Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:03 14.07.25 
Култура и изкуство
   >> Телевизия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема МИЛЕН ЦВЕТКОВ ЩЕ ВОДИ СУТРЕШНИЯ БЛОК ПО НТВ!  
Автор all4me (непознат )
Публикувано12.01.09 12:30

Нека да повърнем дружно!

Предлагам той да води и Новините, Времето, Темата, Сделка или не, Стани богат, Страх, На 4 очи, Горещо, Господари на Ефира, Отечествен фронт и ВСИЧКООООООООО, което върви или ще тръгне по Нова ТВ.

Толкова ли закъсахте? Толкова ли няма качествени НОВИИИИИИИ хора?

Протестните писма изпращайте директно в телевизията

Тема Re: МИЛЕН ЦВЕТКОВ ЩЕ ВОДИ СУТРЕШНИЯ БЛОК ПО НТВ!нови [re: all4me]  
Автор SUBJECT (basic)
Публикувано13.01.09 14:57

Уффф, тоя човек ми образува нерви с отчайващата си истеричност, като незадоволена стара мома е. Ама да си води каквото иска, нова отдавна ме изгубиха като зрител.

Тема Re: МИЛЕН ЦВЕТКОВ ЩЕ ВОДИ СУТРЕШНИЯ БЛОК ПО НТВ!нови [re: SUBJECT]  
Автор PaзУмeн (непознат )
Публикувано19.01.09 09:51

Видяхте ли го тази сутрин в НТ? Последното и много показателно излагане на този човек. Почвам да се съмнявам в професионализма на работещите отговорни фактори в НТ. Толкова много згуби "Здравей България" с появяването на МЦ!

Тема Re: МИЛЕН ЦВЕТКОВ ЩЕ ВОДИ СУТРЕШНИЯ БЛОК ПО НТВ!нови [re: PaзУмeн]  
Автор BeckaEceмecka (Форестър)
Публикувано19.01.09 11:16

Мен също ме изгуби като зрител. Макар "Лорчето" да ме дразни, тя е поносима, но днес този нагъл, прост некадърник ме издразни толкова много с поведението си на кравар на мегдана, че твърдо преминавам на друг канал. Дори и половин час не можах да изтрая неговите "импровизации". Тягостно е, когато човек без чувство за хумор, бърза мисъл и остър ум се напълва да оригиналничи. Сигурно е невъзможно да си толкова време на екран и да не си повярваш, че ставаш за тая работа. Особено като те канят да водиш де що има предавания, тогава вече няма как да не се помислиш, че не само ставаш, ами си и адски дОбър. Логичният извод, който Цветков си прави е:ми ето, хиля се като дебил, надвиквам се, ядосвам хората - тва му се вика провокация, някой отговаря отсреща - тва пък ще да е диалог, като ми кажат нещо - аз им отвърна - "е, що пък да е така, не може ли обратно?" - и като тръгнат едни обяснения, аз мога да дремя и да кимам, накрая пак ще попитам за обратното на обратното и предването току свършило. Толкова лесно се прави телевизионерщината...

Тема Re: МИЛЕН ЦВЕТКОВ ЩЕ ВОДИ СУТРЕШНИЯ БЛОК ПО НТВ!нови [re: BeckaEceмecka]  
Автор cineman (видеографоман)
Публикувано19.01.09 14:58

А може би това е бъдещето на българската телевизия...

----------
Дълга лента - голям филм!

Тема Re: МИЛЕН ЦВЕТКОВ ЩЕ ВОДИ СУТРЕШНИЯ БЛОК ПО НТВ!нови [re: cineman]  
Автор Maceto-pk (непознат )
Публикувано19.01.09 15:18

С неговата арогантност стана антипатичен на много хора! Как не разбраха,че той вече е преекспониран и да го свалят от екран!

Тема Re: МИЛЕН ЦВЕТКОВ ЩЕ ВОДИ СУТРЕШНИЯ БЛОК ПО НТВ!нови [re: Maceto-pk]  
Автор SUBJECT (basic)
Публикувано19.01.09 18:40

ХА-Ха

Днес имах време 10-ина минути време преди да изляза да видя какво става. Онзи истеричния Милен се бореше с някакво ЛСД зад него и неможеше да хване Барека да му чете вестници, Павката пък забрави шорткъта за копи > пейст и доста време се опитваше да си пренесе линкове от Лърд в ИЕ понеже десния бутон на мишката му не работеше ... Накрая тъкмо успя и се оказа, нета е по кабел, а кабела ... го нямааа. Смешно и жалко едновременно. Аз лично много добре знам какво се случва в едно студио по време на ефир, но се съмнявам, че на един зрител му е интересно, какво се гледа в апаратната и как това нещо може да се прати на монитора в студиото. Все пак някакъв дебилен да ми обяснява 10 минути в ефир че копчето СОРС на дистанционното ще му осигури визия от студиото на БТВ и да вика като хамалин по операторите е леко ... даже немога да се сетя за подходящата дума.

Тема Re: МИЛЕН ЦВЕТКОВ ЩЕ ВОДИ СУТРЕШНИЯ БЛОК ПО НТВ!нови [re: SUBJECT]  
Автор cineman (видеографоман)
Публикувано20.01.09 17:00

Лърд?!

----------
Дълга лента - голям филм!

Тема Re: МИЛЕН ЦВЕТКОВ ЩЕ ВОДИ СУТРЕШНИЯ БЛОК ПО НТВ!нови [re: all4me]  
Автор Alpen (непознат )
Публикувано24.01.09 21:51

Миленчо е от един дол дренки с Румен Луканов. На някои хора им липсват "първите 7 години", а на тези двамата - май първите 27. Нито възпитание, нито образование, нито обща култура, нито елементарни знания. Много ниско ниво, което компенсират със самоуверено и нахално поведение. Важното е, че се харесват на "масовия" зрител. Да не забравяме, че има и водещи като Азис, онзи високия от Биг брадър - забравих му името, Вачкова и др. народни любимци.

Редактирано от Alpen на 24.01.09 21:53.

Тема Re: МИЛЕН ЦВЕТКОВ ЩЕ ВОДИ СУТРЕШНИЯ БЛОК ПО НТВ!нови [re: Alpen]  
Автор slippers (непознат )
Публикувано01.02.09 18:34

Винаги съм се чудила Румен Луканов как се е намърдал в Нова,с неговата простотия.А Ники Кънчев беше казал за него,че е ВЕЛИК ЧОВЕК.Явно са на един кантар по умствен багаж.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.