|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Цената на истината
|
|
Автор |
nikirst (непознат
) |
Публикувано | 11.09.09 10:48 |
|
Предаването ми се срува леко нагласено. незнам дали съм повлиян от "хванати в изневяра", но ми се стори, че имаше нещо неестествено в реакциите на участниците а и в историите на участниците.
като зрител казвам, че има сеир, но го усещам като леко пресилено.
| |
Тема
|
Re: Цената на истината
[re: nikirst]
|
|
Автор |
goga (изследовател) |
Публикувано | 11.09.09 15:50 |
|
Според мен ще се окаже поредния телевизионен провал, но ще поживеем, ще видим.
Че е пошло, спор няма, но след 10-тата минута става и скучно. Идеално е за скечове в хумористично предаване: "-Вярно ли е, че мъжка камила се е празнила в устата ти, докато детето ти е ревало в съседната стая?
-Да. /рев и сополи/"
| |
|
Намирам го не само за отегчително,но и за безвкусно,пошло и елементарно,а часовият пояс на излъчването за неподходящ.
"Пред влюбения шепот на жена
какво е трезвия човешки ум?"
| |
|
въпрос: "Пожелавала ли си смъртта на баща си?"
следват кадъри на мълчание, тюхкане, сълзи, притеснение,
Отговор:" Да"
следва драматична музика в очакване дали отговора е верен.
"Да- верен отговор"
Публиката ръкопляска и.....
....и следващ кадър- и бащата ръкопляска.
Е до тук бе вярата ми в искреността на това предаване.
Всичко е театър.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
goga (изследовател) |
Публикувано | 12.09.09 14:29 |
|
Ако и сега се намерят хора, които да твърдят, че такъв тип предаване е "полезно" за аудиторията /както се напъваха да обясняват за "Биг брадър", социален експеримент и прочие дивотии/, ще кажа само, че България изобилства от лайноядци Но нищо, де, всичко рано или късно се връща
| |
Тема
|
[re: goga]
|
|
Автор |
obul (минаващ) |
Публикувано | 13.09.09 09:09 |
|
Защо все все си мислим че българите са лайноядци а всички останали народи са все в бяло??Тия предавания да не са ги измислили българи?Българите сме като всички други.Както се гледа такова нещо в не знам колко страни така се гледа и в България.Това не е повод да се плюе по всичко що е българско по навик.
| |
Тема
|
[re: obul]
|
|
Автор |
socalledc (brand new) |
Публикувано | 13.09.09 11:00 |
|
obul,съгласна съм с теб.
Между другото С.Зурлева в интервю за Дарик разви терията колко полезно било предаването както за самите участници,така и за аудиторията!!
"Пред влюбения шепот на жена
какво е трезвия човешки ум?"
| |
Тема
|
[re: obul]
|
|
Автор |
cineman (въздухар) |
Публикувано | 13.09.09 11:12 |
|
Проблемът според мен е, че у нас всичко се прави "пет за четири" и винаги се престараваме, даже и много-много да не сме наясно какво точно правим... И тъкмо това престараване/нагласяване си личи. Особено когато се ползва някакъв чужд модел...
Редактирано от cineman на 13.09.09 12:08.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
goga (изследовател) |
Публикувано | 13.09.09 11:13 |
|
Всеки има дистанционно, сам решава. Далеч съм от мисълта да се възмущавам излишно. Щом има кой да го гледа, разбира се, то ще съществува.
Не знам в колко и кои страни е излъчвано това предаване, но се съмнявам, че е било в прайм-тайма. В Гърция, например, са го забранили. Явно тамошният СЕМ все пак мисли за психичното здраве на аудиторията си.
А че Силва Зурлева дрънка глупости е очевидно, ще ти го каже всеки, който разбира малко от психоаналитични сесии и анализи.
Вярно, по време на такъв тип терапия се излива голямо количество душевен отпадък, но първо - това не става публично, и второ - не е самоцел. А това предаване точно от това се захранва - душевният гнилоч на хората. Въобще няма идея да "ги лекува".
| |
|
"Ами мисля че е чудесна идея, това е като втори шанс за хора които не са имали смелостта да разкрият всичките си тайни, но ако имаш все пак някоя своя съкровенна тайна не си заслужава да я разкриваш по този начин и то точно заради пари!..."
|
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|