|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Zashto sa tolkova grozni bulgarite?
|
|
Автор |
Snobar () |
Публикувано | 20.06.00 13:47 |
|
Hmmmm. Na 20 godini sum. IQto mi e dostatuchno visoko za da mi prashtat ot Mensa razni newsletters s pokani za klubove i programi za umni hora. Pulna tupotija. Visok sum, s perfektno tialo. Tegloto i proportsiite si gi reguliram ot godini sus sport. Liceto mi e krasivo, ochite kafiavi. Svetla kozha, rusa kosa. Oblicham se kato zapadniak: stilno s vuobrazhenie. Pricheskata mi e sushto kato na zapadniak: kusa, vinagi dobre poddurzhana.
Obshto vzeto az sum idealen ili pone tochno tolkova blizko, kolkoto e vuzmozhno da se doblizhi chovek.
No ne sum tuk za da se hvalia. Sega shte psuvam bulgarite.
Zashto sa murgavi povecheto bulgari?
Zashto sa chisti kompleksari i predateli?
Zashto se oblichat tolkova zle bulgarite?
Zashto predimno v cherno- da niama pogrebenie?
Zashto povecheto bulgarki sa okosmeni i murgavi?
Zashto bulgarite ne se poddurzhat i si puskat nai-smehotvornite kosichki , koito evropa e vizhdala ot vremeto na chehite prez 80te?
Kakvo da pravia, che da imam normalni priateli v bg?
| |
Тема
|
[re: Snobar]
|
|
Автор |
ZIZO () |
Публикувано | 20.06.00 14:26 |
|
ХА ХА -ТИ СИ НАЙ-ОБИКНОВЕН ПАЛЯЧО АКО ПИТАШ МЕНЕ -ПЪК И СНОБАР-ОСТАВИ ХОРАТА ТАКИВА КАКВИТО СА СИ
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Sladurana () |
Публикувано | 20.06.00 15:19 |
|
Какво те интересуват другите бееее.....според мен ти си комплексара...аз съм на 18 изглеждам прекрасно и в никакъв случаи не мога да кажа че българите са грозни коса руса,очи тъмни,171/56кг.....но сладък самочувствието настрана....Не говори за другите остави ги да бъдат такива каквито на тях им харесва....не мисля че тебе тая работа те бърка....А и си сноб!!!
по добре си замълчи:)))
| |
|
Еми, не си ли разбрал още - всъщност, съществува следната световна конспирация:
ние всички останали българи нарочно сме грозни, мургави, зле облечени (е, това черно бе:)) а и всички си пускаме "футболяци" (мъжете де), жените се задоволяват с мустаци и подобни....и всичко това само и само ти да изглеждаш добре (като западняк:)) и от менза да ти 'пращат покани нон-стоп:))))
хехееееееее, абе човече, защо просто не написа : "търся руса и синеока за ........"
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Pirks () |
Публикувано | 20.06.00 16:46 |
|
тоя мяй не ходил на Запад
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Blago () |
Публикувано | 20.06.00 18:01 |
|
ХХХХААААХХААА...
???Братле ти къде си расъл?
Стой по-малко на слънце,вредно е!
| |
|
те другите ти го казаха, не мисля да се повтарям.
мисля че трябва да преразгледаш възприятията си за света!
има нещо грешно в мирогледа ти
или се гръмни - избора си е твой.
| |
|
Ochakvah da me narichate kompleksar poveche, kakto i po-gnevni i patriotichni reactsii. Javno ste se depresirali ili puk ste po-vuzpitani:)
Hmm, a inache az na zapad zhiveia povecheto vreme(imashe zapitvane).
Kakto i da e, priemete pisanijata mi kato maitap- absurd e da otidesh v dzhamija i da ochakvash hristiani:)
Psihariu- mai si chel velikata kniga,a? Bateman e jiv, tursih go v USA i go namerih v ogledaloto.
| |
|
Хей Снобарю,
знаеш как е....то с тоя външен вид и с тия дрехи и без това не излизам много-много...така че гледам да си уплътнявам времето с четене (пък дано поне от MENSA ме забележат:))))
Както и да е...дано да намериш това, което търсиш, пък макар и не точно в тая джамия:)))
успех!
p.s. А откъде си набавяш Evian в стъклени бутилки в БГ? :)))))))))))
| |
|
Hey snobar
ako i drugite ot MENSA sa kat teb e jalko za tiah
Poproceti i to v original nali si svrah inteligent malko Lao Dza i ste razberesh kade si
Inace se gramni ama jalko za kurshuma
PS kade si bil na Zapad be/tuy narocno grubo / ti ne vidia li ze hubavite jeni zapocvat ot Pilzen na Iztok
i ako iskash priateli v Bg eako ne si bil otidi v kazarmata tam moje i da namerish eventualno
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|