Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:26 15.05.26 
Култура и изкуство
   >> Телевизия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема "Новините" и ислямизманови  
Автор SDl (непознат )
Публикувано12.03.09 19:56

Ейй много са ми смешни така наречените "национални" телевизии - с какво учудване "откриват" и едва ли не "раждат" новини как Родопите се ислямизирали. Аууу какво откритие и прозрение само!
А факта, че за това се говори и показва вече 5 години по СКАТ никой не забелязва и най-страшното - всички го отричаха до преди няколко седмици и обвиняваха СКАТ в какви ли не глупости. А каква стана тя? Значи всичко, което се е говорило и се говори по СКАТ се оказва истина??? А?
Сега Гоце ще се чуди кого да затваря - пак СКАТ или и другите медии дето тези дни направиха фундаманталното откритие, че Родопите се ислямизирали? А?

Тема Re: "Новините" и ислямизманови [re: SDl]  
Автор acrylic (непознат )
Публикувано12.03.09 20:25

"SDl" няма нищо учудващо, зад националните телевизии и Скат седят едни и същи сили! това, че уж са противници е само за пред наивните хора.

Тема Re: "Новините" и ислямизманови [re: acrylic]  
Автор onchoo ()
Публикувано13.03.09 01:08

СМешна история!

Немога да разбера как така политици дават сведения на Специалните служби които по-принцип би трябвало да са най-осведомените органи!

Има нещо много гнило и законспирирано в тази история!

Изобщо не им вярвам!

Народе!!!!

Тема Re: "Новините" и ислямизманови [re: onchoo]  
Автор chorlavata (brunetka)
Публикувано16.03.09 18:42

В отговор на:

Немога да разбера как така политици дават сведения на Специалните служби

А не трябваше ли спец. службите да дават сведения на поитиците? По нашенски наопаки.
Ники Бареков пък каза, че Яне Янев първи дал сведения за ислямизация на тези райони. За Скат изобщо не спомена....

Тема Re: "Новините" и ислямизманови [re: chorlavata]  
Автор SDl (непознат )
Публикувано16.03.09 19:51

За справка - "НОВОТО РОБСТВО" филм на ТВ СКАТ в 6 части за фрапиращата ислямизация на България, произведен 2006 година и излъчен март 2006 година. Тъй като е филм на СКАТ никой тогава не му обърна внимание. Даже когато го качиха на free сървърите беше изтрит оттам за отрицателно време.

http://www.vbox7.com/search/?vbox_q=%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%BE+%D1%80%D0%BE%D0%B1%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE

А оня какво да го коментираме - платена политическа подлога.

Тема Re: "Новините" и ислямизманови [re: chorlavata]  
Автор spec (старо зайче)
Публикувано17.03.09 08:58

За "Ники" Бареков това е нормално. Толкова си може момчето, а и за това му плащат.

Абе, не знам как става така, че се логвам с разни чужди никове. Ебаси!

Тема Re: "Новините" и ислямизманови [re: acrylic]  
Автор spec (старо зайче)
Публикувано17.03.09 09:00

Възможно е. Което трудно обяснява факта, че например в Стара Загора, където Кейбъл Тел е монополист, СКАТ не се излъчва. Вместо това върви надпис, че били спрели едностранно сигнала.
Избори идат, народе...

Тема Re: "Новините" и ислямизманови [re: spec]  
Автор miata (добронамерен)
Публикувано17.03.09 09:56

И на нас ни спряха СКАТ. Но ме притеснява друго- защо този прецедент не доведе до скандал-медиен и обществен? Или има нещо гнило в Дания???

Тема Re: "Новините" и ислямизманови [re: miata]  
Автор spec (старо зайче)
Публикувано18.03.09 08:31

За Дания не знам. В България всичко е гнило.

Тема Re: "Новините" и ислямизманови [re: spec]  
Автор acrylic (непознат )
Публикувано18.03.09 12:44

Абе не разбрахте ли, че това със спирането на СКАТ е постановка? като Волен е толкова "неудобен" кво прави при Цветанка Ризова през седмица?
Мислете!!!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.