Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:23 13.07.25 
Култура и изкуство
   >> Телевизия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Най-добрия Big Brother до тукнови  
АвторBeckwith (Нерегистриран)
Публикувано26.09.08 03:18

Сигурен съм, че ще има и много несъгласни с мен, но по мое мнение Брадъра тази година направо избива рибата.
Единственият гаф беше, че нямаше професионални медици на място като припадна оная кифла в директното предаване. А според мен такова нещо е недопустимо при подобен експеримент при който се изолират хора от света за 3 месеца.
Иначе подбора на участниците и идеята/темата на това издание са много оригинални. Гледам вече 8 сезона на английския Big Brother и с гордост мога да кажа, че тая година сме ги надминали тотално по оригиналност и изпълнение.

Тема Re: Най-добрия Big Brother до тукнови [re: Beckwith]  
Авторmnem (Нерегистриран)
Публикувано26.09.08 08:35

Няма да коментирам какво става в къщата. Моя коментар е за извън къщата, за водещите.

Нищо против Милен Цветков нямам, но не се справя. Спорадични крясъци, в едно изречение 4-5 паузи от по няколко секунди. Един път не го чух да говори гладко. Опити за фамилиарчене с публиката. Реално и той и Венета не водят ББ предавания, а свои си. Милен Цветков все едно води 'Часът на МЦ', а Венета все едно води 'Горещо'. Няма ли да се усетят че ББ е съвсем друг тип предаване?! Това е слабата брънка този сезон, Кънчев се справяше много по-професионално.

Тема Re: Най-добрия Big Brother до тукнови [re: mnem]  
АвторBeckwith (Нерегистриран)
Публикувано26.09.08 13:30

За съжаление трябва да се съглася с теб.

Авторgfsn (Нерегистриран)
Публикувано26.09.08 17:49

Крайния резултат от гледането на много шоу предавания е тоталното углопяване!
И.Вазов

Тема Напротив!нови [re: Beckwith]  
Автор Гeвpek (пристрастен)
Публикувано27.09.08 00:22

Този е най-слабият.
- Все пак, идеята е нещо да прилича на реалния живот, нали, а не на театър (аматьорски при това)?
- Разделянето мъже-жени е опит за оригиналнечене, но твърде инфантилно, тийнейджърско. реалният живот предлага по-интересни сюжети.
- Тайните мисии, смело изкопирани от предишното издание на друг екип, просто не будят този интерес. "Вече сме ги гледали".
- Кастингът е покъртителен. Акцентът върху типажите на Карбовски е погрешен: Карбовски търси нишова публика и малцинствени ефекти, докато Биг Брадър търси масовата, възможоно най-масовата аудитория.
- Ники Кънчев твърде дълбоко се срасна с това предаване, за да свикне някой с Милен Цветков. Подскача като пале, и сравнение не може да става. Просто са трагични в съчетание с Румен Луканов и Венета Райкова. Не е истина, тук нямам рационални думи поради късния час, в който пиша.

Идеята на ББ4: "изгубени" (Lost) - поредно пиратско копие, какво точно му е оригиналното? бляк.

Според мен всичко това ще доведе до аудиторен отлив и догодина може и да няма пети сезон...

Тема Re: Напротив!нови [re: Гeвpek]  
Авторrлeдaл (Нерегистриран)
Публикувано27.09.08 01:23

Разделението "мъже-жени" са го правили в много други сезони на ББ в чужбина, а това което гледаме, е амалгама от няколко различни чужди сезони и техните сюжети. Единственото за което можем да обвиняваме продуцентите, е за подбора на участниците. Всичко останало са го взели наготово.

Авторgost (Нерегистриран)
Публикувано27.09.08 17:21

Готино е.Поне се получават нещата като го няма Тъпарев(Тупарев)
Само ABC да не ги съдят за авторски права.
Що се отнася до Тошко тоест Филип .В момента е с маска.
Той е с дълга коса.Участва в постановката в Бургас милионерът .
След като си изпълни мисията ще видите кои е този човек.

Тема Re: Най-добрия Big Brother до тукнови [re: gost]  
Автор Rozovotakova3 (същата)
Публикувано27.09.08 17:25

интересно ми е къде е наврял тази коса, но нейсе

после ще разказвте, защото аз не мисля да го гледам

доказан феникс

Авторgost (Нерегистриран)
Публикувано28.09.08 22:09

Писна ми вече.Искам да свършва тази мисия.И Филип най накрая да си свали маската.

Тема Re: Най-добрия Big Brother до тукнови [re: gost]  
Автор Rozovotakova3 (същата)
Публикувано29.09.08 00:58

ма ти се и вживяваш?! :) споко, това е само игра :)

доказан феникс

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.