Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:02 14.07.25 
Култура и изкуство
   >> Телевизия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Заплатитенови  
АвторKoйчo (Нерегистриран)
Публикувано21.09.08 05:05

Здравейте, бих се радвал да науча какви са заплатите в медиите и по-основно за позициите Ефирен оператор, монтажист и режисьор на пулт?! Балгодаря ви предварително!

Тема Re: Заплатитенови [re: Koйчo]  
Публикувано23.09.08 19:26

Айде бе хора... никой ли няма да ми даде малко информация?!

Авторkon4o (Нерегистриран)
Публикувано23.09.08 23:41

Kaji konkretna mediq i 6te ti kaje nqkoi

Тема Re: Заплатитенови [re: kon4o]  
Публикувано24.09.08 02:20

Не говоря за най-големите! Нещо от рода на ТВ7, ББТ, Европа, може на ТВ2 и на Диемите също?

АвторГeproв (Нерегистриран)
Публикувано24.09.08 22:15

5 000 лв.

Тема Re: Заплатите [re: Гeproв]  
Автор melimel (прелитащ)
Публикувано24.09.08 22:41

Да не си объркал една нула в повече?

Публикувано25.09.08 08:39

500?! Кой взима 500 лева...?

Автор:) (Нерегистриран)
Публикувано25.09.08 11:30

Ами такива като тебе...Койчовци. Като виждам какви неориентирани въпроси задаваш е ясно на всеки, че не си от нашия бранш. Вземи първо се ориентирай точно какво искаш да работиш, пък тогава разпитвай.

АвторHeopиeнтиpaния Koйчo (Нерегистриран)
Публикувано25.09.08 17:38

Братле, работя в една телевизия... имена няма да казвам (Софииска с немалка аудитория, споменал съм я в първият си пост) и имам възможност на три варианта да си запазя сегашния пост или да отида на други два! Едното което ме плаши е, че шефовете, тъй като съм с по-малко опит ми дават доста по-малка заплата от на колегите на същия пост. А другото е, че като отида на едно от другите места, няма да знам какви пари да си поискам. Става дума за монтажист, асистент апаратна (надписи) и ефирен оператор

Тема Re: Заплатитенови [re: Heopиeнтиpaния Koйчo]  
Автор SUBJECT (basic)
Публикувано26.09.08 11:27

Виж сега - ТВ7, ББТ, Европа, ТВ2, Диема. Това са 4 кабеларки в които заплатата на длъжностите които си изброил варира в пъти. Проблема ти не е в коя да отидеш, а опита който имаш. Не може да се учиш още и да очакваш да взимаш колкото останалите! Където и да отидеш ще имаш същия проблем, защото докато ти задаваш тъпи въпроси и се мотаеш безпомощно, другите ще свършат 10 пъти повече работа, след което ще оправят и твоето мазало. Затова те взимат 1000 и отгоре, а на теб ти плащат 500.
Такааа .... монтажист, асистент апаратна (надписи) и ефирен оператор. За последните 2 длъжности не ти трябва почти никаква подготовка, но не се надявай и на голяма заплата, за първата обаче, ако искаш да я учиш, ще трябва здраво да се потрудиш, ако си добър ще можеш да си докарваш доста добри приходи както на работа, така и извън нея. Но, това няма да стане за няколко месеца, ще ти трябва мноооогоооо повече, тук не говорим за това да седнеш пред някаква монтажна станция и да налепиш 10 кадъра които репортера иска.
Едно мога да ти кажа, няма значение къде точно ще бачкаш, трябва да мине време, да станеш добър в това което правиш и тогава няма да имаш проблем със заплатата, до тогава си налягай парцалките учи, като станеш добър ние сами ще те потърсим

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.