|
|
|
Тема
|
Нова ТВ
|
|
| Автор |
Tool Hire (непознат) |
| Публикувано | 09.06.10 08:38 |
|
|
Нова Телевизия
Анализирайки медиите в България, една телевизия привлича вниманието на всички – Нова ТВ.
Модерната визия и програмната схема доставят удоволствие на всеки, които е решил да отдели малко време за забава, за новини или спорт. Отразявайки събитията, които се случват у нас и по света, предоставяйки възможност на зрителите сами да анализират и преценяват нещата, тази медия е сред любимите на всеки един от нас. Милиони зрители се радват на актуалните и добре поднесени новини, на многото забавни и публицистични предавания, както и на младите, но професионални екипи, ангажирани в медията.
В заключение можем да кажем, че и в бъдеще Нова ТВ ще е фактор, които ще определя правилата и модата на медийния пазар в България и с който всички ще се съобразяват.
Редактирано от Tool Hire на 09.06.10 09:22.
| |
|
|
|
Абе, ти майтап ли си правиш?!! Няма по-тъпо нещо от Нова телевизия...
| |
|
|
|
Имам една критика, не пускат чалга. Може ли така? Силикон, биг брадър, простотии измислени, ама няма чалга.Поне един чалгар като Слави да имаше.
Редактирано от blood2 на 09.06.10 14:08.
| |
|
Тема
|
Re: Нова ТВ
[re: blood2]
|
|
| Автор |
cineman (In kino veritas) |
| Публикувано | 10.06.10 00:45 |
|
|
Ааа, оная вечер имаше цял едночасов чалга-концерт. По какъв повод беше - не знам, май се раздаваха някакви награди... Втрещих се, де...
| |
|
|
|
За кой концерт говориш и кога е бил? Понеже до колкото знам чалга концертите са запазена марка не на Нова ТВ, а на бТВ и то в новогодишната програма!
| |
|
|
|
Не знам какво беше - даже в програмата го нямаше. Но цял час от националния ефир се лееха мазни маанета...
| |
|
Тема
|
[re: cineman]
|
|
| Автор |
747 (Само Ботев-Пд!) |
| Публикувано | 11.06.10 21:28 |
|
|
това се гледа - това пускат - то е толкова просто и логично.
| |
|
Тема
|
[re: 747]
|
|
| Автор |
cineman (In kino veritas) |
| Публикувано | 11.06.10 23:27 |
|
|
Ама преди се правеха на благоприлични...
| |
|
|
|
Моля, моля. Ние сме балканска страна с чалго ритми, а не USA където има надпревари по ядене на санвичи и разни гадости. Не трябва да подражаваме на най-дебелия народ в света, а на зноините красавици в ориенталски танци.Ама да ги направим европейки.
Хахаха. 40% от гените ни били азиатски. Що ли пък аз харесвам точно толкова много европеиците като азиатците?Не толкова де . Може би на 30-40 % , но това ми е достатъчно. А 70 отиват за Европа.
Редактирано от blood2 на 13.06.10 10:47.
| |
|
|
|
|