|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Милен от "Нова" пак започна с агресивното си
|
|
Автор |
***_* (непознат) |
Публикувано | 02.09.09 00:00 |
|
поведение!
Милен Цветков от Нова пак започна да се държи сякаш е велик и неповторим. Един път предложихме да се държи по-човешки, да вниква (да се вслушва, да обръща внимание) в това което му казват и да си припомни, че медиите освен всичко друго и възпитават хората.
Ама едно си знае баба, едно си бае....
Егото му е много голямо и чалгарството вече му е влязла под кожата Жалко, защото имаше потенциал.
Онази мацка от Клещи ;) си беше супер - умна, талантлива и откровена. Сложете я пак - ще спечелите!
| |
Тема
|
Re: Милен от "Нова" пак започна с агресивното си
[re: ***_*]
|
|
Автор |
Шkoдa (Speedster) |
Публикувано | 02.09.09 14:00 |
|
Напълно съгласен съм с теб! Много е лошо, когато има с кого да сравниш някого...."Челюсти" си беше направо в 10-ката, а мацката толкова спокойна и неподдаваща.....Вече ми липсва!
| |
Тема
|
[re: ***_*]
|
|
Автор |
miata (добронамерен) |
Публикувано | 02.09.09 18:21 |
|
А как се казваше другата мацка, която също водеше блока през лятото? Много ми хареса-адекватна, подготвена и чудесен репортер. Адски цивилизовано поведение,което няма нищо общо с простотиите и комплексарщината на повечето тв водещи и репортери. Гледах я цяло лято с удоволствие.
| |
Тема
|
[re: Шkoдa]
|
|
Автор |
Secret_boy (Маниак:)) |
Публикувано | 03.09.09 02:44 |
|
"Челюсти" ще започне като съвместна тв-радио продукция, но от есента и ще бъде отделно предаване от сутрешния блок "Здравей, България"!
Евтини самолетни билети
| |
Тема
|
[re: miata]
|
|
Автор |
Публикувано | 03.09.09 02:45 |
|
Мирослава Иванова е името, която между другото е и редактор на "На 4 очи".
Евтини самолетни билети
| |
Тема
|
[re: Secret_boy]
|
|
Автор |
miata (добронамерен) |
Публикувано | 03.09.09 14:38 |
|
Много е добра.Харесва ми повече от другата мацка, в която долавях доста преднамереност и показност. Мирослава е естествена и без комплекси, напомня ми на водещите от СNN. Съжалявам, че появата й на екрана беше спорадична.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Публикувано | 03.09.09 18:04 |
|
Няколко пъти е замествала Цветанка Ризова по различни поводи и особено в предаването "На 4 очи" ми харесва много. Там си е в свои води:)
Евтини самолетни билети
| |
Тема
|
|
|
Автор |
miata (добронамерен) |
Публикувано | 03.09.09 19:01 |
|
Мисля, че не трябва да я държат зад кадър. Доста обективно води и ще стои добре на мястото на Цветанка
Абе аз какво се отворих на суперлативи след дъжд-качулка. Дойде есен и пак ще се дивя на старите муцуни.Редактирано от miata на 03.09.09 19:07.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Публикувано | 03.09.09 21:16 |
|
Нещото, което най-много ненавиждам в телевизиите е прескачането на едни и същи муцуни, "звезди" и прочие от телевизия в телевизия. Има също така дадени журналисти на свободна практика, имащи се за капацитети и където и да включиш - все те... Навсякъде едно и също до пълно обезумяване. Друг пример е тоталното използване на собствени кадри от медиите. Вземете участието на Милен Цветков във Vip Dance. Това не мога да го разбера... Толкова ли нямаше други /дори негови колеги/, та трябва сега и сутрин и вечер, и навсякъде да е само той!? Разбира се той не е единичен случай...
Евтини самолетни билети
| |
Тема
|
|
|
Автор |
miata (добронамерен) |
Публикувано | 04.09.09 21:14 |
|
Aми те са си като семейство и въртят парите помежду си. И като "отгледат" един водещ, после му разкатават мамата от използване. А повечето водещи са суетни комплексари и само гледат да си показват фейса , без да се замислят дали предаването им е по мярка. Добре че има discovery и разни други, а за тъпите програми има тъпи зрители. По цял свят е така. Целта
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|