Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:56 09.05.25 
Култура и изкуство
   >> Телевизия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Цената на истинатанови  
Автор nikirst (непознат )
Публикувано11.09.09 10:48

Предаването ми се срува леко нагласено. незнам дали съм повлиян от "хванати в изневяра", но ми се стори, че имаше нещо неестествено в реакциите на участниците а и в историите на участниците.
като зрител казвам, че има сеир, но го усещам като леко пресилено.

Тема Re: Цената на истинатанови [re: nikirst]  
Автор goga (изследовател)
Публикувано11.09.09 15:50

Според мен ще се окаже поредния телевизионен провал, но ще поживеем, ще видим.
Че е пошло, спор няма, но след 10-тата минута става и скучно. Идеално е за скечове в хумористично предаване: "-Вярно ли е, че мъжка камила се е празнила в устата ти, докато детето ти е ревало в съседната стая?

-Да. /рев и сополи/"

Тема Re: Цената на истината [re: nikirst]  
Автор socalledc (brand new)
Публикувано11.09.09 17:50

Намирам го не само за отегчително,но и за безвкусно,пошло и елементарно,а часовият пояс на излъчването за неподходящ.

"Пред влюбения шепот на жена
какво е трезвия човешки ум?"

Тема Re: Цената на истинатанови [re: socalledc]  
Автор sa6ko82 (непознат )
Публикувано12.09.09 01:26

въпрос: "Пожелавала ли си смъртта на баща си?"
следват кадъри на мълчание, тюхкане, сълзи, притеснение,
Отговор:" Да"
следва драматична музика в очакване дали отговора е верен.
"Да- верен отговор"
Публиката ръкопляска и.....
....и следващ кадър- и бащата ръкопляска.

Е до тук бе вярата ми в искреността на това предаване.
Всичко е театър.

Публикувано12.09.09 14:29

Ако и сега се намерят хора, които да твърдят, че такъв тип предаване е "полезно" за аудиторията /както се напъваха да обясняват за "Биг брадър", социален експеримент и прочие дивотии/, ще кажа само, че България изобилства от лайноядци

Но нищо, де, всичко рано или късно се връща

Тема Re: Цената на истинатанови [re: goga]  
Автор obul (минаващ)
Публикувано13.09.09 09:09

Защо все все си мислим че българите са лайноядци а всички останали народи са все в бяло??Тия предавания да не са ги измислили българи?Българите сме като всички други.Както се гледа такова нещо в не знам колко страни така се гледа и в България.Това не е повод да се плюе по всичко що е българско по навик.

Тема Re: Цената на истинатанови [re: obul]  
Автор socalledc (brand new)
Публикувано13.09.09 11:00

obul,съгласна съм с теб.
Между другото С.Зурлева в интервю за Дарик разви терията колко полезно било предаването както за самите участници,така и за аудиторията!!

"Пред влюбения шепот на жена
какво е трезвия човешки ум?"

Тема Re: Цената на истинатанови [re: obul]  
Автор cineman (въздухар)
Публикувано13.09.09 11:12

Проблемът според мен е, че у нас всичко се прави "пет за четири" и винаги се престараваме, даже и много-много да не сме наясно какво точно правим... И тъкмо това престараване/нагласяване си личи. Особено когато се ползва някакъв чужд модел...

Редактирано от cineman на 13.09.09 12:08.

Публикувано13.09.09 11:13

Всеки има дистанционно, сам решава. Далеч съм от мисълта да се възмущавам излишно. Щом има кой да го гледа, разбира се, то ще съществува.
Не знам в колко и кои страни е излъчвано това предаване, но се съмнявам, че е било в прайм-тайма. В Гърция, например, са го забранили. Явно тамошният СЕМ все пак мисли за психичното здраве на аудиторията си.
А че Силва Зурлева дрънка глупости е очевидно, ще ти го каже всеки, който разбира малко от психоаналитични сесии и анализи.
Вярно, по време на такъв тип терапия се излива голямо количество душевен отпадък, но първо - това не става публично, и второ - не е самоцел. А това предаване точно от това се захранва - душевният гнилоч на хората. Въобще няма идея да "ги лекува".

Автор VictoriaR (кукличка)
Публикувано15.09.09 19:27

"Ами мисля че е чудесна идея, това е като втори шанс за хора които не са имали смелостта да разкрият всичките си тайни, но ако имаш все пак някоя своя съкровенна тайна не си заслужава да я разкриваш по този начин и то точно заради пари!..."

|

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.