|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Зрител: Благодаря на БНТ!
|
|
| Автор |
catcha (непознат
) |
| Публикувано | 30.11.10 11:46 |
|
|
Благодаря на БНТ за две неща, че ми достави удоволствието като зрител да гледам един прекрасен български филм, на който не бях попадала "Ерудитъ 1928 Удушвачъ" с много добър хумор и актьорска игра, който върна вярата в мен, че съвременни български филми се правят и то страхотни, само че трябва българските телевизии да не са толкова комерсиални и освен чужди сериали, благотворителни фиести и политизирани хумористични и публицистични предавания, да дават възможност на зрителите си да се насладят на чудесните ни български артисти! Децата ни не познават по име и физиономия нито един от тях и как да стане като ги гледат само в някои реклами или развлекателни халтури??
И другото, за което искам да благодаря на БНТ е че уважиха един страхотен български актьор, когото загубихме всички ние, негови близки, колеги и ние зрителите! Почувствах се омерзена като си пуснах телевизия вчера вечерта след новината на кончината на един толкова обичан български актьор и минах по каналите, за да си избера какво да гледам..Ники от Мастило ухилена като ряпа се чекнече с Калин Вельов по Нова ТВ Просто не можах да повярвам на очите си! Надявам се поне добре да са препечелили Нова ТВ и хич не ми пука какви пари са събирали преди това, защото всичко което правят в днешно време нашите телевизии е за пари и не им е останало капчица човешко достойнство и съпричастност към една трагедия, за която няколко часа по- рано са събирали средства...
Още веднъж БНТ, телевизията която е под номер 1 на дистанционното ни, а най- последно се сещам за нея, благодаря ви че запазихте достойнството ни като нация вчера вечерта!
| |
|
|
|
Ти за един филм ли си? Васа Ганчева я махнаха от ефир, че за филма ли да плача?
Живота е къс и всеки има право да е щастлив, когато се чувства или когато го напира щастието и любовта.
Любовта е вид оцеляване.
| |
|
|
|
Много ми е интересно, като махнаха Васа Ганчева, този времеви пояс с каква телевизионна аудитория ще го запълнят - да не би да пускат хип-хоп или предаване за графитите? Ако е така, то тогава най-голяма гледаемаст ще има и страхотен рейтинг на предаването.
"Умиране няма и задачата има решение." - Стъчо Джонсън
| |
|
|
|
Пак някаква простотия ще измислят. Те простотиите и локумите ги разтягат с години. Ама глупости. И разни психози.
Любовта е вид оцеляване.
| |
|
Тема
|
Re: Зрител: Благодаря на БНТ!
[re: Poзa-Merry]
|
|
| Автор |
ur4e69 (баба Вихронрав) |
| Публикувано | 03.12.10 23:26 |
|
|
Да не би да плачете за Васа Ганчева? Та тя е като паметник на соц културата. Като я гледам, се връщам 20-30 години назад, само дето мутрите дето кани-едни и същи-са съвсем побелели и овехтели. Но мислите им са едни и същи. Ох, и сега няма кой да покани Михаил Белчев. Бардът остана без трибуна.
| |
|
Тема
|
[re: ur4e69]
|
|
| Автор |
cineman (In kino veritas) |
| Публикувано | 04.12.10 13:31 |
|
|
Да, ама благодарение на баба Васа и пенсионерите се връщаха 20-30 години назад. Кой ще им спомня сега младостта...
| |
|
|
|
Те сигур' затуй пуснаха "Пътеводител на историческия стопаджия"
STAND UP IF YOU STILL BELIEVE!
| |
|
Тема
|
[re: ur4e69]
|
|
| Автор |
spec (старо зайче) |
| Публикувано | 29.12.10 09:27 |
|
|
Е, Мишо Белчев поне има какво да каже.
Докато доста други събеседници стават само за пълнеж - на време и програми.
| |
|
Тема
|
[re: spec]
|
|
| Автор |
blood2 () |
| Публикувано | 29.12.10 12:31 |
|
|
То по принцип всеки има какво да каже, още повече пък лудите и то дори такива като мен.
| |
|
Тема
|
[re: blood2]
|
|
| Автор |
ur4e69 (баба Вихронрав) |
| Публикувано | 11.01.11 12:48 |
|
|
А ПЪК У КВАРТАЛНОТО КРЪЧМЕ СА СЕ СЪБРАЛИ НАЙ-ВЕЛИКИТЕ МИСЛИТЕЛИ. ЗАКОПАВАТ СЪБЕСЕДНИЦИТЕ НА ВАСА ОТВСЯКЪДЕ
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|