Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:25 23.07.25 
Поколения
   >> 20-30
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Zashto sa tolkova grozni bulgarite?нови  
Автор Snobar ()
Публикувано20.06.00 13:47

Hmmmm. Na 20 godini sum. IQto mi e dostatuchno visoko za da mi prashtat ot Mensa razni newsletters s pokani za klubove i programi za umni hora. Pulna tupotija. Visok sum, s perfektno tialo. Tegloto i proportsiite si gi reguliram ot godini sus sport. Liceto mi e krasivo, ochite kafiavi. Svetla kozha, rusa kosa. Oblicham se kato zapadniak: stilno s vuobrazhenie. Pricheskata mi e sushto kato na zapadniak: kusa, vinagi dobre poddurzhana. Obshto vzeto az sum idealen ili pone tochno tolkova blizko, kolkoto e vuzmozhno da se doblizhi chovek. No ne sum tuk za da se hvalia. Sega shte psuvam bulgarite. Zashto sa murgavi povecheto bulgari? Zashto sa chisti kompleksari i predateli? Zashto se oblichat tolkova zle bulgarite? Zashto predimno v cherno- da niama pogrebenie? Zashto povecheto bulgarki sa okosmeni i murgavi? Zashto bulgarite ne se poddurzhat i si puskat nai-smehotvornite kosichki , koito evropa e vizhdala ot vremeto na chehite prez 80te? Kakvo da pravia, che da imam normalni priateli v bg?

Тема Zashto sa tolkova grozni bulgarite? [re: Snobar]  
Автор ZIZO ()
Публикувано20.06.00 14:26

ХА ХА -ТИ СИ НАЙ-ОБИКНОВЕН ПАЛЯЧО АКО ПИТАШ МЕНЕ -ПЪК И СНОБАР-ОСТАВИ ХОРАТА ТАКИВА КАКВИТО СА СИ

Тема Zashto sa tolkova grozni bulgarite?нови [re: Snobar]  
Автор Sladurana ()
Публикувано20.06.00 15:19

Какво те интересуват другите бееее.....според мен ти си комплексара...аз съм на 18 изглеждам прекрасно и в никакъв случаи не мога да кажа че българите са грозни коса руса,очи тъмни,171/56кг.....но сладък самочувствието настрана....Не говори за другите остави ги да бъдат такива каквито на тях им харесва....не мисля че тебе тая работа те бърка....А и си сноб!!! по добре си замълчи:)))

Автор американския психар ()
Публикувано20.06.00 15:29

Еми, не си ли разбрал още - всъщност, съществува следната световна конспирация: ние всички останали българи нарочно сме грозни, мургави, зле облечени (е, това черно бе:)) а и всички си пускаме "футболяци" (мъжете де), жените се задоволяват с мустаци и подобни....и всичко това само и само ти да изглеждаш добре (като западняк:)) и от менза да ти 'пращат покани нон-стоп:)))) хехееееееее, абе човече, защо просто не написа : "търся руса и синеока за ........"

Автор Pirks ()
Публикувано20.06.00 16:46

тоя мяй не ходил на Запад

Автор Blago ()
Публикувано20.06.00 18:01

ХХХХААААХХААА... ???Братле ти къде си расъл? Стой по-малко на слънце,вредно е!

Автор едно ку-ку ()
Публикувано20.06.00 19:22

те другите ти го казаха, не мисля да се повтарям. мисля че трябва да преразгледаш възприятията си за света! има нещо грешно в мирогледа ти или се гръмни - избора си е твой.

Тема Iznenadvate meнови [re: едно ку-ку]  
Автор Snobar ()
Публикувано21.06.00 01:55

Ochakvah da me narichate kompleksar poveche, kakto i po-gnevni i patriotichni reactsii. Javno ste se depresirali ili puk ste po-vuzpitani:) Hmm, a inache az na zapad zhiveia povecheto vreme(imashe zapitvane). Kakto i da e, priemete pisanijata mi kato maitap- absurd e da otidesh v dzhamija i da ochakvash hristiani:) Psihariu- mai si chel velikata kniga,a? Bateman e jiv, tursih go v USA i go namerih v ogledaloto.

Тема Iznenadvate meнови [re: Snobar]  
Автор американския психар ()
Публикувано21.06.00 09:31

Хей Снобарю, знаеш как е....то с тоя външен вид и с тия дрехи и без това не излизам много-много...така че гледам да си уплътнявам времето с четене (пък дано поне от MENSA ме забележат:)))) Както и да е...дано да намериш това, което търсиш, пък макар и не точно в тая джамия:))) успех! p.s. А откъде си набавяш Evian в стъклени бутилки в БГ? :)))))))))))

Тема haнови [re: Snobar]  
Автор Pirks ()
Публикувано21.06.00 10:04

Hey snobar ako i drugite ot MENSA sa kat teb e jalko za tiah Poproceti i to v original nali si svrah inteligent malko Lao Dza i ste razberesh kade si Inace se gramni ama jalko za kurshuma PS kade si bil na Zapad be/tuy narocno grubo / ti ne vidia li ze hubavite jeni zapocvat ot Pilzen na Iztok i ako iskash priateli v Bg eako ne si bil otidi v kazarmata tam moje i da namerish eventualno

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.