se zavyrtali ne6tata otnovo s edinstwenija vypros do koga.................. ...............do kogato usetja ei onezi ne6tiza deto Kuelju govori za tjah. 4ela li si 100 godini samota? ne, ne e ljubov, no onazi istinskata ljubov, stiga6ta do sebeotricanie.......neja ve4e ne ja iskam. oh, obyrkah se ne6to 393 написа: ------------------------------- Razbira se, 4e prodyljavash da tyrsish :-) Lud umora nqma

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.