|
Тема
|
Малоумщина в Здравей България!!!
|
|
Автор |
PitkoPopitkov (uchesht se) |
Публикувано | 27.04.09 09:14 |
|
Как могат да пускат момиченцето представящо музикалните клипове да пее??? Е извинете, но цвилещо, фалшиво пеене в 9 без нещо сутрин ми идва в повечко! Единственото, което мога да направя е да сменя канала. И язък за опита това шоу да е по-различно, по-забавно...
| |
|
Явно това момиченце го е уредило свой човек. Нали знаеш, че така стоят нещата в повечето случаи-трябва да си човек на някого. По повод Анчето, която казва прогнозата за времето-винаги завършва с думите " Чао от мен, вашето слънце"! Та се питам, чие слънце е тя? И защо трябва да афишира с това? Е, може би е слънце,ама сигурно на някой от екипа.
| |
|
По-скоро е слънчице на някой от шефовете или спонсорите (рекламодателите). И вероятно го огрява безотказно... Но иначе не мога да отрека, че си има чар момичето.
Абе, не знам как става така, че се логвам с разни чужди никове. Ебаси!
| |
|
И спрете пиенето на Люба преди ефир!
| |
|
Чудя се какво му намираш в това шоу, издържано в стилистиката на Биг Брадър, че цяла тема си му посветил. Аз напр. смятам, че е невъзможно да имаш един и същи зрител и вечер, и сутрин, поради което от няколко месеца насам нямам никакво мнение.
| |
|
ха ха ха ха ха, подкрепям :)
| |
|
Че някой гледа ли тая помия?!?На светлинни години са от Коритаров....
| |
Тема
|
Re: Малоумщина в Здравей България!!!
[re: t_helper]
|
|
Автор |
cimbal (разсеян) |
Публикувано | 04.05.09 03:20 |
|
А Коритаров къде е?
| |
|
Имаше слух преди около месец, че Сашо Диков го поканил в Канал 3. Явно обаче или не е бил верен, или не са се разбрали, понеже го няма там.
Слухът беше за заплата 3 000 лв / мес, което всъщност ми се видя обидно малко.
| |
|
По повод това момиченце, което представя музикалните клипове, искам да кажа, че в едно от вечерните предавания на Милен Цветков, където то беше поканено, не ми направи много добро впечатление. Темата беше за интернет връзките. Та, тя тогава каза, че някакъв неин познат, който много я харесвал, всеки път, когато я видел, излизал от колата си, и започвал да проверява гумите на колата, уж, че работи нещо. И го разказваше с насмешка. Това не ми направи никак добро впечатление, защото ако момчето наистина я харесва и е влюбено в нея / както тя се изказа/, ако гледаше това предаване, какво би си помислило? Нямаше ли да се почувства унижено и комплексирано, защото някаква си пикла се изказва с насмешка за чувствата му? А не трябва човек да се подиграва с чувствата на хората.
| |
|
|
|
|