Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:04 14.07.25 
Култура и изкуство
   >> Телевизия
*Кратък преглед

Тема Кога ще вдянат за музикалния съпровод?  
Автор Д-p OxБoли (майсторът)
Публикувано06.12.08 14:09

Пуснете едни новини на някоя свястна телевизия и ВИНАГИ говоренето е на фона на някаква МУЗИКА. Нашите никога не се сещат за подобно нещо и всичко изглежда сухо като диалог или монолог в още по-тъпите ни театри. Това се отнася и за телевизионните ни филми.

Тема Re: Кога ще вдянат за музикалния съпровод?нови [re: Д-p OxБoли]  
Автор SUBJECT (basic)
Публикувано06.12.08 17:29

Коя 'свястна' телевизия визираш? И за какви новини става въпрос?

Докторче, препоръчвам ти бозата по ТВ2, скоро попаднах на тяхна емисия звучаха като старо лампово радио, преплитащо радио Хоризонт и радио Христо Ботев

незнам дали още са на тема музикално безмислени "новини"-бози, но може и да имаш късмет, ако от мюзикаутор не са ги е надушили вече
А за новините мога да ти кажа, че те са за да ти говори някой, ако ти е скучно, пусни си 1 радио и си отвори 1 информационна агенция, така ще си в час с новините и ще слушаш музика. Има наистина теми които търпят музика, но трябва и хора, които да я подберат и подложат на подходящото място, в БГ това засега няма как да се случи

Тема Re: Кога ще вдянат за музикалния съпровод?нови [re: SUBJECT]  
Автор Д-p OxБoли (майсторът)
Публикувано07.12.08 01:58

Не ставай учител, ами пий вода от първоизточниците: BBC, CNN, Eurones

Автор SUBJECT (basic)
Публикувано07.12.08 20:43

С BBC и Reuters ми се налага да се сблъсквам всеки ден в работата си, знам за какво говоря, повярвай ми

АвторИвo Cтeфaнoв (Нерегистриран)
Публикувано11.12.08 00:02

Напускам с гръм и трясък, до гуша ми дойде от форуми вече.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.